Racusori, la apel! (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

july, io am prb la cap. in ultimul timp..nu mai am insomnii k perioadele trecute, insa am cosmaruri. acum vreo 3 nopti m-am plimbat toata noaptea cu liftul..mare cosmar...am fost asa obosita ziua
ma duc sa mai misun pe dc si apoi..prin casa
maine-s libera..se pare

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!Imi zumzaie capatana si mi-s creierii amestecati! Asa cum am prevazut a fost o noapte lungaaaaaaaaaaaaaaa!
Sa aveti un WE placut !

Mergi la inceput

neata. io p'acia
sunt acasa...zombie..ca-s treaza de la 8..chiar daca ziceam k azi dorm k porcu' (la care o prietena imi zice: "adika in noroi?")
io la 2 tre sa fiu la bunica k facem "surpriseeeeeeee"
cam atat...ma duc sa mananc
va urez o zi minunata
aaa...Lucia, acum am pricipit
Georox, cum a reactionat familia la aflarea vestii? nu le "mirosea" nimik?

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna dragelor

Am intrat fuguto doar cit sa va doresc un we placut.
Va pup si numai bine.

-------------------------------
ce mari suntem

Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

buna seara!
acum am ajuns acasa de la "party"
am plecat de la bunici pe la 6 si ne-am mutat la vara-mea .. am fumat o narghilea. si iata-ma. mi-s obosita moarta. cred ca ma duc la somn.
ne auzim dimineata la cafea.
nite nite all..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Neata fetili

Cum a trecut ziua de ieri?

Mirela - ce surpriseeee ati facut bunicei, si ce i-ai copt tu?
Si noi ne mai alintam cu cite o Narghile, aici defapt i-se spune Shisha .

-------------------------------
ce mari suntem

Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

neata.
Lucia, toti kupii cu toti nepotii am fost la bunica cu "surpriseeeeee"
io nu i-am mai "copt" nimik k facusera comanda de tort si nu mai avea rost...dar vreau sa coc azi o crema de zahar ars
si mie imi place narghileaua insa nu mereu. aseara ma ametisem putin. ciudata senzatie
va pup si va doresc o zi minunata.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

neata, la amiaz
ieri am fost la job toata ziua si am sosit acasa pe la 18, asa ca n-am avut chef de ninik...direct in pat la somn. Iar azi tre sa merg iarasi , dar am facut scandal. asa ca am sa lucrez acasa si ploua si in plus e tare urat afara.
Azi am pus la loto, fetelor si diseara ma imbogatesc, ca am sa castig.ha, ha. Daca DA, facem chef????

Mergi la inceput

mona iubita...tu cand stai acasa stai cu saptamanile..dar si cand le muncesti..le cam tragi ...
io am facut curat repede..acum ma pregatesc sa ma colorez la par si sa fac crema de zahar..apoi unghiute..masti..etc..si maine..la munca
vb later

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello, fetele! Trec si eu fuga pe aici sa va pup si sa va doresc o saptamana usoara!

Mergi la inceput