Racusori, la apel! (9)
Raspunsuri - Pagina 6
MirelaV spune:
hello hello
Lucia, welcome back. ce sa fac si io, ma rasfat singura daca n-are cine
io-s inca pe la birou. as pleca de nu ma vad. dar mai am de stat. o zi buna..
astept sa ajung acasa sa imi fac un piure k mi-e pofta
va pupacesc dulce
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
'na seara
Ajunse'i si eu acasa dupa o zii de munca plictisitoare ...eh, mi-am iesit din mana,daca am stat 5 zile p'acasa
Ah mama ce m-as mai uita inca vreo saptamana in concediu ...zau ca nu m-as supara ...dar cred ca repet figura in curand
Acum ma uit la meci, mai exact mai scap cate'un uochi catre tv ,nu ca as fi stelista,dar sunt si azi tinem si cu rapid (desii eu sunt cu Dinamo ) ...
Zilele trecute am auzit o povestioara grozava ...cica, se zice ca barbatii grasi sau ma rog, mai masivi ofer satisfactie dubla in cum!? pai zice'se ca prima e atunci cand se termina,iar a doua cand se dah jos de pe tine
Iuuui zburda hormonii in capul meu de am alunecat pe panta asta ...hehe
Iubitele va si eu pe toate. Mi-ati dovedit ca nu numai monagan mi-a dus dorul,atata doar ca ea a devenit k mamik mea si cum astern linistea,cum ia atitudine fata de mine
Mona pentru tine.
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
monagan spune:
buna fetelor,
iar nu pot sa dorm si e ora 1.30...mama si maine tre sa plec pana la Satu Mare la ag. Sapard. Wow si ce n-am chef.
Menna, vezi ce bine ca am luat "atitudine" !!!!, lasa ca acu ai 2 mamici: 1 adevarata si 1 virtuala. Ha, Ha
Imi place poanta cu barbatii grasi. E buuuuna.
Mirela, ,se pare ca au efect parfumurile pe care le-ai cumparat.Asa si trebuie. Eu am un poison, dar ma dau rar cu el, dar acu vreau sa-mi iau un Pret a Porte , ca mi s-a pus pata (si nici nu e asa scump) dar mi se pare ca mirosul ala ma "prinde" mai bine .
Georox, cum te mai simti.? Adica cum va simtiti?
Mama, ce sforaie, omu meu, ca bubuie casa, il aud de aici. No spuneti voi....pot sa mai adorm in conditiile astea???????
Ma mut pe canapea.
la toate , somn usor,
vad ca sint ca si huhurezii aia.
doamne, oare astea sint semne de batranete??? Bine ca exista net.
july_g spune:
Neata fetele! Iar insomnii! Si eu! Is treaza de vreo 2 ore, m-am zvarcolit ca un titirez si in final imi zic eu singurica sa ma trag mai aproape de sotiorul meu. As mi-a pierit somnul de tot. NU va inchpuiti cine stie ca ca sunteti departe de adevar. S-a tras si el mai langa mine, somnoros si mi-a fript un nas in ochi de ma doareeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Si gata m-am ridicat din pat!
Mirela, m-am apucat de o cura drastica in noiembrie , aia disociata. Aveam 76, 5 kg, dupa ce am pierdut sarcina. Cu disociata am pierdut vreo 4-5 kg in 9 zile. Dupa asta, nu am mai mancat paine deloc (la ocazii de secara), nu am mai pus gura pe dulciuri. Acum, dupa 3 luni,am 66,2. Se spune ca nu e bine sa tii cure drastice ca pui imediat la loc. La mine nu a fost asa. Cred ca e chestie de vointa. Mananc normal, dar mai putin ca de obicei si fara paine. Cam asta e! Si pe cuvant de am respectat ceva din regimnul de intretinere. Dimineata mananc cafea si tigari. La pranz, repet micul dejun. Cand ajung acasa sunt lihnita de foame. Rad ceva usor (gen iaurt, un sandwich cu ceva si paine de secara), iar seara bag mancare gatita fara paine. Mai am de dat jos inca vreo 4 kg si pot sa ma declar multumita! Am 1,76 m, asa ca ma pot opri la 62.
Mona, noi om fi surori sau barbatii nostri frati? Si al meu sforaie de duduie casa. Si cand e f. obosit, scrasneste din dinti de zici ca taie cineva ceva cu fierastraul. Si ca sa puna capac la toate se apuca de povestit in somn! Noroc ca e nostim!
Menna, misto povestioara! Mie imi plac barbatii mai pufosi (probabil pt. ca al meu e scandurica, orice femeie l-ar invidia. Papa pt. doi si nu pune pe el nici un gram. De aproape 13 ani ma chinui sa-l ingras si n-am nici o sansa)
Lucia, Georox, Pupi!
Sa aveti o zi usoara!
Moama, ce logoree am avut!
MirelaV spune:
neata
io am ajuns la birou si sunt moarta de foame. adika acum nu mai sunt moarta de foame k am mancat
mi-am facut si acum sa si sa ma apuc de treaba k nu mai tine
July, o fi vrut si el sa te iubeasca si nu e vina lui k a nimerit cu nasu' in...ochi . despre ce sforaituri vorbiti voi acolo? vedeti k mai bine de mine si de menna cu jumatea de pat goala?
mona, da..imi priesc tare parfumurile
si apropo de pante abrupte..imi zicea ieri cineva care e avantajul sexului in grup. cica daca ai treaba, poti pleca
hai k fug. sa aveti o zi frumoasa.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Georox spune:
Buna !
Monogan ne simtim bine si eu si bebe. Maine ve dau mai multe detalii caci ma duc la doctor. Mai am usoare greuturi, dar trec.
July
Menna felicitari pentru terminarea sesiunii.
tuturor !
Lucia_B spune:
Buna dragutelor.
Cum va simtiti, sper bine.
Georox - te asteptam cu cele mai bune noutati.
O seara placuta si cite un .
-------------------------------
ce mari suntem
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
MirelaV spune:
buna seara. eu azi am ajuns acasa mai devreme decat de obicei, am facut ceva de papa, am pus la spalat, acum beau un cappuccino si fumez o tigare, sa intind rufele..sa fac baie si sa ma bag la tv..implicit..later..la somn.
sper k sunteti bine toate. va doresc o seara minunata.
azi ati cam tras chiulul
georox, mai ai putin si trece si perioada asta. ai fost la dr?
Lucia, cum ai facut checul ala tigru de ti-a iesit si pe interior asa?
MirelaV
pupicei pe burticei
Menna spune:
... grea zii sau mai bine zis o zii fara culoare
de dimi am intarziat la lucru,din cauza zapezii in care ma adanceam k un eschimos si zici ca umblam in reluare... apoi la birou aceiasi rutina ,noroc ca venise un amic cu care am tras o tura de bataie cu k niste copii mici ... a fost funny (Doamne, zici ca am 2 ani )
Apoi am mers la dentist si apoi la sedinta de partid ... hehe,aiurea ...
Nu stiu ce am ,dar de cateva zile incoa' ma simt atat de indispusa si parca orice ma irita ... am impresia ca toata lumea are ceva cu mine si vrea sa ma calce pe coada ...
In plus fata de asta, ma simt si foarte obosita si fara vlaga ...
Cam atat despre mine pt azi ...
Georox - ai grija de tine si de puiutz ...tinem pumnii pt azi ,sa primesti numai vesti bune si tu sa te simti din ce in ce mai bine mamicuta frumoasa ...
Monagan - mamico ...din pacate amandoua sunteti in momentul de fata virtuale pt mine, caci tu esti la vreo 200 de km de mine, iar mama mea la vreo 20000 (sau cat o fii pana in Chicago) Asa ca, deja m-am obisnuit cu relatia asta virtuala de vreo 3 ani incoace
MirelaV - ca mare dreptate ai cu jumatatea goala a patului ...Doamne bine poate fii cand te intinzi in pat si nu auzi sforait ,caci eu din nefericire am avut parte de asa ceva ,chiar si in ultima perioada, chiar daca a fost mai rar (mama mea virtuala ar tb sa stie despre ce vb ) ... dar stii ,uneori mi-as dorii sa ma intorc pe'o parte si sa gasesc pe cineva cald langa mine,care sa ma ia in brate in somn ...eh ...vine si vremea aia ...ce'i al nostru,e pus de'o parte,nu-i asa!?
July_g - si mie imi plac barbati mai pufosi k sa am de ce prinde
Lucia_B -
Eeeee si acum va las ... mai duc sa parchez ...noroc ca nu am probleme cu somnul si adorm din picaj
A voastra
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."