Racusori, la apel! (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

hello,
iar am avut o zi de kk, am luat 2 antistresuri si cred ca nu si-au facut efectul, oricum daca o sa scap de curtea de conturi, atunci ma pot declara o persoana fericita, desi asa cum spune acolo la horoscop, eu ma ghidez de cele mai multe ori pe intuitie, iar mie acu intuitia imi spune ca o sa iasa tare urat.Sa dea domnul ca macar de data asta sa gresesc. Nici nu va imaginati cat de mult imi doresc acum, acest lucru.
Sa-mi tineti pumnii. Nu pot dormi de 2 nopti, beau la cafele in prostie, fumez mult.......mai ramane sa ma apuc de bautura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Mona mami ...nu te mai agita atata,ca-ti faci singurica rau ... vezi tu,acolo zice ca avem k defect pesimismul. Ia vezi tu sa nu mai gandesti asa pesimist in problema asta si ai incredere ca toate se vor incheia cu bine
Eu tin pumnii stransi ....si pe langa asta m-as bucura sa stiu ca-ti transmit putintica incredere si putere k sa treci cu bine, de la mine
Uite pt tine .
Mirela ,am zis eu ca noua ni se potriveste treaba aia cu seducerea femeii ,k manusa ...si eu ma regasesc in mare parte din descriere

Ps: pt greselile din postarea trecuta ...eram la birou, m-am grabit si n-am mai verificat cum arata textul expus.

la toate de somnic usor

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

Mergi la inceput

Buna dimineata ,
eu inchid ziua ,eu deschid ziua

O zii placuta fetele ... nu disperati, mai avem o zii si suntem in week-end

la toate

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata
io am ajuns la birou..am mancat...acum sa imi beau si ma apuc serios de treaba. mi-am facut si treaba printre picaturi
gata..va pupik pe toate si va urez o zi buna
aaa..ieri am plecat la 4:30 de la birou si am fost la cumparaturi. mi-am cumparat gablonturi iar tare bine ma simt
gata..m-am laudat
Menna..sa faci si tu la fel.sa te rasfeti singura

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna !

Am ramas fara sef, insa mi-a dat de munca cat pentru doua saptamani incheiate. Ce daca este in concediu, nu conteaza ! Ma enerveaza ca ma afuma, asa ca am comandat un glade antitabac. Nu mai suport ! Ma ustura gatul si ochii ! Acum am scapat doua saptamani, dar stiu eu ce va fi dupa ? Ca mai am 5 luni de suportat !

Deci daca nu voi mai intra o perioada de timp sa nu ma dati disparuta ! Sunt in cautare de mortaciuni ! Ma multumesc cu gandul ca maine plec la Sinaia....

tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Fetelor, is disperata! Ma omoara carceii!!!!!!!!!!!!! Aveti vreo idee??????????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata
july, incearca sa iei cateva zile niste calciu. daca nu..fuguta la dr k o fi altceva. poate fi de la circulatie..sau cine stie..oi zice io prostii..dar stiu k m-am mai trezit si eu din somn cu carcei si nu e nici pe departe placut. si tu te plangi deja de ceva vreme..
Georox..avand in vedere k esti insarcinata, POTI cere sa nu se mai fumeze in birou! bine, teoretic ar trebui sa nu ceri, ci sa se simta cine fumeaza dar...
slaba miscarea ieri..vad k si azi la fel. unde-mi sunteti? iar vreti sa va amenint cu prezenta?
pupicei si o zi frumoasa..in ciuda vremii de afara. am murit de frig pana am ajuns la servici.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna !

Mirela sincer nu imi permit sa spun sefului : "Va rog sa nu mai fumati cu usa deschisa, ca sunt insarcinata! " I-am zis o data, de cate ori sa ii mai spun ? Poate ca atunci cand mi se va cunoaste burtica, se va simti, desi slabe sperante. Asa ca mi-am comandat un Glade antitabac electric pe cheltuiala firmei. Macar atat !

tuturor ! Un we exceptional !

Mergi la inceput

Ola
Iacata'ma fetile ...si io p'aci ...
Mona mami unde esti? Cum merge treaba ?
Chiar ma gandeam ieri la tine,caci iti scriam cu o zii in urma sa fii tare ca toate vor inspre bine si taman eu am avut o zii de pomina de dimineata m-am trezit iritata si de aici pana la cearta,mai era un pas ...pe care l-am facut spre rusinea mea!
Azi de ex,sunt opusul zilei de ieri ... bine dispusa
Ce ti'e si cu fazele astea ale Lunii ... of of mai mai
Mirela crede-ma ca ma rasfat si cadorisesc destul cand ceva imi cade cu tronc ...daca nu eu, atunci cine
july_g ... uite, am o carte maricica acasa cu remedii naturiste pt majoritatea bolilor,durerilor,etc ale organismului si cum ajung acasica ,iti scriu ce iti este recomandat. Ok?
Georox... tu sa ai grija de tine si sa te distrezi si pt noi pe la Sinaia
Ok,acu' ca toate ne plangem de ceva/cineva m-am gandit sa va transmit din starea mea de buna dispozitie ...
Din ciclul de postari lungi si haioase,azi am ajuns la asta

---> Femeile trecute de 30 de ani
de Andy Rooney, CBS

Pe masura ce inaintez in varsta, apreciez cel mai mult femeile trecute de 30 de ani. O femeie trecuta de 30 de ani nu te va trezi niciodata la miezul noptii sa te intrebe la ce te gandesti. Ei nu-i pasa la ce te gandesti. Daca o femeie trecuta de 30 nu vrea sa urmareasca un meci, nu sta prin preajma miorlaindu-se. Face ceva ce chiar isi doreste sa faca. Si de obicei e vorba de ceva mult mai interesant. O femeie trecuta de 30 se cunoaste suficient pe ea insasi ca sa fie sigura de cine este, ce este, ce vrea si de la cine. Sunt putine femei trecute de 30 carora le pasa de ce-ai putea gandi despre ele sau despre ce fac.
Femeile trecute de 30 au o mare demnitate. Rareori se apuca sa tipe la tine la opera sau in mijlocul unui restaurant foarte scump. Desigur, daca o meriti, nu ezita sa traga in tine.
Femeile trecute de 30 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele stiu cum e sa nu fii apreciat. O femeie peste 30 are incredere sa te prezinte prietenelor ei. Una mai tanara cuplata cu un barbat isi ignora deseori chiar si cele mai bune prietene pentru ca nu are incredere sa le aduca in preajma lui. Celor peste 30 nu le prea pasa daca esti atras de prietenele ei pentru ca stie ca ele nu o vor trada.
Femeile devin medium pe masura ce imbatranesc. Niciodata nu trebuie sa-ti martusisesti pacatele unei femei peste 30. Ele stiu intotdeauna. O femeie trecuta de 30 arata bine purtand un ruj rosu stralucitor. Asta nu e valabila si pentru una mai tanara. O data ce a trecut de un rid sau doua, o femeie peste 30 este de departe mai sexy decat omoloaga sa mai tanara. Femeile de peste 30 de ani sunt deschise si oneste. Ele iti vor spune imediat daca esti un ticalos sau te porti ca un ticalos. Niciodata nu trebuie sa te intrebi cam pe unde te situezi in relatia cu ele.
Da, pretuim femeile trecute de 30 de ani pentru o multime de motive. Din pacate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligenta si fierbinte, trecuta de 30 de ani, exista o relicva cu chelie si burta in pantaloni galbeni facandu-se de ras alaturi de o chelnerita in varsta de 22 de ani.
Doamnelor, imi cer scuze. Iar pt toti barbatii care au spus "de ce sa
cumperi vaca cand poti avea laptele gratis" pt a-si justifica burlacia un update la zi: astazi 80% din femei sunt impotriva casatoriei. De ce? Au realizat ca nu merita sa cumpere tot porcul pt un carnat mic!
Eu inca nu am 30,dar nici mult nu mai am ...si deja prezint "simptomele" femeii asteia
Daca ve-a placut, revin mai tarziu cu un alt episod

Pupici la toate

Menna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Fetelor, multumesc! Nu tine cu calciu, nu calciu e problema!Menna, dau o bere daca gasesti ceva!
Si m-ai amuzat copios! Mi-ai facut ziua mai frumoasa, avand in vedere ca anul asta fac 30!.
Va pup pe toate, toate!

Mergi la inceput