szeged - 3

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

pussi, personal nu cred ca trebuie sa faci inainte laparoscopie. Ai rabdare si intreaba-l pe dr. cand mergi la Szeged si vezi ce spune dupa ce te consulta, dar eu nu cred ca trebuie numai pe motivul ca te streseaza pe tine ideea de endometrioza.
Asa ca stai linistita.
Te-ai programat?
Te pup

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pussi si eu zic sa vorbesti inainte cu dr. si sa vezi ce spune el, in legatura cu laparoscopia. Eu am facut un FIV (dar in alta parte, nu la Szeged si acum regret decizia mea) si inainte de FIV dr. mi-ai spus ca nu e obligatoriu sa fac laparoscopie. Eu am ales totusi sa fac laparoscopia, dar asa cum a banuit dr. nu a gasit nimic ce ar fi cauzat infertilitate. Si mie imi era frica de endometrioza, in principal, de aceea am vrut sa o fac.
Mi-Ka, Liana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

crinutzooo si io

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Uuufff, ca nu mai am rabdare pana luni...Parca pe ultima suta de metri imi pierd rabdarea...

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mika iti tin pumnii sa fie un test pozitiv tare.Cel mai greu e la final cu asteptarea.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mi-Ka iti tin pumnii sa reusesti!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

MI-KA,multa multa rabdare pana luni - cand te asteptam cu vestile bune. Hai ca nu mai ai decat 2 zile!!!bafta si iti tin pumnii!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Mi-ka ia colea rabdare de la mine ca slava domnului am destula si o imaprt cu cine are nevoie...hai curajoasoooooo...io te tin de mana...da tin si pumnii..

mey da ce o fi cu Tabitha?????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Mai Liana30, drak de olteanca, nu ai somn? Hai, da si mie ceva rabdare, ca nu mai pot...deja incep sa ma cert cu fetele pe alte topicuri...sau topice ....in lipsa de altceva .
Dar trebuie sa recunosc ca a fost al naibii de bine sa stau in pat doua saptamani, sa fiu servita la pat si sa mi se faca toate poftele...
Si eu m-am intrebat ce-i cu tabitha...da ea un semn de viata pana la urma...
pussi, te-ai programat la Szeged? HAi, nu o lasa singura oe isabellas.
asi si crinuta

Mi-ka

Mergi la inceput

Mi-ka ete ca nu am..
ce faci te certi???unde ? unde? ca vin io cu si va impac imediat pe toate
rabdare uite colea...iti dau cu halba ca galeata nu o gasiii..si daca nu ma crezi uite cata m'am facut de atata rabdare

io ma gandeam ca moldoveanca e dupa perdea..ne urmareste ea ..ca stiu io ca nu poate fara noi

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput