Clubul nurorilor (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar
Ea spune ca abea asteapta un bb, sa-l creasca, etc, etc, dar i-am spus ca nu are sanse.

Mda, socrii mei abia asteapta sa le faca baiatu' un nepot, sa-l plimbe prin parc, sa-l duca la Mac... cum adica ? da' ce, eu, mama lui, nu pot ? sau parintii mei ? ce parere au, ca ai mei, isi vor vedea nepotul o data pe luna, numai pt ca stau la 9 statii de metrou departare ?
Brr... numai cand ma gandesc la socru-meu, un libidinos si jumatate, cu bb de manuta... Nu, nu...

Raza de soare

" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by marinar
Ea spune ca abea asteapta un bb, sa-l creasca, etc, etc, dar i-am spus ca nu are sanse.

Mda, socrii mei abia asteapta sa le faca baiatu' un nepot, sa-l plimbe prin parc, sa-l duca la Mac... cum adica ? da' ce, eu, mama lui, nu pot ? sau parintii mei ? ce parere au, ca ai mei, isi vor vedea nepotul o data pe luna, numai pt ca stau la 9 statii de metrou departare ?
Brr... numai cand ma gandesc la socru-meu, un libidinos si jumatate, cu bb de manuta... Nu, nu...

Raza de soare

" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "

Foto

important e ca vor sa va ajute...problema e sa-i vedem dupa ce vor aparea nepoteii sa se tina de cuvant...de regula nu prea,vin admira si se uita la ceas ca trebuie sa plece...sper din toata inima sa nu fie asa la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ciuleandra bine ai venit in club. E de jale cu a ta soacra. Atat pot sa spun.
Socrii mei...v-am spus cum asteapta nepotica> nici macar nu m-au felicitat. Dar nici o o sa o vada prea des. Asta e sigur.
P.S. Am spus "nepotica" pt ca eu sper in continuare ca e fetita.

12+
Mai am 18 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata la fete,
Ti-am raspuns si dincolo, Andra! Sa fie intr-un ceas bun! Cat despre fetitza...sa-ti ajute DD sa fie asa cum iti doresti! Important e ca o sa fie sanatoasa sau sanatos....si ca voi o sa va iubiti copilul ca pe ochii din cap!
Marina succes la pus termopane! Si succes socrelei la facut curatenie! O sa ti se faca un frig in casa...brrr.....dar apoi merita din plin!
Flavia tu unde esti? Cum a ajuns sotul?
Felicitari pt reparatul masinii, Raza!
Va pup si ne auzim!

Mergi la inceput

Razuca LA MULTI ANI MAMEI TALE, si sa aibe o fiica superba la nunta.
Ma bucur ca nu sunt probleme foarte grave cu masina. Al tau iubiotel e ca si al meu. Nu suporta sa mearga pe jos. Si cum masina nu avem dam la taxi o gramada de bani. Si aici e 16.000 km. Da' crestem noi si ne luam masinuta...

12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Marina spor la treaba sau la plimbat, si nervi de otel pt soacra. Sper sa iasa bine ca sa nu mai ai de lucru apoi.

Raza ce bine ca masina n-are baiuri prea mari, ca e nascol sa va lase in plina iarna (stiu din experienta:) La multi ani mamei

Andreea bine ca ati scapat de analize, aveti o grija in minus. Da femeile insarcinate nu au prioritate? Ca eu asa stiam...

SunSmile eu sunt bine, dupa o noapte luna si grea:) Sotu a ajuns bine, e bucuros ca sta singur in camera la hotel, problema e ca tot vb la telefon si nu ne putem abtine:))

Despre crescut bunicii nepotii asa zic si eu, cine-i face ala-i creste. Doar ca le prinde bine si lor si parintilor cand se mai implica si bunicii, cu conditia sa nu treaca peste voia parintilor si sa tina cont de anumite reguli.

Lavinia nu mai treci pe aici? Vazusem undeva ca speri sa astepti bebe, ai vesti cumva?

Nici cherry n-a mai trecut pe la noi, cum zicea Dana parca mi dor de :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna
Andreea bine ca ati scapat de analize, aveti o grija in minus. Da femeile insarcinate nu au prioritate? Ca eu asa stiam...

Daca s-ar respecta peste tot chestia asta ar fi bine. Am o prietena care e insarcinata in 7 luni si a mers sa plateasca factura la curent. Erau vreo 4-5 oameni in fata ei. S-a bagat in fata si tipa de la ghiseu i-a spus sa mearga la coada. Dar prietena mea, nervoasa, ii spune: "Da' ce vrei? sa imi pun burta pe masa aici sa vezi cat e de mare?" Eu inca nu am asa burta ca sa le spun asta celor care stau la cozi. Dar stai linistita, cand mai creste putin, voi profita din plin. Ca toata viata am stat la cozi.

12+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
Originally posted by impreuna

Daca s-ar respecta peste tot chestia asta ar fi bine. Am o prietena care e insarcinata in 7 luni si a mers sa plateasca factura la curent. Erau vreo 4-5 oameni in fata ei. S-a bagat in fata si tipa de la ghiseu i-a spus sa mearga la coada. Dar prietena mea, nervoasa, ii spune: "Da' ce vrei? sa imi pun burta pe masa aici sa vezi cat e de mare?" Eu inca nu am asa burta ca sa le spun asta celor care stau la cozi. Dar stai linistita, cand mai creste putin, voi profita din plin. Ca toata viata am stat la cozi.

12+
POZE

ai sa vezi ca ai sa mai stai si dupa ce se cunoaste burtica...sau poate nu...depinde in mare masura si de tine...trebuie sa te bagi in fata ca in baza altora....stai mult si bine la coada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by fannna2003

Razuco...ce-s alea marturii?ca pe vremea mea nu erau asa ceva

Sunt 5 bomboane, arahide in ciocolata alba, de obicei, invelite frumos in tull, voal, cutiute, etc... unii le arunca in biserica in ziua cununiei... dar e mai elegant sa le asezi pe mese, la restaurant, in dreptul fiecarui invitat / le dai la plecare, in semn de multumire. simbolizeaza: sanatatea, fericirea, fertilitatea... si inca 2 chestii care-mi scapa acum, dar sunt de bine, oricum... eu le voi avea invelite in tull alb si stranse cu panglica rosie... mai nou se vand si astea, gata facute... costa o gramada !

Raza de soare

Foto

[/quote]mai fetelor stiti ce m-am gandit eu...ce-ar sa-mi fac un srl si sa ma apuc de organizat nunti...bine mai bine zis de decorat sala...waw ce mi-ar place...baloane,aranjamente florale,huse scaune,fete de masa,marturii,servetele,lumanari...mai trebuie ceva??

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fannna2003
mai fetelor stiti ce m-am gandit eu...ce-ar sa-mi fac un srl si sa ma apuc de organizat nunti...bine mai bine zis de decorat sala...waw ce mi-ar place...baloane,aranjamente florale,huse scaune,fete de masa,marturii,servetele,lumanari...mai trebuie ceva??

Si eu m-am gandit la asta cand aminceput sa caut de toate pentru nunta si am vazut ca nu gasesc mai nimic in Miercurea Ciuc. Si firma care imi aranjeaza sala e de la 100 de km de aici.
Dar cand am vazut cat am de facut, am zis ca nu am timp de asa ceva. Si toate miresele s-au gandit la un moment dat sa isi deschida firma. IOti dai seama ce ar fi fost in tara/ Numai firme de decoratiuni pentru evenimente.

12+
POZE

Mergi la inceput