Clubul nurorilor (12)
Raspunsuri - Pagina 4
fannna2003 spune:
quote:Razuco...ce-s alea marturii?ca pe vremea mea nu erau asa ceva
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by fannna2003
Razuco dar nu te-am vazut dragutzo la tv...a dat imagini de la targ si ma gandeam ca si fetele de pe dc sunt prezente acolo...si aveau ce alege...
Mda, stiu eu, vrei sa ma faci sa ma simt bine... Multumesc, dar daca m-ar fi filmat, cred ca se crucea lumea ca aveam bratele pline de marturii... primite de la o firma... le-am testat, mi-au placut... si am trecut pe la standul ala de vreo 10 ori... si tanti de acolo imi mai dadea o marturica... la cat de ocupate erau, ma mir ca m-ar fi observat... ca tot io sunt... ca am venit cu cersitu'... dar dupa a 3 a punguta, puiu statea intr-un colt si si-si facea cruce... asa ca nu eram subiect de tv...
Raza de soare
" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "
Foto
camelia72 spune:
Flavia,a mea soacra aseara ii dadea sotului beep-uri pe telefon,pe fix nu suna ca ii e teama ca raspund eu si nu prea stie ce sa-mi spuna !Dar nici sotul nu a sunat-o,daca are ceva de zis sa sune,are mobil,cu cine isi consuma impulsurile gratuite...?
Am auzit-o pe cumnata-mea ca in primavara va pleca socrela la Timisoara sa se opereze de varice,vrea picioare frumoase...vine vara si ii trebuie fustita scurta!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
SunSmile spune:
Ce mai faceti? Camelia da' stiu ca ai o soacra smechera! E bip-aritza!
Flavia ma bucur ca sotul tau e bine si tu esti mai linistita!
Andreea sa fie intr-un ceas bun cu depunerea actelor! Mai aveti putin pana pe 14. Si apoi vine nunta!
Va pup...si ne mai auzim!
diadaniela spune:
fetele,vedeti ca a mai venit o nora noua,da' e moderata se de-abia acum a intrat pe prima pagina.
Ciuleandra,bine ai venit.Spune repede episodul 2 ca pe mine m-ai dat pe spate cu primul.Cum dracu' e asa de cretina! Oricum e nasol ca fii-su tine cu ea.Inca un
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Cami da cine ii facu cadou soacrei celular, voi sau amantul?:) Acuma serios, umbla cu fuste scurte? N-ai vre-o poza cu ea sa vedem ce sexi e?
Andreea bafta cu actele la primarie, sa fie intr-un ceas bun. Asta da cadou, cu siguranta nu veti uita ziua asta.
Mi-am amintit cand ne-am cununat noi la primarie, nu am vrut sa stie nimeni si sa anuntam doar parintii cu o zi inainte. Doar ca ai mei scumpi colegi de servici mai curiosi din fire au aflat cand ne "intabulam" asa ca am schimbat data de vre-o 2 ori:) Si tot n-a fost chiar asa strict secret cum voiam noi, da nici cu mare tam-tam, ca mie nu-mi place:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
quote:
Originally posted by ciuleandra
buna ziua tuturor. sunt noua " la scris" , dupa lupte indelungate am reusit sa ma inscriu, dar de urmarit va urmaresc de multa vreme cu multa multa placere.
hai sa zic si eu de a mea soacra si pregatiti-va sa va inchinati cu doua maini. Si, partea cea mai nasoala la mine e ca husbandu o tine sus, pe un piedestal, ea e perfecta, ea are intotdeauna dreptate, bla bla...ea e mama tuturor perfectiunilor! deci: episodu 1:
cu 3 zile inainte de nunta, facand curat sa primesca musafirii pt. masa de dupa nunta, a gasit nu stiu ce par dupa oglinda din baie di a facut un mega scandal ca i-am facut farmece lu fisu sa-l indepartez de ea. Si sa nu credeti ca e vreo 4 clase de la tara, ca as fi inteles dileala, nu doamna e catai profesoara! Si fisu, si toata lumea, cu pietre in mine ca in Salem. mai aveam putin si ma ardeau pe rug, zau! si sa mor io daca eu cred in prostii de astea! a facut circ, a chemat vecinii sa le arate, a facut pipi pe parul pus pe un faras, ca cica asa se anuleaza vraja!!
Va mai zic? episodul 2?
Bine ai venit intre suratele tale, cat si pe
Serios ca la primul episod imi vine sa ma crucesc. Oar ce mai urmeaza?
Nu pot sa nu te intreb, cum de sotul tau ii poate lua apararea neconditionat in fata ta? Ce ar trebui sa faca sa isi dea seama ca femeia asta vrea sa va faca rau?
Hai ca te trec pe lista albastra, probabil ca sunt slabe sanse sa se imbuneze. Sunteti de mult timp casatoriti?
Dana ce bine ca ai fost pe faza, ce ne-am face fara tine
ciuleandra spune:
fetelor, multumesc pt. raspunsuri, ma bucur ca sunteti alaturi de mine. suntem casatoriti de aproape 12 ani, dar el asa a fost crescut, sa stea in fustele ei si sa-i dea raportul. norocul meu e ca nu stam cu ea in casa, dar stam foarte aproape, la doua strazi si oricum e tot timpul in viata noastra, ca asa e ea, trebuie sa controleze ea tot. acum am mai crescut si eu, ii dau peste bot de nu se vede. Acum, ca sa fiu sincera, sa spun si partea buna- sta cu copiii si ma ajuta oricand, pentru, noroc ca eu nu o prea solicit. Eu cred ca face asta in primul rind pt. fi-su, ca ii face scandal daca nu presteaza,dar, credeti-ma, ma-s fi lipsit de 100 de ori, preferam sa am o femeie la copii decat asa! va povestesc eu, mai incolo...
deci; episodul 2: cand eram gravida cu primul copil, ca pe vremea aia eram mica si proasta si taceam si inghiteam, ca asa m-a crescut mama, sa respect un om, bineinteles, ea mi-a aranjat la ce spital sa nasc, avea ea o cunostinta moasa. Ei, puteti crede ca intra cu mine in cabinet, la consultatie?!! cica ; lasa, ca nu ma uit!!! si ce a pus capac, a vorbit ea cu doctorul peste capul nostru sa fac cezariana, ca e mai bine pt. copil! noroc ca dr, D-zeu sa-l ierte ca a fost un om deosebit, nu s-a pus la mintea ei. si tot eu sunt aia rea ca m-am ofticat, ca ea nu mi-a vrut decat binele, ca, "stiu eu ce-i aia nastere naturala"!!?
Bineinteles ca maarea ei cunostinta a decretat ca nu nasc atunci cand au inceput contractiile si si-a pus palma undeva, dupa ce am pompat-o cu bani si cadouri, si a plecat din bucuresti. norocul meu ca am avut parte de o moasa draguta!
Cand am ajuns cu fata acasa s-a infiintat ea, suprema, ca numai si numai ea a crescut copii pe lumea asta si nimeni nu mai stie! am rezistat eroic 3 spatamani, dupa care a usuit-o chiar fii-su ca-l innebunea si pe el! pur si simplu nu ma lasa sa pun mana pe fata, ca o scap, ca nu stiu, ca o rup... mi-o luade la san, ii dadea ea apa, mi-o punea la loc, la san, ce sa mai, daca putea, ar fi alaptat-o ea!
Artista poporului dormea pe jos, in sufragerie, desi aveam catai canapeaua, da' asa, sa se martirizeze in fata lui fii-su! Ei, si intr-o noapte ma trezesc eu ca plangea fii-mea si asta n-o auzise si, superfericita, am umplut lighenasul si am spalat-o eu la popou si am schimbat-0! eram asa de fericita ca, in sfarsit, pun si eu mana pe copilul meu! dar n-am aruncat apa, ca sa nu fac zgomoot si a doua zi sa vezi criza de nervi, ca de ce n-am trezit-o pe ea si am schimbat-o eu, ca ea de ce sta acolo si doarme pe jos, bla bla.
cat despre husband, acum l-am mai dat pe brazda, dar tin minte odata cand eram amandoua bolnave, racisem, nu mai stiu, ne-a vazut medicul de familie acasa la ea pe amandoua si uite cum a plecat el cu doua retete la farmacie, pt. mine si pt. ea si cum s-a intors numa cu doctoriile pt. ma-sa, ca de ale mele a uitat! Va mai zic, va pup!
impreuna spune:
Maica, da ce femeie rea Macar isi iubeste nepotii, cum se inteleg?
Bine ca nu te mai lasi la mana ei, doar voi aveti familia voastra, ea o are pe a ei, asa ca sa fie sanatoasa si sa-si vada de viata:)
SunSmile spune:
Bun venit Ciuleandra! Mama mama da' ce soACRA ai! Frate mare, asta e culmea! Aia cu parul m-a distrat, desi nu-i de ras! Ca io nu stiam de asa ceva!Dar tu pe sotul tau nu l-ai scuturat? Pai cum adica ma uita sa-ti ia medicamente?? Mamaaaaa....cred ca invatza sa zboare...
Succes cu acreala aia si te asteptam la povesti!
Dana multumim ca ai fost pe faza!
Flavia vad eu aiurea sau ai devenit membru de baza? In cazul acesta...sa ne traiesti, mami!
Andreutza tu unde esti?
Si Fana si fetele....
Pup u all
diadaniela spune:
Ciuleandra,,stiu ca nu-i de ras,sorry,dar m-am tavalit pe jos.Ma,nu pot sa cred cat de nebuna e artista poporului. Si sotu' cu medicamentele....coma.Iti mai dau un pupic si nu te supara ,da' nu ma pot abtine.Mi-au dat lacrimile de ras.Ai talent la povestit.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana