Clubul nurorilor (12)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
impreuna spune:
Fetelor sa va luati de mana cu sotu meu (da nu prea mult:)
Da cred ca aveti dreptate, eu sunt mai justitiara din fire, nu suport nedreptatile, nici sa vad ca o patesc altii, cu atat mai mult eu. Si de cele mai multe ori actionez sub imboldul primului impuls.
Am studiat mai bine mai multe anunturi si cred ca e plina presa de asa ceva. Cel putin aici in Cluj, si nu mi se pare corect. Mai intai ar trebui verificate anunturile inainte sa fie publicate. Sau sa fie verificata macar persoana, nu asa, sa completezi un cupon sau cateva date on-line care pot fi false, si gata, apare anuntul.
Sunt asa de ofticata, da imi trece mie.
Macar ma consolez ca am alte avantaje, cum ar fi niste socrii buni:)
Aseara ma consolau si ei saracii cum puteau, mai ales dupa ce m-am certat cu sotu la telefon ca nu m lasa sa-mi fac dreptate.
Si eu nici n-am patit asa rau ca si voi cu incurcaturi cu credite si banci sau loc de munca pe voluntariat
Mai eu pana scriu un mesaj si il trimit, mai apar vre-o 2, 3:) Si voi patiti din astea?
Asa ca trimit asta acuma, si cu restul revin mai tarziu:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
fannna2003 spune:
numarul si gravitatea neintelegerilor cu soacra sunt invers proportionale cu:
- distantza fizica;
- nivelul de cultura;
- numarul de ani de scoala;
- gradul de maturitate.
kisstherain999 spune:
Wow, fetelor da ce viteza aveti!!! Nu reusesc sa tin pasul cu voi.
Aseara am fost la soacra si mi-a dat un cocos sa fac sotului racitura. Spre surprinderea mea nu a comentat nimic despre noua motocicleta.
Am o curiozitate pe acest site nu intra si soacre? M-ar interesa si punctul lor de vedere.
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
impreuna spune:
Revin ca mai am de zis:)
Cami parca tu ziceai, e o idee tare buna sa facem un album cu soacre, si putem sa il facem privat, pe yahoo, sa il vedem doar noi intre noi sau cui mai vrem sa-i dam parola.
Ce ziceti fetelor, facem? Si user comun sa putem avea acces mai multe?
Ca la cum scriem de mult, eu nu mai fac fatza :)))
kiss harnice nurorile astea mama draga:)
Ma bucur ca de data asta ati avur o experienta pozitiva cu soacra. Cand aud de soacra ta ma gandesc mereu la faza cand tragea plapuma de pe voi
marinar cum a fost ieri cu termopanele si curatenia, si-a facut soacra treaba cum se cuvine?
razuco de ce nu mergi fumos acasa pana te faci bine?
Aveti grija fetelor de voi ca nu-i de glumit cu virusii astia
Fana ai dreptate, eu n-am fost asa de profunda incat sa ma gandesc la atatea proportionari:)
Cherry unde esti? Ne-ai lasat in ceatza:)
Ciuleandra reusesti sa-i dai ignore soacrei dupa atatia ani? Si da, ia trezeste-o si tu, da in fiecare noapte, nu doar o data:)
Eu asa faceam cu un unchi de-al meu care ma enerva, il sunam dimineata cu o ora inainte sa se trezeasca sa mearga la servici, ca stiam ca dupa aia nu mai poate adormi:)
Cami mi-a venit o idee cu soacra-ta in timp ca ma uitam peste anunturile publicitare: da-i un anunt matrimonial sa-i gasesti un amant potent, sa vezi cum isi gaseste fericirea si va lasa in pace :))
Hai ca am scris destul acuma, o sa revim:P
camelia72 spune:
Flavia,nici o sansa,pt. ea toti sunt impotenti...la ea e boala,cred ca ninfomanie se numeste(scuze daca nu am scris corect)!De 10 ani tot da la matrimoniale,pe toti amantii acolo i-a gasit(cu mici exceptii)!Hai ca revin,acum sunt pe fuga...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
impreuna spune:
Dragelor dupa ce cititi tot, da absolut tot, raspundeti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68562" target="_blank">aici ca am deschis capitol nou, 13 sa ne fie cu noroc:)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Chiar asa
Marina cum a fost cu termopanele? A facut socrela curat sau ba?
Si Flavia..dementiala ideea cu anuntzul matrimonial pt soacra Cameliei!
La faza cu imprumutat bani, eu sunt maiastra! Am dat atatia bani si am asteptat mult si bine sa-i primesc inapoi, incat nici nu mai tin minte! Dar banii se fac, problema e cu asa zisii prieteni care imprumuta si uita sa-i mai dea. Pt ca se strica niste relatii din cauza nesuferitilor de bani. Asta e!
Pup u all
p.s. Flavia nu te mai certa cu sotul, ca nu are rost! Poti da un copy-paste la anuntz la generale, poate asa vede mai multa lume! Si uite asa te impaci si tu ca ai facut o fapta buna, pt "viitorii inselati".
lavinai spune:
andora multumesc pt gandul tau bun, dar socrul este foarte bolnav, pe zi ce trece e tot mia rau, a inceput sa ia morfina..........
andreea vad ca mai ai doar 17 zile pana la nunta, cum te simti??? emotii ???? eu imi aduc aminte anul trecut cu cateva zile inainte de nunta nu ma mai putut dormi deloc, ce sa mai zic de noaptea dinaintea nuntii........ dc vrei sa vezi cateva poze de la nunta , sunt pe pagina.
eu cu soacra nu am avut probleme nici la nunta, a fost de acord cu tot ce am vrut eu, nici cel mai mic comentariu nu a avut!!! ne-au sustinut amandoi socri in tot ce am vrut sa facem.
lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
marinar spune:
Buna fetelor
hai ca abea am reusit sa citesc ce ati scris de ieri pana azi, merge netu' asa greeeeeeeu
Aseara m-am dus direct acasa pt ca plangea sotul dupa mine- cred ca l-a evervat si pe el maica-sa rau. Aia cu termopanele au plecat inainte sa ajung eu acasa. Cum am intrat pe usa a inceput soacra-mea sa se vaite ca a facut nu stiu cate drumuri ca sa duca vechile geamuri afara, ca a splalat, ca nu stiu mai ce..... de parca o rugase cineva sa vina sa ne ajute. Eu, de aproape 2 ani de cand suntem casatoriti, nu am rugat-o niciodata sa ma ajute cu nimic. Colac peste pupaza, nici nu terminase si invitase o vecina sa vada ce frumos e la noi- de parca la mine in casa ar fi muzeu. Si oricum trebuia sa afle toata lumea cat s-a mai spetit.
A inceput sa-mi spuna cata curatenie a facut dar i-am taiat-o spunandu-i ca oricum o iau eu de la capat ca sa fac cum imi place mie.
Dar tot o las pe lista rosie, pt ca macar am scaptat de ce a fost mai greu si la ajutat si pe sot.
Mey Ciulendra, m-am ingrozit de ce am citit, sigur ramane soacra ta nr. 1 in top.
Raza- sanatate multa.
Fetelor va pupicesc pe toate si va doresc sa fiti rabdatoare.
marinar
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by adimercedes
Socrii mei sunt la 17.000km de mine
Da, Doamne si la astia amarati !!!
Raza de soare
" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "
Foto
Raza de soare, pai, daca iti oresti asa mult, candva se poate indeplini
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."