Clubul nurorilor (12)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
impreuna spune:
Of mai fetelor, uite de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68257" target="_blank">asta sunt suparata, ca eu as merge mai departe si sotu nu ii de acord
Flavia (sotie si mamica fericita)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
camelia72 spune:
'Neata,fetelor!
Eu noutati nu am,pe soacra n-am mai vazut-o din ajunul Craciunului dar tot aud de la altii ca o duce bine,se plimba prin parc cu amantul...Asteapta sa vina primavara sa nu mai contribuie cu bani pt. caldura si atunci vine sa stea cu noi,amantul o tine gratis,de-ata sta cu el,isi pune pensia la banca...dar ce pacat ca nu o "satisface" si altfel sa scapam de mutatul cu noi!
Ar fi bine sa avem un album comun cu soacrele,nu stiu cum se face dar stiu ca la mamici exista...poate reusim sa facem si noi sa ne "admiram" acriturile...acolo unde-i cazul!
Va pupik pe toate!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Of mai fetelor, uite de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68257" target="_blank">asta sunt suparata, ca eu as merge mai departe si sotu nu ii de acord
Flavia (sotie si mamica fericita)
Eu am citit subiectul respectiv. Nu sti8u ce sa spun. E teapa curata, se pare. Si Lona se pare ca e de aceeasi parere. Oricum, nu cred ca are rost sa mergi mai departe singura, doar in cazul in care mai gasesti cativa care au avut incredere in anuntul respectiv. Ca de una singura nu cred sa rezolvi mare lucru. Mai ales ca vei avea nevoie de nervi, timp si bani.
![](gravida.gif)
Mai am 17 de zile pana la nunta
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by andora
Razuco sa-ti treaca febra repejor, ce scump a fost iubitelul tau cu grija, manca-l-as pe el de grijuliu
Raza wowwwacum am citit de sangele de... caproaica batrana... ptiu nene ce sa mai comentez.... si n-a zis nimic dupa aia?
Da, e un scump, sa-mi traiasca !
soacra, e clar ca si-a dat seama de ce am varsat acolo... dar n-a zis nimic... poate e mai bine, cine stie ce iesea...
![](box.gif)
Raza de soare
" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "
Foto
a.cicel spune:
Razuco parca il i vad pe iubi al tau facand ceaiuri, aducandu-ti medicamentele la pat...Nu de alta dar si al meu face la fel. Si noaptea cred ca doarme ca un iepuras. De cate ori ma misc in pat sau ma ridic sa merg la baie se trezeste si el si ma intreaba daca s-a intamplat ceva, daca ma doare ceva, daca am nevoie de ceva..
Sa ne traiasca iubiteii si sa o tina tot asa..12+
Mai am 17 de zile pana la nunta
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
impreuna, eu tot asta cred... plasa intinsa celor dispusi sa plateasca niste bani care, evident, nu li se returneaza...
fanna, vezi, noi ne gandim la imprumturi, totul legal, decent, etc... si altii sunt mai destepti decat noi... dar las' ca nu le va merge prea mult...impreuna si-a dat seama, isi vor da si altii... si sa vezi distractie cand va iesi totul la iveala...
Raza de soare
" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "
Foto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Flavia eu zic sa nu mergi mai departe. Ma rog, daca gasesti si alti oameni "inselati", poate ca ar fi o idee. Dar gandeste-te cati nervi si cati bani aruncati aiurea ar fi. Poti face o sesizare la politie, ca sa ii cerceteze! Desi daca adresa si telefoanele sunt fictive....
Faci cum crezi tu, dar nu te mai supara asa! Nesimtiti si sarlatani sunt atat de multi.
Bafta si sa ne spui ce ai hotarat!
diadaniela spune:
buna fetele!
Raza,ma,da' ce scarboasa soacra ta.Imi pare rau ca esti bolnavioara.Sa te faci bine mai repede.Ai un sotior pe cinste.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ciuleandra spune:
dana, multumesc mult pt. sfaturi si incurajari! esti foarte dragutza si ai mare dreptate! asa m-am gandit si eu sa fac, dar nu am intotdeauna stapanirea de sine necesara. plus ca trebuie sa fii artista emerita sa poti face asta
moaaama, da' ce soacre aveti si voi1 razuca imi sufla in ceafa la clasdament, da' cred ca tot a mea a fruntea!
andora spune:
Flavia da' cate magarii pe lumea asta.. Si eu votez sa stai cuminte in banca ta, tare dubios e si contractul din cate zici si modul de "abordare" si mentinere a legaturii. Chiar nu gaseau ei un telefon ceva ca sa comunicati? offfff... e plina lumea de sarlatani, eu m-am invatat minte de la o firma care cica angaja in proba diversi fraieri (inclusiv eu ) normal fara plata si-i tinea cate 3-4 saptamani sa traduca si sa lucreze si apoi ii trimitea acasa ca cica "se gandesc". Treaba asta a tinut la ei vreun an, eu nu m-am dus mai departe, nici altii, si uite cum le-a mers lor profitul de pe urma oamenilor cinstiti.
Album cu socrosenii? Vai ce distractie... cred ca si dupa figura se "vad" cat de soACRE sunt.. da' mie mi-e ca o vede careva pe net si pe urma chiar daca e cu rosu i-o arata si o incurc rau de tot
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea