Fibrom uterin (11)
Raspunsuri - Pagina 12

arinna spune:
A nascut Kimutza !!!Fetitza foarte frumoasa si sanatoasa! Prin cezariana, am vazut la mamici...Am inteles ca n-a fost prea simplu, asa zisul fibrom fiind de fapt chist :( Din cate am inteles acum sunt bine, daca mai aflu ceva va spun ...
Ce chestie cu fibroamele astea...daca nu facea fetitza credea in continuare probabil ca are fibrom...Nu mai pot sa comentez nimic :(
Mada, spune si tu...
KImutza, refacere grabica si numai bine !!!
........................
Knowledge is power!

arinna spune:
Mada, acum am vazut ce ai scris, ce rau imi pare de noile probleme...Dar pietre la rinichi se pot face independent de fibrom...in orice caz stiu ca se pot rezolva , se distrug prin tratament si se elimina dar cu fibromul in zona nu-i placut deloc...si trebuie un regim alimentar...A trebuit sa cauti tu pe net si sa ceri trimitere la alte eco...ce rusine pentru medici!!!Si eu mi-am diagnosticat singura de acum 20 de ani ca sufar de migrena oftalmica si abia acum unmedic mi-a spus acest diagnostic, dupa ce multi altii habar n-au avut...
Ca sa luam partea buna, macar stii incotro sa te indrepti acum...
Te pup si te astept cu vesti...
........................
Knowledge is power!

arinna spune:
Michelle, cate nu s-au spus...nici macar in diagnostic nu mai avem incredere...ce sa mai zic de tratament?
Ce spaima o fi tras Kim cand s-a confirmat ca e chist :( chiar in ultima zi...sau or fi vazut ei de-abia ala cezariana...Bine macar ca i-au facut-o ...ma omoara astia cu nasterea naturala cu orice pret...Am o prietena care a nascut de curand, la 38 de ani, si natural, dar e posibil ca baietzelul sa aiba sindrom piramidal ( handicap locomotor) din cauza ata, ca nu i-au facut cezariana...Alti medici au zis ca nu, iar un "destept" i-a spus ca sa-i multumeasca medicului ei ca a ajutat-o sa faca un copil handicapat, nefacandu-i cezariana...Nici macar nu e inca sigur ca e asa, altii spun ca e sanatos...desi e cam agitat cel mic, are o luna si daca nu doarme plange intr-una- asa am inteles...
........................
Knowledge is power!

michelle7 spune:
eu am mai spus-o si o sa spun de cate ori am ocazia. Nu cred ca medicina e atat de evoluata incat un medic, atunci cand ia o decizie, o ia cu inima impacata 100% ca e decizia corecta.

mioritaus spune:
DRAGELOR,
MA BUCUR MULT PENTRU KIM CA ARE IN SFARSIT UN COPIL ....KIM DRAGA,MULTA SANATATE AMANDURORA
VAD CA SUNTEM MULTE FETE CARE NU NE SIMTIM BINE...... VREAU SA VA INTREB DACA AVETI IDEE DESPRE ESTIRPAREA UTERULUI PRIN METODA TRANSVAGINALA.LA MINE, PANA LA URMA CRED CA ASTA ESTE SOLUTIA.
VA PUP.
MIORITA

arinna spune:
Am inteles ca lui Kim i-au scos si chistul...Bravo Kimutza, ai scapat de probleme!!!!
Miorita, cum adica extirparea uterului? Poate a fibromului, pe cale transvaginala, daca e in uter....
........................
Knowledge is power!

mcbeal spune:
Kim, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea toata viata.
Bravo ca ai scapat si de probleme.

arinna spune:
Mesaj pus de sora lui Kim, la mamici
Fetelor....Kim nu stiu sincer cum o sa se descurce....eu sunt in tara....daca stiam ca asa vor fi lucrurile poate as fi mers acolo sa o ajut. Au fost ceva complicatii, am inteles ca a fost un chist de fapt care s-a spart si a trebuit sa ai faca de urgenta cezariana. I-au scos si un ovar.....dar am inteles ca e optimista si a spus ca ALICIA a meritat totul. Sanatate.... avem nevoie de rugaciunile voastre. Va doresc numai bine si va mai tin la curent cu ce o sa mai aflu si eu.... Sotul ei e cu ea...are o camera si el acolo
Fetele se intrbau cum o sa se descurce Kim cu operatia si bb...
Sa fi fost chistul alela la ovar????Eu m-am uitat pe net dar foarte putin si am vazut ca la ovar se face ...se poate si pe uter?
Deci n-au horat ei sa faca cezariana,dupa ce s-a spart abia au luat aceasta decizie....
Kimutza, suntem alaturi de tine si te asteptam sa te refaci si sa ne povestesti tot!!!
pentru fetitza!!!
........................
Knowledge is power!