Aspirante optimiste - 180
Raspunsuri - Pagina 6

Leditia spune:
'neata fetele..sa aveti o zi super.
Marinar, fa-ti o secretie,vezi sa nu fie candidoza,desi eu cred ca ai cistita.Pana una alta,fa-ti niste spalaturi cu ceai de galbenele sau nalba si bea ceai de cozi de cirese si ceai de matase de porumb(astea-s bune in infectii urinare)Si in principiu bea multa apa..eu de cand beau apa "ca broasca"cum zice al meu,nu mai am probleme cu infectiile urinare...beau cel putin 3l/ziLa inceput mi-a fost greu,pt ca eram in stare sa stau bine mersi si c-o lingura de apa,ma fortam sa beau 2l..ca asa mi-a zis dr..si uite ca acu beau fara probleme 3 l pe usor:)Multa sanatate.
Mexxa,ai grija de tine si de bb..si Dumnezeu sa va ajute pe amandoi sa parcurgeti cu bine drumul asta de 9 luni si sa va intalniti in toamna sanatosi.
Martha,multa sanatate si curaj,o sa fie bine..
Pupici.

Anca Wish spune:
Martha, ma bucur ca am vorbit! Iti tin pumnii stransi, stransi.
Laurici, am inteles tot ce ai scris. Mai putin asta cu belitul. Imi explici joi la o intalneala cuvantul asta?
Gogosarel, pe tine cand te vedem, fetitza frumoasa? La multi ani pentru sotiorul tau!
anca...SIGUR intr-o zi

tumpi spune:
ancaw
nu-s blonda da nici nu pricem nika.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

andicu spune:
Hello fetelor.
Printre munci la "scarbici" si alte planuri si planificari, intru si eu sa va salut .
Mexxa si Martha, sunt alaturi de voi, si ma rog sa scapati de "iminenta"! nu va pierdeti speranta, aveti mare grija de voi si o sa fiti bine voi si bebicii vostri!
Marinar, scuze, scriu eu prescurtat, dar poate nu toata lumea stie: SEU = sarcina extrauterina. Si eu zic sa nu fi facut vreo cistita/ infectie urinara...fa-ti un sumar de urina. Fetele zic bine cu spalaturile cu ceai de galbenele si pelin. Multa sanatate!
Laurici, nu te speria cu chistul ala,ca nu e chiar asa de mare. Eu am facut f bine de la Tinctura de muguri de zmeur si Mastodynon.Prefer homeopatele, chimicalelor.
La multi ani tuturor sotilor Varsatori !
Eu tot astept uratii,azi ziua 28,parca i-as simti pe drum. Se pare ca si eu sunt cam dereglata. Data trecuta CM la 25 zile, acum la 28?! naiba mai stie!?!
Andreea.Pozele mele

marinar spune:
Fetelor, multumesc mult pt sfaturi.
si eu sper sa fie o raceala, si nu candida sau alte nebunii, mai ales ca abea am facut analizele- si secretie si candida si urocultura, etc, etc- si au fost ok. Mai ales ca inainte de a le face am tot fost plecata in delegatii in tara, si stiti cum e : wc in tren, wc la hotel (mai bine am face in punga).
Cat despre baut apa, eu oricum beau peste 2 litri de apa pe zi- cel putin, nu pt ceva anume ci pt ca-mi cere organismul. si aste de cc 4 ani.
Leditia cum e cu spalaturile astea?
Am luat de la farmacie noxazol, sper sa dea rezultat. O sa incerc si cu ceaiuri.
Ufffff, cand credeam ca e totul bine a mai venit si asta pe capul meu.la toate fetele.
marinar

lauricipani spune:
Ancule Wishule as explica io dar cred ca mi-o iau de la cineva (moderatori, etc) ...........dar sunt dispusa sa o explic la intalneala joi!!! Dar unde este intalneala? si nu uita ca azi este MARTI!
ANDICUTZULE FRUMOS o sa incerc cu Mastodynon dupa CM urmator. Deocamdata ma duc la ora 15:00 sa il mai vad iar la echo ca imi era dor de chistuletzul meu
Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Leditia spune:
marinar,nu te speria,nici io nu-s mai "breaza",am stat sa elimin ce era pe acolo,dureri,bocete..trat...ma rog,apoi sapt trecuta m-a pocnit o durere la un dinte,apoi si la o masea,apoi ma durea toata partea stanga a capului cu tot cu ureche..iar tratament,iar acu..cred ca am facut candida de la atata antibiotic.Asa ca,o luam de la capat cu tratamente..tratezi una,dai in alta si tot asa..
Cu spalaturile cum sa fie?Ca nu inteleg intrebarea..si nici blonda nu-s,ca s-a dus vopseaua(sa nu se supere blondele pe mine
)
Eu am inceput de azi sa-mi fac spalaturi cu ceai de nalba si diseara cu ceai de galbenele.Insa trebuie sa ajung si la dr.pt secretie si sa vedem daca e ok in rest.Trebuie sa ajung si cu dintele si maseaua....trebuie multe..offf,ca nu stiu de ce sa ma apuc mai intai..M-au pocnit toate acu..si nici la loto nu castig sa am bani de toate
,desi azi-noapte am visat ca luasem 5 nr,am visat nr..da le-am uitat.
Pupici si sanatate.