Aspirante optimiste - 180

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

merci tumpi

Oricum m-am lamurit pt ca sa vad unde e localizat (strada), apoi unde vine strada si mi-am dat seama. Pai era pacat sa nu ajung pt ca sunt eu dusa cu capul si nu nimeresc

Ne vedem peste putin timp

bye

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bey, sa faceti poze, dah?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

martha ia si oscilloccocinum.E homeopat si nu face rau la bb.
nici paracetamolul nu face rau.
Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Merci mult, Leditia, chiar nu aveam chef sa merg iar la medic, o sa merg la farmacie sa iau
De paracetamol nu sunt asa sigura ca e bun ca pe prospect scrie ca se administreaza cu precautie la femeile insarcinate sau cu avizul medicului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Saluti!
Petrecere frumoasa, dragele mele!!! Sa postati poze... ca sa ne ofticam si mai tare . Tot vin si eu o data... trebuie sa cunosc fetele care m-au sustinut, ajutat si care sunt cele mai dragutze din lume...
Momentan nu am timp sa respir de atata munca, dar nu pot sta fara DC si fara voi.

Va pup dulce

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

fetelii unde sunte-ti la intilnire beti cafelute ,fara noi celalalte care suntem departe
Sa veniti cu poze si sa aveti o seara minunata cu toate acolo la marea masa rodunda rezervata forum-ului.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by martha78

Merci mult, Leditia, chiar nu aveam chef sa merg iar la medic, o sa merg la farmacie sa iau
De paracetamol nu sunt asa sigura ca e bun ca pe prospect scrie ca se administreaza cu precautie la femeile insarcinate sau cu avizul medicului

martha crede-ma ca nu are nimic.Stiu asta pt ca 1.am ceva studii in domeniu si 2.de fiecare data cand am fost insarcinata am si racit..si dr mi-a zis sa iau.Nu poti lua cate 2-3 deodata..eu de obicei luam la nevoie cate 1 pastila(dar nu mai mult de 1 la 6-8 ore),cand ma durea capul sau faceam febra...
In rest ceaiuri,mult suc de lamaie,multa miere in ceaiuri si in sucul de lamaie si oscillococcinum.
pupici si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Inca o zi din viata noastra s-a scurs,la fel si inca o intalnire cu super optimistele aspirante
A fost o intalnire super,am avut parte si de surprize si au fost tare placute.
Asadar la intalnirea de azi ne-au onorat cu prezenta:dandana- surpriza serii si -duta noastra,marinarprospatura noastra,felicia - junioara din seara asta,laurici cu vera,ancaw,valentinag si je, adica subsemnata.
O seara plina de veselie, de glume bune,bancuri,intamplari cu blonde, cautari disperate de donatori de (ne-a servitu unul,dar era cam surmenat baiatul desi a fost amabil si taman cand scotea careva vreo perla se trezea sa fie si el acolo,a fost mai mereu in preajma noastra,probabil ca ii ajunsese lui ceva la urechi,dar.....).O seara cusi,apa plata cu lamaie.
Discutiile au fost diversificate, la care a avut efect branca ursuli,la care nu,la care a avut , cum a avut,cand e bine de luat si cand nu si cate si mai cate.
Veselie mare ce mai.
Am sa pun si pozele,dar daca nu va e cu suparare mi-s cheauna acum si nu stiu daca mai sunt in stare sa fac comentariile,asa ca o sa le las pe maine.
Cine nu a venit , habar nu are ce a pierdut.Sper sa mai faceti astfel de intalniri si sper sa mai particip si eu cand am sa mai trec pe aici.Mi-a facut placere sa va cunos, mai ales pe fetele noi,iar de veteranele mele o sa-mi fie tare dor.
ancutawuitandu-ma acum la poze am obs ca nu am facut poza si cu tine

pozici

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Tumpilina,
multumim ca ne-ai facut rezumatul! sincera sa fiu, ma gandeam acum vreo 2 ore la ce bine va distrati... ma bucur ca a fost frumos si poate data viitoare se mai mareste lista de participante!
Pozele sunt super! numai fete frumoase!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Va invit la un nou capitol

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput