Aspirante optimiste - 180

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Salutare fete frumoase.
In primul rand multumesc din suflet tuturor fetelor care mi-au urat la multi ani pentru al meu sot.Sa imi fie rusine nu am mai intrat de mult pe DC, si nu am vazut.Imi cer scuze inca o data.
Dragutul de el a mai imbatranit un an, cand vom avea si noi in sfarsit copii, o sa fie alb de tot.Ca eu sunt o tinerica...

Nu am mai intrat sa vb cu voi ca inca umblu din doctori in doctori, si cand nu sunt la doctor, am infiorator de multa treaba la serviciu.
Asa ca si azi trebuie sa ma duc la Parhon sa imi citeasca rezultatele.Simt deja ca m-am saturat.
Mi-e dor si mie de voi, dar promit solemn ca la urmatoarea intalnire vin.Nu e asa ca nu v-ati suparat pe mine?

Pupici la toate fetele.

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_monik spune:

Buna din nou si iti multumesc pentru mesaj,Andicu! Deci,sunt Monika am 26 de ani sunt casatorita de 5 ani si nu am inca nici un bebe!Acum 7 luni am ramas insarcinata si am crezut ca mor de fericire dar fericirea nu a tinut mult si a devenit o nenorocire! Am avut sarcina extrauterina.eram in Grecia din fericire si exact cand am aflat ca e extrauterina m-au bagat in operatie.Am facut operatie laparoscopica mi-au scos trompa iar dupa asta au venit chinurile!Cred ca am facut toate analizele posibile dar (dupa mine ) degeaba.Nimeni nu poate sa-mi garanteze ca nu voi pati acelasi lucru!Asa ca ma gandeam la FIV si am intrat pe internet sa ma documentez si am ajuns la forumul vostru unde am aflat ca exista si o alta varianta Inseminarea intrauterina.Din cate am putut sa-mi dau seama nu e asa dureroasa,nu trebuie sa iei asa multe medicamente si nu in ultimul rand nu e asa de costisitoare.Ceea ce nu stiu este :Exista posibilitatea de a face gemeni,tripleti etc? sunt sanse de reusita daca si eu si sotul meu nu avem probleme?singura mare problema o am eu (sunt exagerat de stresata)imi doresc asa mult un copil ca am devenit paranoica! In fiecare luna cand imi vin rushii plang de ma ia dracul si fumez ca un turc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Gogosica mea, pai urmatoarea intalneala e azi. Ce zici????

Laurici, Arditutza noastra nu vine?

Doamna Vale nu raspunde la telefon, asa ca nu stiu...pana la urma ramane la "La mama" la ora 17:00?

Eu abia atunci ies de la serviciu. Doamne ajuta sa pot sa plec la program si mai dureaza ceva timp pana ajung acolo. Dati-mi adresa, poate iau un taxi.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Anca Wish i-am trimis un mesaj dar inca nu am primit raspuns. Mai astept!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mai fetelor, am inteles eu bine? Intalnirea e azi? Pai sunt fffffff suparatapt ca de la serviciu trebuie sa ma duc la banca- asa e cand ai firma.... si trebuie sa ma intalnesc si cu contabile. hmmmmmmmmm si chiar ii spuneam lui iubi ca se pregateste o intalnire si ca vreau sa merg si eu, si era ff incantat.

Hai ma, chiar e azi??????

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Asadar si prin urmare, imi spune si mie cineva unde ne vedem?Ca nu vreau sa ma nimeresc la alta petrecere sa fac.
Cu ardit am vb eu ieri. dar nu stiu daca ajunge.A zis ca o sa incerce sa intre si ea pe forum sa scrie.
laurici, lachi are destule de impachetat, plus pregatit lachione pt lasat la pensiune.
pana mai pe la 3,credeti ca va hotarati unde ne vedem?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinar

mai fetelor, am inteles eu bine? Intalnirea e azi? Pai sunt fffffff suparatapt ca de la serviciu trebuie sa ma duc la banca- asa e cand ai firma.... si trebuie sa ma intalnesc si cu contabile. hmmmmmmmmm si chiar ii spuneam lui iubi ca se pregateste o intalnire si ca vreau sa merg si eu, si era ff incantat.

Hai ma, chiar e azi??????

marinar

Da marinar,daca azi e ejoi, pai atunci azi ne vedem.Da noi cam intre orele 17.00-20.00 suntem daca locatia ramane asa cum zic fetele, la La Mama de la Ateneu(in spatele magazinului Eva).Noi speram ca sa poti veni chiar daca numai pt putin timp, dar macar asa te cunoasteam si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Io tot astept locatia ...ora mea de sosire o sa fie 5:30 fix!
Cred ca Mama sau Pizza Hut.

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Gata, fiinca vaz ca nu sare nimeni cu locatia am facut io rezervare.
Asadar va astept la ora 17.15 la La Mama(ateneu).Masa rezervata la fumatori(imi pare rau nefumatoarele,dar in alta parte la ora asta nu am gasit) si este pe numele de Ioana.Rezervarea este facuta pana la ora 20.00,credeti ca este destul timp?
VA astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Distractie placuta fetelor si nu uitati sa faceti poze ca mi-e dor sa va vad!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput