tratament cu polidin
Raspunsuri - Pagina 3

Cristinna spune:
Asi, eu zic ca se pune si din ziua 2. Mama care e asistenta, zice ca e foarte bun polidinul si pt intarirea sistemului imunitar si la alergii si prevenirea racelii. Asa ca putem impusca mai multi iepuri deodata
.
Am si eu o intrebare totusi: oare are ceva daca as face polidin si stimulare in acelasi timp?. Ca daca nu, as face si eu cura asta de polidin dupa ce imi vin uratii.
Cristinna

asi spune:
Cristina nu are nimic stimularea cu polidinul.Poti sa faci tratamentul.Stiu cand faceam stimulare ca o asistenta de acolo m-a intrebat daca am facut polidin.Eu am zis ca nu si ea a zis ca e pacat sa nu incerc.Ei atunci eram tanara si .....
In seara asta fac si eu polidin.Sper sa fie de bine.
Fata care imi face reflexo e asistenta si imi va face si injectiile.Deci voi impusca 2 iepuri.
Dyana succes!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Cristinna spune:
mercic Asi. Deja am planul de bataie pt luna asta
.Acum doar trebuie sa astept sa apara scarbele
.
La partea cu injectia la mine o sa fie o problema..tipa care imi facea e plecata pana pe la sfarsitul lui februarie..., trrebuie sa gasesc pe cineva care sa imi dea injectiile...sper sa ma descurc
Cristinna

asi spune:
Cristina le poti face la med de fam.vorbesti cu as de acolo.
Familia mea
Razvan

marrina spune:
Gata, m-ati innebunit si pe mine!!!! Numai voi sa faceti Polidin si eu nu? Din ziua 1 a CM (sper sa nu vina
) fac 5 zile cate 2/zi. Se face 3 luni la rand?
Cristinna O sa-ti fac eu injectiile. Numai sa vii la Brasov.
valiburu LA MULTI ANI! Sa fii fericita si implinita! Sunt sigura ca ingerasul tau iti umple viata! Si o sa vina si surioara sau fratiorul lui!
Dyana
Trebuie doar sa crezi!
marrina

valiburu spune:
Marrina,multumesc mult pentru urari si esti o dulcica ca de obicei.Astept si eu venirea CM ca si tine si cu mult entuziasm sa trecem la intepat poate o fi cu folos.Mult succes pentru cele care au inceput:Asi,Cristinna si Dyana(sper ca nu am omis pe nimeni)

Cristinna spune:
marrinaeu vin la brasov, dar trebuie sa ma gazduiesti 5 zile cat tine tratamentul pentru ca intre cluj si brasov sunt cam 300 de km. Asa ca vezi ce-ti doresti
.te
valiburueu inca nu am inceput pt ca astept sa vina uratii. Dar in mom in care au aparut hop si eu cu prima injectie de polidin
.Te
si pe tine.
De fapt vape toate
Cristinna

asi spune:
Azi sunt la a doua zi de polidin.Injectia nu doare dar doare locul dupa aia....
Sper sa fie cu folos.
Familia mea
Razvan

saftoiu_gina spune:
Buna fetele .intru si eu sa va spun ca am facut polidine fara numar in speranta ca se lipeste si de mine ceva ,dar avind trompele infundate nu s-a lipit nimic asa ca m-am ales numai cu un sistem imunitar mai bun ,cum spuneti voi si cred ca a avut efect pentru ca eu racesc f. rar. Asa ca e bine sa il faceti.