Dr. Mihalceanu Elena

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Pusichet Am inteles sa traiti!!
Multumesc pentru urari.
Pupici

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Dragelor, eu astept sa vina barza!!!! In sfarsit s-a intamplat minunea asta! Abia am aflat ca sunt insarcinata iar dra dr. Mihalceanu s-a bucurat din tot sufletul pentru mine.

Eu sunt cea care va povestea sa trebuia sa faca instilatii pentru trompa stanga, iar daca astea nu functionau urmaa laparo...pfiu... am scapat!! Ma gandesc ca am scapat ca p[rin urechile acului de toate astea.

BB are 6 saptamani deja si sper din tot sufletul sa fie bine iar la toamna prin nov., sa-l pot strange in brate.

Ramona (6+)
Speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

FELICITARI RAMSAN eu iti doresc 9 luni de vis cu
Si acum o galerie pe cinste
Si acum fuga la gravidute.

PS Multumesc pentru mesaj. Ce tratament ai urmat?

Pe locul unde s-a prabusit o speranta, tasneste un nou izvor al sufletului.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Katty, esti o scumpa . Iti multumesc si iti urez si tie sa ai bafta mea (so come join the club)!

Am facut tratament in septembrie timp de o luna cu tinctura de branca ursului, cate o lingurita intr-un pahar cu apa de trei ori pe zi (pentru dereglari mari se tin trei luni). Asta m-ia reglat ciclul ceva de speriat...ceas la 31 de zile [mie imi venea dupa cum ii tuna chiar de doua ori pe luna sau o data la doua luni] si asa am reusit sa-mi dau seama cam cand as putea sa raman, presupunand ca nimerim chiar luna cand am ovulatia pe dreapta, ca pe stanga nu sunt sanse.
Chiar daca tinctura asta nu este chiar foarte placuta ca miros, gustul nu este chiar asa de speriat, deci e baubila...

Fina mea are si ea probleme hormonale, profilul ei aratand ca si cum ar fi la menopauza si vrea si ea un BB cat mai repede. I-am spus sa se tina de tratament cu BU, aceasta "tinctura-minune" fiind recomandata si pentru astfel de situatii. Daca sotul tau are probleme cu spermograma, daca amanadoi aveti probleme de libidou tot BU este recomandata, fiind un foarte bun afrodisiac. Daca vrei mai multe detalii acceseaza pagina asta http://www.formula-as.ro/reviste_57766ginsengul-romanesc---branca-ursului.html.

Atentie! Mai intai trebuie sa rezolvi problema hormonala si apoi sa incerci sa ramai insarcinata dar fara sa mai iei BU, pentru ca nu este recomandata in sarcina!

Mult succes si sa te aud si pe tine ca esti .

Ramona (6+)
Speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Felicitari din tot sufletul Ramsan,si eu am scapat de laparoscopic printr-o minune,minunia fiind baietelul care va veni peste aproximativ 7 sapt.,sarcina usoara,sanatoasa si sa te bucuri de ea,d-ra dr.Mihalcianu e o scumpa,asa sa bucurat si la mine cand am ramas insarcinata
Multa sanatate
33+Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

quote:
Originally posted by ramsan

Ce bine ca regasesc iesence paciente ale d-nei dr. Mihalceanu! Eu am avut prilejul sa o cunosc in 2004 cand incepuse sa imi monitorizeze sarcina. Este cu adevarat o profesionista cu suflet cald si pentru asta am recomandat-o prietenei mele care acum are 25 de sapt si unei colege de birou. Din pacate sarcina mea monitorizata la dumneaei nu a fost o reusita, dar intentionez la fel ca si tine sa raman din nou insarcinata. Trebuie insa la lupt cu un hidrosalpinx pe trompa stanga si prin urmare sa fac laparo tot la ea, si apoi sa vad cum mai stau cu ovulatia. Eu nu prea am auzit cazuri de infertilitate tratate de ea, dar despre nastere pot sa-ti spun garantat ca intotdeauna prima ei recomandare va fi nasterea naturala. Eu merg pe mana ei si urmez cu sfintenie toate sfaturile ei si sper ca rugile mele sa fie auzite cat mai curand. Este insa foarte interesant ce ne spune marrycalu dupa tratamentul ei si al sotului la Sovata.

Curaj mult si pupici,

buna ramona...multe felicitari pt bebic...si sarcina usoara si copil sanatos!!
as vrea sa imi spui cum ai fost diagnosticata ca ai trompe infundate?si cine te-a diagnositicat?dna doctor Mihalceanu ??
ai putea sa imi dai pe pm un nr de tel al dumneaei?
multumesc anticipat

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Buna,iti dau eu nr.lui d-ra dr.Mihalcianu,de la cabinetul din centru,la dr.Dragomir,sau tu vrei nr.de mobil?
nr.este:218686,e de la cabinet
35

Mergi la inceput