Miresele anului 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

tocmai am regasit in pozele Katerynei tipul de ormanent care mi-a placut si mie la targ
Aici
Si pana la urma cred ca asta va fii culoarea cu care voi decora sala... sper sa si mearga...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by Andita

Da' de rochita mea nu zice nimeni nimica???
http://www.whitelady.ro/mirese1.html

Io zic
vazut, placut...cand cumparat???

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Vineri dimineata. Am fost prima clienta d ela targ...

Au mai ramas...
Poze

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by andreea_trend

Eu la targ am gasit doar cateva modele de invitatii la TBZ... sper sa mai vina si la celelate targuri.. ca sa pot comanda si eu... din cate am inteles acum aveau reducere 30%...

Pe buneeee???
pai, in cazul asta, sa-si pastreze reducerea si la celelalte targuri ...ca am vazut si eu ceva dragutz...da'..asa ma enerva inghesuiala de la masa aia...ca la un mom. dat imi cazura toate halea din poala..si eram cu nasu' pe sub masa alora...si cu in sus...evident

26 august 2006

Eu am vazut la ei niste invitatii care mai peste tot erau la preturi duble... si la ei erau 12.000 lei... si am intrebat de ce sunt asa putin... si au zis ca daca le comand la targ am reducere 30%...
sigur vin si la celelalte targuri...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Andita

Vineri dimineata. Am fost prima clienta de la targ...

..stupid uman ce sunt...stai ca tu ai zis deja.....!!!...de la gheata mi se trage...a inghetat inteligenta

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:

quote:
Originally posted by ooana

Si eu pap acum...Frutissima cu fructe de padure!!!

al meu e cu capsuni..desi...mai bun era cu visine..si cu fructe de padure ...da'..merge...se acepta

26 august 2006

...tot ala cu visine e si preferatul meu!
Dar in lipsa...merge oricare numa furtissima sa fie...numai chiar cu ananas nu am papat pana acum!

Kateryna...super poze!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by alishaa
Nu-i asa ca e minunata rochita ? E ceva de vis!!! Si ma simt superb in ea!! Numai sa putem dansa cu trena aia!!!

E de vis, intr-adevar, ca doar noi am ales-o, nu? Poa sa zica cine-o vrea ce vrea! Cat priveste trena, eu am vb cu D-na Doina de acolo, ca ea s-a ocupat de mine, sa mi-o prinda cumva la petrecere ca eu vreau sa ma zbantzui toata noaptea. Si mi-a spus ca pot sa-mi prinda 2 nasturei transparenti. Mi-a aratat si cum o sa vina si vine super-bine.

Pup la fata cucuiata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Vaaaaaiii, fetelor, ce greu reuseste cineva sa va "prinda". Toata dimineata am stat pe pagina precedenta si ma mai si miram de ce nu mai scrie nimeni. Luni, luni, dar chiar asa de ocupate sunteti toate?
E asa o usurare ca m-am prins, pana la urma si am vazut ca sunteti pe baricade toate...
Felicitari tuturor celor care si-au gasit rochitele la targ..Eu nu o sa incep cautarile decat abia peste vreo 2 luni , atunci cand o sa vin si eu in tara.
Pana atunci, m-am documentat, am citit aproape tot ce ati scris si ati scriiiiiis...nu v-ati jucat.
Nunta mea o sa aiba loc in Tulcea, pe 15 iulie, ma adauga si pe mine cineva pe listuta?
SunSmile, stiu ca tu ai facut nunta acolo. Crezi ca poti sa imi dai si mie niste informatii, eu nu sunt din Tulcea, sotul meu este, si nu stiu nici macar o florarie unde gasesc, de fotograf sau cameraman nici nu mai vorbesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Tocmai a fost iubi la planificare familiala si mi-a dat o veste naspa. Cu toate ca mi-am facut analizele inn urma cu mai putin de 2 luni, trebuie sa le repet pt nunta. Ca cica numai 2 saptamani sunt valabile. Asa ca maine dimineata ne luam de mana cu iubi si mergem sa ne ia sange la policlinica.
Si cadou de 14 februarie la noi va fi depunerea actelor la primarie.

12+
Mai am 19 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Krelia, mersic frumos de modificarile din listutza .

Andita, frumoasa rochitza... De fapt, am vazut multe modele frumoase pe site-ul asta... din pacate nu-i reprezentat si la Cluj...

Chiar nu imi poate da nimeni un sfat cum sa-l abordez pe "domn parinte" ca sa obtin ce vreau?

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nebunica-zapacica

Nunta mea o sa aiba loc in Tulcea, pe 15 iulie, ma adauga si pe mine cineva pe listuta?

Bine ai venit in clubul miresicilor...
Iar in listutza ... Krelia e sefa

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput