Miresele anului 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

Rallu, Oana, fetelor ce coincidenta....ghiciti cate kg am slabit si eu.....sa bata tobeleee .....3 kg!

Da'...stiti cat kg am....pus pe mine? 5.Ca sa am ce da jos mai tarziu.

12+
Mai am 18 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by Freia

noi la 70 de persoane luam 5 sticle de wiskane

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Noi vom fi cam putin peste 200 de persoane, si a luat socrul meu 2 sticle de-alea mari de 4.5l de wiski, dar asta o sa fie cu preponderenta destinat barbatilor, pentru dame o sa avem ceva fin, lichior, martini, ceva dulce, nu ne-am decis inca. Si, desigur, va fi si tuica, ca nu i-am putut convinge sa renunte la asta...

Au mai ramas...
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by clarisa_clarisa

quote:
Originally posted by dyadya

Sa incep cu inceputul: Pisoi_turbat, mi-au placut foarte mult pozele tale, ati fost amandoi frumosi foc si fericiti-se vede in poze, nu aberez:))Eu iti scriu cu intarziere pt ca ieri am avut o zi infernala si nici n-am intrat pe Dc decat dimineata.
Rallu, mai e nevoie sa-ti spun ca si noi ne-am uitat la o inviatie asemanatoare?! Inca n-am ales nimic, dar tot ceva in genul cred ca vom alege:)
Elara, prima rochita iti vine foarte bine. Acum , alegerea finala iti apartine.
Fetele din Bucuresti am o mare rugaminte la voi: spuneti-mi si mie cateva nume de magazine mai...deosebite unde gasesc treburi legate de cuverturi, lenjerii pat, fete de masa. Am reusit sa aflu ca nasa este "colectionara", prin urmare cadoul va fi asa ceva. Totodata, nasii sunt oameni care-si permit multe asa ca nu ma pot duce sa iau o cuvertura sau o fata de masa obisnuite. Si cum eu nu ma pricep pe unde-s magazinele astea, pt ca nu le-am calcat pragul niciodata, va intreb pe voi. Nu ma intereseaza preturi mici, ma intereseaza lucruri deosebite si de calitate. Vorba aia, nu te zgarcesti cand vine vorba de nasi. Asa ca bagati sugestii, ca maine o iau pe mama de-o aripa si plecam la colindat. Dar i-am spus ca in prealabil, astept sugestii de la fetele mele de pe forum.

Pe calea Victorei e un magazin super,imi scapa acum numele
Mai poti sa te duci in Mall,jos langa nescafe.Dar eu m-as duce intai la cel de pe calea victoriei.

Clarisa

Sal'tare fetele! Nu prea ma pricep eu la frantzuzisme ( sunt afona rau la franceza ), dar magazinul se cheama "Descampes" ( cred ca asa se scrie ). Il stiu bine pt ca pe langa el trec in fiecare zi in drum spre serv si daca prind rosu la semafor ma holbez ca proasta la vitrina lor si salivez pe volan

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by cri.

Nu, nu le-am pus ca n-am idee cum sa fac asta....daca va roade pe careva curiozitatea atat de tare incat sa ma invatati cum...ok, multumesc in avans

daca vrei iti spun eu, pe messenger...ca sa nu acaparam forumul si sa nu dam in explicatiile foarte detaliate de care pomenea Raza - si astfel, satisfacem curiozitatea miresicilor doritoare
astept mesaj pe YM

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si noi whisky tot pt. barbati+ palinca.
pt. femei sunt cam indecisa.
deci ajung 10 sticle, eu cred ca si ramane.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Noi inca nu stim cate persoane vom avea, ca abia acum au inceput sa confirme. Cert e ca pana in prezent sunt 80, plus 4 de la muzica, cameramanul si noi 2. Deci pana acum avem in total 90 de persoane. Am luat 5 l lichior si 25 l palinca. deocamdata e singura bautura pe care am luat-o. Vinul, vom lua 1l/persoana, apa minerala la fel, si suc tot asa, coniac cred ca tot vreo 5 l, sampanie o sticla la 8 persoane. Dar toate astea le luam dupa ce avem numarul exact de persoane.

12+
Mai am 18 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:

FETELOR!!! Simt cum se apropie un inel de mine...tip-til, tip-til...incetisor sa nu-l speriem!!

Cum adik simti ?

Raza de soare

" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "

Foto

Adica tocmai ma intreba al meu eu ce fel de inel vreau: ceva simbolic sau ceva sa ne ruinam? Asta venind in urma unei discutii de acu cateva zile in care am aflat ca un coleg de-al lui i-a luat viitoarei un inel cu diamante. Si a stat al meu si a rumegat si azi m-a intrebat daca vreau si eu musai cu diamante sau vreau ceva simbolic(adica un inel normal). Scumpu' meu, ce dileme avea el! I-am zis ca oricat de mult as crede in zicala " diamonds are a girl's best friends" nu sunt dispusa sa dam 500 euro pe un inel cu diamante, cu riscul de a ramane fara formatie la nunta sau mai stiu eu ce! I-am zis ca pe ala cu diamante sa mi-l dea la nunta de argint ca poate atunci n-o sa mai fie un efort financiar asa de mare!
Asa ca d-aia zisei ca simt cum vine, ca vad ca bubu meu a inceput sa testeze piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by tigrutz
Apropo, tocmai m-au sunat cei de la Creal si m-au programat pt proba pe 14 martie si au zis ca pe urma e gata in maxim o saptamana.

Hihihi, si eu tot pe 14 sunt programata la ei numai ca nu m-au sunat inca sa-mi spuna si ora! Poate ne vedem p'acolo sa ne fudulim nitzel in oglinda. Daca o sa vezi o ..."ditamai fomeia sexoasa" - stie cineva de aici de ce zic asa , bruneta, cu parul lung prins in sus si cu gura mare ( adica cu tzignal mare ) ... io sunt!

Pup la fata cucuiata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova
Intrebare: pt. 150 persoane cate sticle de whisky luati? si ce gramaj are sticla?
Vine sora-mea din Italia la sf. lui feb. si vreau sa ne aduca de acolo whisky, si habar n-am cate sticle.
Ne gandeam la 10 sticle de 1l. e mult, putin? Vom mai avea si tuica, ca ardelenii sunt bautori de asa ceva.

Eu voi avea tot 150 de invitati iar seful de la restaurant mi-a zis 13 litrii...eu stiind ca am cativa "clienti buni" am sa iau 14 litrii!

...si oricum e mai rentabil la stica de 1 litru!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:

....oricat de mult as crede in zicala " diamonds are a girl's best friends" .......

te-ai uitat la Moulin Rouge de curand!!!!
Si eu!!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput