Eu tai cartofii in bucati maricele (un cartof mediu in 6-8 bucati) si ii stropesc cu ulei de masline, oregano, praf de usturoi, alte condimente, putina vegeta dizolvata in putina apa. Apoi ii scurg si ii pun intr-o tava pe folie de aluminiu, astfel incat sa nu se atinga unul de altul. Ies super buni, capata o crusta deasupra. Ii servesc cu sos de maioneza si usturoi.
Mie imi plac cartofii simplii facuti la cuptor cu unt si zeama de varza!
Pentru cei carora le place zeama de pe varza...e o mancare super buna si foarte usor de facut.
Cartofii se curata se ung cu un strop de ulei apoi se pun in tava si se baga in cuptor pana se rumenesc! Se scot si se carpa fiecare o data sau de dou ori cu cutitul apoi se pune unt pe ei sa se topeasca. Si impreuna cu o cana de zeama de pe varza...te lingi pe degete!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!Oana & Marius
Wedding Day