Bebelusi de iulie-august 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 15
emaaimee spune:
Ankak-pacat ca nu poti merge.Vor mai fi si alte dati.Apropos:incearca sa o mai chemi de cumnata,daca vezi ca vrea sa respecte ce iti doresti pt baiat.Si poate cand se va mai ivi ocazia il vei lasa cu ea
In leg cu asteptatul cadourilor:sa astepte mult si bine.Doar nu va duceati sa va stabiliti acolo.Si chiar daca va duceati,cei care cer de la obraz,"se asteapta" sa vii cu ceva,e bine sa fie dezamagiti

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
truli-luli spune:
Buna seara fete dragi!
Iar nu am mai intrat de ceva timp. incerc sa va citesc dar am avut cateva zile de cosmar.
Vineri dupa ce ca a plans fata toata ziua de durere de dinti ,la masa de legume s-a inecat asa de tare ca nu am putut sa o fac sa isi revina secunde bune. Ajunsese saracuta sa se inrosasca toata la fata si si-a dat ochii peste cap. Am crezut ca mooooooor. Am scuturat-o bine, am batut-o pe spate si dreapta si pe burtica, si cu capul in jos, nimic nu functiona. Pana la urma am luat-o pe sus si am fugit cu ea la vecina de sub mine care e medic si probabil de la topaitul pe scari si-a revenit. Ei i-a trecut repede, zambea si povestea in scurt timp, dar eu tremuram din toate incheieturile mult timp dupa aceea.
Si ca sa fie tabloul complet duminica seara am condus niste prieteni cu masina. Cand m-am intors am parcat masina in spatele blocului si m-am indreptat spre intrarea in bloc. In timpul asta 2 indivizi au coborat dintr-o masina, s-au facut ca o iau in directia opusa dar apoi au venit in fuga si mi-au rupt poseeta din mana dupa care au urcat in masina care intre timp se oprise in fata mea. Am retinut nr masinii, am fost la politie... tot tacamul. Nu i-au prins dar din fericire , din pura intamplare, singurul lucru de valoare pe care il aveam in geanta era talonul masinii. Portmoneul si actele mele le luase sotul mai devreme, tel era descarcat si ramasese acasa, cheile de la casa si de la masina, din nu stiu ce inspiratie si contrar obisnuintei, le-am bagat in buzunar. Asa ca au cam luat teapa hotii, dar eu m-am ales cu o agitatie de zile mari, de imi venea sa iau pe toata lumea la bataie

Acum incerc sa vad partea buna a lucrurilor si sa nu ajung sa imi fie frica sa ies din casa.
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
hristina spune:
quote:
Originally posted by mamini
daca vrei, iti recomand locuri misto de vazut, de papa...desi e mult de cind am fost in Barcelona...
M
Cand ai fost? Cu ce ocazie? Ti-a placut?
In ce zodie esti, Mamini? Vad ca ti-au placut aceleasi locuri cA Si mie!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Dianami spune:
Ankak, imi pare rau ca nu te mai duci
. Iar in legatura cu "micile atentii", cum ti-au zis si fetele, lasa-i in pace. Aveti un bebe, cheltuielile sunt mari...e chiar nesimtire sa ceri de la obraz...
Emaaimee, felicitari pt. baita si pt. patrulare in patru labute! cred ca e o scumpa!
Si noi am facut baita in cada mare, am sa pun poze, se simte in mediul ei...inoata ca pestele...![]()
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
hristina spune:
quote:
Originally posted by anis
[b]Fetele, sa n-o deochi, a mancat dublu fata de ieri mancarica.Azi i-am dat pastranac.![]()
AniS siIngrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Bravo,Ingrid! Pofta mare in continuare!
Sa o bucuri pe mami!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
cin spune:
Cami...doamne..bine ca nu s-a intamplat nimica...bine ca Ana si-a revenit repede; ma ia cu rece numa cand ma gandesc la ce i s-a intamplat.. in ceea ce priveste patania de duminica, ai avut tare mare noroc...cred ca esti o norocosa, in general..
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
anis spune:
CONTINUAREA:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68415" target="_blank"> Bebelusi de iulie-august 2005 (62)
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
truli-luli spune:
Imi cer scuze pt mesajul de mai devreme. Dupa ce ca intru rar o fac numai ca sa ma plang. Dar imi sunteti apropiate si simplul fapt ca v-am povestit ma face sa ma simt mai bine.
In alta ordine de idei felicit bebelusii cu reusite proaspete: dintisori, ridicat in genunchi, mers de-a busilea, succes la diversificare. Bravo 
Am vazut toate pozele noi cu bebelusi frumosi si dragalasi. Sunt tot mai mari. Comparand pozele de acum cu cele de la 1-2 luni se vede cat de mult au crescut puiutii nostri. Sa ne traiasca si sa fie sanatosi!
Multa sanatate bebeilor care se confrunta cu raceala sau alte necazuri.
sa le treaca repede
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
Dianami spune:
Cami, imi pare sincer rau pt. ce ai patit! Bine ca nu s-a intamplat mai rau...cred ca te-ai speriat tare...Iar politia nu cred ca e in stare sa prinda asa infractori
. Sunt patita si eu...
Kasi, ca drepturi de autor iti cer sa-i dai Victoriei un pupic pe zi de la mine, timp de o saptamana
. Batem palma
?
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
hristina spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Buna seara!
Dupa ce mi-a mai facut si o alergie in we, de am fost cu ea la contagioase, convinsa aproape ca are cori, s-a reparat de tot Bianca mea. E iar fetitza mamii vesela, vorbareata si jucausa.
Ada, bun venit!Sa iti traiasca printesa!
Albinutza, spune-mi te rog cu i-ai dat pestele bondarelului. Ce fel de peste si in ce combinatie? Eu am posibilitatea sa iau pastrav direct de la o pastravarie (deci sigur e proaspat) si ma gandesc ca e si bun,ca nu e gras.
Laurade
![]()
Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
Laura,pupam pe Biencuta!
Bine ca s-a terminat stresul si e bine!
, cum prepari pestele pt.bbKasi si Victoria ( 23 iulie 2005)