Nunta in Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

magdala ,

Eu sunt miresica de 2007,asa ca mai astept listuta noua pt 2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_adela spune:

Buna fetelor.
Multumesc fetelor pt urarile de bafta pt licenta.
Sper sa fie bine ca eu am niste emotii de nu mai pot.
Magdala esti superba in rochita ta. Ma bucur ca ti-a iesit asa cum vroiai. Sa fi fericita si iubita Si sa iti aduca numai bucurie in ziua nuntii.
Cu privire la formatie eu nu pot zice nimic pt ca noi avem DJ.
Dar o formatie buna se arvuneste cu minim 6 luni inainte daca nu chiar mai mult.(depinde de formatie pt ca gasise socrul meu una care era arvunita pe 2 ani). Asa ca eu nu stiu cand ai tu nunta dar trebuie sa cauti de pe acum zic eu.

Ma iertati ca nu prea mai intru pe forum dar sper dupa data de 5 august sa ma linistesc si eu putin.

Spor la pregatiri
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by magdala

Am o intrebare pentru voi: ati facut vreuna dintre voi corsaj vreunei invitate? Ca a mea socrela doreste, si nu prea stiu ce sa fac, caci eu vroiam sa pun tuturor cocarde naturale - invitatilor foarte speciali.
Am fost la Floraria Luana, roxy, stiu ca tu ai apelat la ei, vreau, daca se poate, parerea ta despre ei... O de la mine. fata.

Multumesc mult,

multe [/font=Tahoma]

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Salutare miresici!!!
Initaial am vrut intr-adevar sa fac aranjamentele la floraria Luana, dar pana la urma le-am facut in alta parte, asha ca nu am ce detalii sa-tzi dau .
In ceea ce priveshte corasajul ... eu am vrut sa le fac domnishoarelor de onoare, dar nu am gasit nicaieri in orash o florarie care sa faca (asta pt ca vroiam din flori naturale).Daca vrei se gasesc la magazinele de specialitate, dar din dantela shi flori artificiale.Mie una nu mi-au placut cum arata.Insa, dupa cum am vazut ca tot ce e legat de organizarea nuntzilor evolueaza de la an la an, nu e exclus sa gaseshti anul asta unele frumoase.Mie mi-ar fi placut tare mult ca domnishoarele sa aiba corsaj ... dar n-a fost sa fie.
Shi Magdala[/green] abia ashtept sa te vad miresica.Eshti superba in rochitza .
Livia multa bafta la licentza.O sa vezi ca totul va fi ok .

toate miresicile

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Va multumesc foarte mult pentru aprecieri, fetelor! Sunteti foarte dragutze. tuturor.
anelize, te trecem la listuta de 2007 fara nici o problema..

Asa ca haideti sa continuam lawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80520" target="_blank"> capitolul 9

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

Magdala esti superba in rochita ta cred ca esti f incantata de ea si sunt sigura ca te vei distra de minune. Spor la Pregatiri si fara emotii prea mari da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Buna fetelor , tot citesc msg voastre si imi aduc aminte de nunta mea ,,, a fost in 2004 si a trecut asa repedeee:( vreau sa va cer un sfat ,,, am mai postat si la alt subiect dar poate aici am mai mult noroc:
in Ian-Feb 2007 vrem sa botezam baietelul:)
problm este ca nu stim ce casute din mamaia sau restaurante din oras sunt deschise pe timpul iernii (cam 100 de persoane ),,, au incalzire , pt ca nu vreau sa suferim de frig cum s-a mai intamplat la alte nunti,,
-un restaurant care sa aibe si fete de scaune?sau muzicantii lor?
-un fotogram profesionist care sa si filmeze dar nu pe caseta.La nunta mi-a fost recomandat unul de la casa armatei sau ceva din armata,,,un cameraman,,, nu a filmat deloc bine,,, era intuneric,,,penumbra pe fata etc cu toate ca era lumina puternica afara noi aveam fetele inchise cu cearcane etc,,,As dori macar la botez sa dau de un cameraman/fotograf bun si sa aibe lumina,,sa nu mai iesim intunecati la fata .
-o formatie sau Dj imi puteti recomanda va rog?sincera sa fiu nu am fost la nici o nunta cu Dj si chiar nu stiu cat de bine ar iesi , face atmosfera,,, pune muzica populara de petrecere?

pupici si spor la pregatiri!!!! CASA DE PIATRA!!!!!!

Mergi la inceput