Nunta in Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 24
ancamaria1979 spune:
Cristina eu chiar sunt pentru intalnirea la Tomis Mall, se mai baga cineva?
In legatura cu machiajul eu pot sa spun ca am fost super multumita, m-a machiat o prietena care lucreaza la salonul de pe ferdinand chiar langa intrarea la fosta bijuterie zetta gioeli, Maria o cheama, daca va intereseaza mai multe detalii va pot da nr de tel. Sincer nu mai stiu cat mi-a cerut, dar oricum nu mi s-a parut deloc mult si a venit la mine acasa, m-a machiat si pt acte, iar pt restaurant mi-a mai facut niste retusuri. Cred ca puteti sa vedeti machiajul in unele poze din abumul meu, cele care sunt cu primplan
ada_buc spune:
Buna dragelor...am citit cu mare dezamagire experienta nefericita a alinei-bogdana la simona... eu si mara (adica nasa mea) chiar voiam sa mergem la ea sa discutam pentru machiajul de la nunta...
Acum eu am o alta propunere si vreau sfatul vostru: eu intamplator "cunosc" cabinetul Roxanne din Constanta si am auzit comentarii pozitive despre el. Ma gandesc ca pot organiza la ei atat coafura, manichiura, machiaj (atat pentru mine cat si pentru nasa, parinti, dra de onoare). Cum au pretenii de cabinet care ofera toata gama de servicii de infrumusetare, presupun in mod logic ca au si machiaj.
Voi stiti ceva despre asta, aveti ceva sfaturi sau obiectii (si aici ma refer la toata gama de servicii, nu numai machiaj). Cunoasteti locul? Stiu sigur ca viitoarea noastra mamica Angelique s-a coafat la ei....deci, aviz
multam fain de sfaturi si pareri...
Alina-Bogdana spune:
Le multumesc fetelor care s-au oferit sa ne ajute cu nr de telefon.Mai bine am de unde sa aleg,asa ca,astept numerele de tel,sper sa gasim pe cineva care se pricepe.Sunt destul de ingrijorata dupa prima experienta de acest gen.
Va pup!!!
ina78 spune:
quote:
Originally posted by Alina-Bogdana
Le multumesc fetelor care s-au oferit sa ne ajute cu nr de telefon.Mai bine am de unde sa aleg,asa ca,astept numerele de tel,sper sa gasim pe cineva care se pricepe.Sunt destul de ingrijorata dupa prima experienta de acest gen.
Va pup!!!
Vad ca nu ai activat PM asa ca: 0721.428.971 - Alice, iar eu ma numesc Irina (am avut nunta in octombrie).
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
ancamaria1979 spune:
Alina Bogdana, ti-am pus si eu pe mail nr de tel al cosmeticianei care m-a machiat pe mine daca cumva nu il primesti am sa ti-l scriu daca e si pe forum, ma anunti te rog.
bianca82 spune:
Buna fetele nu stiu daca ma mai tineti minte dar am mai intrat si eu pe forum mai demult. A fost o perioada cand nu am mai intrat din motive despre care nu vreau sa vb acum. E dar hai sa va mai spun ce am mai facut eu cu pregatirile pt. nunta. In primul rand mi-am facut comanda la rochie (nu mi-o cumpar de gata)care o sa fie scurta in fata si lunga in spate... Doamne ajuta sa iasa bine, am ales biserica, Sf. Nicolae cel Vechi si am aranjat cu o firma problema huselor si a celorlalte decoratiuni. Floricelele de piept o sa le fac eu cu prietenele mele, la fel ca si cu cosuletele pt. bomboane si pt. floricele. Saptamana asta am dat comanda la invitatii si acum vineri urmeaza sa ma duc la prima proba pt. rochita. Si cam asta deocamdata. Va pup.
magdala spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Nu am mai postat demult, nu am mai avut de unde, dar sper ca nu m-ati uitat. Voiam doar sa va spun ca sunt !!!
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
FELICITARI PENTRU BEBE, CRIS! Sa fiti amandoi sanatosi si sa va bucurati de mica minune care va apare in viata voastra.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
cornelianeli spune:
bine v-am regasit fetelor,felicitari angelique ma bucur pentru voi,multa sanatate tie si lui bebe,un pupic mare mare de la mine
despre mine ce sa va spun,azi e prima zi de munca dupa un concediu superb,am fost la munte,ne-am plimbat,am fost la plaja.....pacat ca a trecut asa repede
ce se mai aude cu intalnirea?v-ati intalnit?vreau si eu la locul nostru preferat
cat despre machiaj nu-mi vine sa cred ca vorbim despre aceeasi simona,pe mine m-a machiat foarte frumos,atat cat trebuie cum trebuie.....nu stiu ce sa zic
va pup
o zi buna si poate ne intalnim
pupici
ancamaria1979 spune:
Cornelia felicitari pt vacanta voastra asteptam si alte noutati de la tine (ceva asemanator cu vestile date de Cris), cat depspre intalnire a ramas in pom. Nimeni nu a spus nici da, nici nu, nici ziua asa ca mai facem un apel, ce spuneti fetele o sa ne vedem curand la un suc?
cornelianeli spune:
anca inca nu am vesti bune sa va dau...urmeaza,am eu o presimtire
voi ce mai faceti?
pai, hai sa ne organizam un pic,pentru saptamana viitoare,locul il stim (tomis mall,etajul III) ramane sa stabilim ziua si ora
cine este interesat???
asteptam
pupici