Nunta in Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 18
ancamaria1979 spune:
Fetelor ce s-a itamplat, v-ati ragandit nu va mai place forumul Nunta de Constanta, se poate, ati ajuns pe pagina a doua, banuiesc ca toata zapaceala cu pastele si 1 mai v-a facut sa mai uitati putin de grijile nuntii. Noi vechile miresici suntem aici sa va raspundem la intrebari
Alina-Bogdana spune:
Buna,fetelor!
Imi place forumul,dar nu prea mai am timp.De abia astept sa treaca licenta ca sa ma pot ocupa mai mult de nunta!!!
Voi?Ati mai facut ceva pt marele eveniment?
Va pup!!!
P.S. Si acum sunt pe fuga,dar am zis sa intru sa vad ce mai faceti.
Alina-Bogdana spune:
Ce mai faceti,fetelor?Eu am avut azi o zi super:am avut examen,am luat 10 si pe urma....mi-am cumparat rochita!!!!!!!!!!!!!!!Sunt asa de incantata de ea!!!Este inca la magazin,am platit-o,dar am lasat-o acolo,pt ca ploua tare afara.Cand o iau,o sa-mi fac poze si o sa vi le arat.E superba!!!Am luat-o de la Nataly.
N-am stiut ce voal sa-mi iau.Rochita este din organza(partea de jos) si dantela(sus).Mi-a placut un voal din tull,cu o broderie finuta jos,dar nu stiu daca se potriveste.Adica...mie mi se parea ca vine bine,dar nu stiu ce sa fac.
In rest...sesiune si licenta.
Va pup!Astept vesti.
roxy79ro spune:
Felicitari !!!!!!
Sa portzi rochitza sanatoasa shi abia ashteptam pozeeeeeee .Cred ca shtiu despre ce voal spui.Initzial shi eu am vrut tot voalul acela, dar din pacate nu s-a potrivit la rochitza care am avut-o.
Spor la pregatiri in continuare shi multa bafta la examene.
nunta noastra
magdala spune:
Buna fetelor!
Bine v-am regasit din nou, dupa o lunga absenta. .
Felicitari pentru rochitza, Alina Bogdana, sunt sigura ca e superba. Ca si roxy, si eu abia astept pozele. Sunt sigura ca si fetele.
Dintre noutatile pe care le mai am despre nunta mea, am fost sa ne interesam de tort, am dat comanda de verighete, si ma "oftic" ca nu reusesc sa ajung sa probez rochita care imi place, caci inchid prea devreme la magazin, sau sambata, cand mai au program, mereu se gaseste ceva mai urgent.
Cam atat, incet, incet, inainte.
Sunt bucuroasa ca am gasit rafie naturala pentru aranjamentele pentru centrul meselor de oaspeti, vreau sa fac proba si sa vad daca merita si ies frumos cele pe care vreau sa le fac eu, sau daca nu sa vad ce cumpar. De asemenea trebuie sa facem invitatiile, si la sfarsitul lunii acesteia si luna viitoare deja trebuie sa incepem sa le impartim. Doamne ce repede mai trece timpul......
Cam atat, voi ce ati mai facut?
Va pupic pe toate,
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
livia_adela spune:
Buna fetelor!
Felicitari pt rochita Alina.Sa o porti sanatoasa si sa fi cea mai frumoasa mireasa.
Cand ai tu licenta de inveti asa cu spor?
Ca si eu am licenta dar de invatat abia prin iunie ma apuc.
Magdala si tie felicitari pt achizitii mai ales pt verighete si fugi la probat rochita.Nu mai amana ca poate nu o mai gasesti pe urma.
Eu vin la Constanta weekendul asta sa dam comanda la tort.
In rest nu am mai facut nimic.Dar luna asta ne punem din nou pe treaba.
Va pup
Alina-Bogdana spune:
Cred ca n-am facut bine ceva.Nu imi vedeti pozele,nu?
Daca nu le vedeti,spunet-mi si mie cum sa fac,va rog!!
Licenta o am in iunie,in jur de 20,nu s-a stabilit inca data exacta.Acum sunt in plina sesiune,vreau sa treaca cat mai repede,sa predau lucrarea,sa termin cu examenele,ca sa ma axez doar pe invatat pt licenta.
Voi comandati tortul de acum?Nu e prea devreme?Ar tb sa-l comand deja?
Va pup!!!
criss_2081 spune:
Alina Bogdana felicitari pt. rochita, este superba! sa o porti sanatoasa si sa radiezi in ziua cea mare!!!! sa nu te mai stresezi cu licenta ca nu se merita, succes la examene
magdala spune:
quote:Se vad pozele, rochia este superba. Radiezi in ea, vei fi cea mai frumoasa miresica. .
Originally posted by Alina-Bogdana
Cred ca n-am facut bine ceva.Nu imi vedeti pozele,nu?
Daca nu le vedeti,spunet-mi si mie cum sa fac,va rog!!
Licenta o am in iunie,in jur de 20,nu s-a stabilit inca data exacta.Acum sunt in plina sesiune,vreau sa treaca cat mai repede,sa predau lucrarea,sa termin cu examenele,ca sa ma axez doar pe invatat pt licenta.
Voi comandati tortul de acum?Nu e prea devreme?Ar tb sa-l comand deja?
Va pup!!!
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!