Nunta in Constanta (8)
Fetelor multzumim mult pentru voturi !!!!!!!!!!
Am intrat in finala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ashteptam sa ne ajutatzi in continuare.De data asta nu se poate vota decat o singura data din fiecare cont.Am intrat cu 2 poze.I.D.-urile sunt:dasi_c shi roxy79ro ).
Iata pashii pe care trebuie sa-i urmatzi in continuare:
Va multzumim frumos ptr efortul depus pentru a ne ajuta!
Suntem in finala !!!
Inca avem nevoie de AJUTORUL vostru !
Pozele finaliste pot fi gasite, dupa autentificare¨concurs¨poze finaliste :dasi_c,roxy79ro.
Acum pozele pot fi votate doar o singura data dintr-un cont!
Va rugam sa trimitetzi mai departe aceasta rugaminte, prietenilor din lista voastra de mess.Fiecare vot conteaza !!!!
Ashteptam voturileeeeeeeeeeeee
nunta noastra
Raspunsuri
Freia spune:
ZANELE CONSTANTEI
Miresici de 2005
Ancamaria1979 28 mai 2005 -Biserica Adormirea Maicii Domnului - Restaurant Zorile
Angelique 23 iulie 2005 - Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril (Capela Militara) - Restaurant Nord
Dorinitza 3 septembrie 2005 - Biserica Sf. Nicolae Vechi - Rest. Tic-Tac Mamaia
Roxy79ro 10 septembrie 2005 - Biserica Sf. Nicolae cel Vechi - Restaurant Flora
Sisimop 1 octombrie 2005 - Biserica Sf.Nicolae - Restaurant Triumph
Cornelianeli 15 octombrie 2005- Biserica Sf.Nicolae cel Vechi - Restaurant Zorile
Ariana_2005 22 octombrie 2005 - Biserica SF. Mina - Restaurant Zorile
Miresici de 2006
Vulpitza25 22 iulie 2006 - Restaurant Colonadelor - Biserica ...
Cryssy 19 august 2006 - Restaurant Rapsodia - Biserica Sf. Gheorghe
Bianca82 26 august 2006 - Restaurant Parc - Biserica ...
Magdala 26 august 2006 - Restaurant Boema - Biserica: Sf. Mina
Livia adela 2 septembrie 2006 - Restaurant Melody, Mamaia - Catedrala
Alina Bogdana 23 Septembrie - Restaurantul Ovidiu,din Mamaia(imediat dupa Flora)- Biserica....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58850" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54958" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51818" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49316" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47917" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46746" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45650" target="_blank">(1)
Freia si Alexa
ancamaria1979 spune:
Roxy pe mina nu ma mai lasa sa votez. imi arata poza cu care ai intrat in concurs si sub ea toate stelele completate si sub ele scrie ati votat deja aceasta poza
roxy79ro spune:
quote:
Originally posted by ancamaria1979
Roxy pe mina nu ma mai lasa sa votez. imi arata poza cu care ai intrat in concurs si sub ea toate stelele completate si sub ele scrie ati votat deja aceasta poza
Pupici
AncaMaria
http://community.webshots.com/user/ancamaria100
Asha apare shi la noi .Se pare ca pana la urma au bagat shi ei o masura de sigurantza.Oricum noi speram ca ne va vota lumea.Multe din pozele ajunse in finala sunt furate iar altele nu au nici o treaba cu tema concursului.Mai avem de ashteptat 3 zile.
Restul fetelor pe unde umblatzi??????????????????
Ca vad ca e cam slabutza activitatea pe aici.
nunta noastra
ancamaria1979 spune:
Oricum sunteti tari ca ati ajuns in finala, am sa mai incer o smecherie sa mai imi fac un cont si sa mao loghez sub alt nume
pote merge asa.
ancamaria1979 spune:
A mers!!!!!!!!!!
Mi-am creat un nou cont de utilizator sia fost ok m-a lasat sa votez odata. Asa ca eexista o maodalitate sa ii pacalim
roxy79ro spune:
quote:
Originally posted by ancamaria1979
A mers!!!!!!!!!!
Mi-am creat un nou cont de utilizator sia fost ok m-a lasat sa votez odata. Asa ca eexista o maodalitate sa ii pacalim
Pupici
AncaMaria
http://community.webshots.com/user/ancamaria100
multzumim.Noi asha am facut pana acum.am bagat la conturi aiurea de nu le mai shtiu numarul, dar nu mi-am permis sa va cer shi voua lucrul asta pentru ca ne-atzi ajutat foarte mult pana acum.
Restul fetelor vad ca shomeaza in continuare
nunta noastra
roxy79ro spune:
Mai miresicilor da pe unde umblatzi ?????
Se pare ca suntetzi ocupate daca nu mai postatzi chiar deloc.
Cornelia, ce mai faci?Ca vad ca nici tu n-ai mai postat.
Magdala, cum mai stai cu pregatirile?
nunta noastra
cornelianeli spune:
buna fetelor,
am avut cateva zile mai pline,eu de sambata sarbatoresc pe cate cineva..prieteni,nasa,mama-soacra,alti prieteni,colegi,sora.... o tin tot intr-o petrecere
roxy te-am votat si eu,tot de pe un cont facut acum
o zi buna
pupici
ada_buc spune:
Ca o noua venita in club ce sunt, permiteti-mi sa fac o mica "prezentare": sunt Ada din Bucuresti iar anul acesta o sa am nunta in Constanta (iubitul meu e constantean). Va inchipuiti deci ca ma simt cam picata din cer...nu cunosc orasul, nu cunosc magazine....ce sa mai, sunt pierduta.
Din fericire, v-am descoperit pe voi si inainte a scrie, am citit cam tot ce ati "dezvaluit" voi aici...recunosc ca mi-a fost de mare ajutor. Va multumesc pentru asta.
Vom avea nunta la restaurantul hotelului Perla (din Mamaia) iar cununia religioasa la Capela Militara. Ceva comentarii (pozitive, sper :D) referitor la aceste locatii???
Desi am un milion de intrebari pentru voi, incep usor-usor...vreau o recomre de fotograf (fotografii artistice, DVD, fotografii pe tot parcursul nuntii.).
Cam atat pentru azi.
Mara76 spune:
Fetele, ea e finutza, v-am amenintat ca o sa aiba intrebari... .
si saru-mana tutoror de ajutor!