Pt. danielac, a propos de enterocolita

Pt. danielac, a propos de enterocolita | Autor: angi_gemeni

Link direct la acest mesaj

Daniela, am citit ca Diana a avut enterocolita. Au avut si ai mei acum 2 saptamani, insa si-au revenit complet!
La voi cum a fost?
Ai mei au inceput cu varsaturi, scaune proaste si febra. Dr. mi-a zis sa-i trec imediat pe ampicilina si gentamicina injectabil, timp de 3 zile la 12 ore. In a 3-a zi, erau refacuti.
Acum , tot la recomandarile dr. , le dau timp de o luna ACIDOFILUS, pentru refacerea florei intestinale.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

buna
si fata mea alexandra a avut enterocolita cind avea 7 luni
si eu i-am facut ampicilina cu gentamicina si i-am dat lapte milupa special..si ercefuryl o jumatate de capsula dimineata si o jumatate seara pusa in ceiut de menta
si ea a avut 40 temperatura si vomita si avea diaree..dar s-a refacut slava domnului...de la o smintinica danone i s-a tras....de atunci biata de ea nu a mai mincat smintinica aproape un an si si acum ii dau cu out doar..ca mi-e frica sa-i mai dau separat doar smintinica
sanatate multa la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Roxica, si ai mei au facut enterocolita, cred, de la iaurturile DANONE. De la 4 luni, numai iaurt DANONE au mancat micutii(le mai dadeam, cateodata, si PRIM).
Oricum, ne-am lecuit toti de DANONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Draga Angi,

scuze ca eu abia lunea intru pe forum, nu am Internet acasa!
Am vazut subiectul acum!
Diana a avut asta vara enterocolita, avea 8 luni si jumatate, a debutat cu varsaturi cu jet, dupa care febra mare si diaree, ceva de groaza. A avut aproape 40 de grade si a doua zi a facut cel putin 20 de scaune diareice, apa, apa...
dupa ampicilina cu gentamicina in 3 zile era pe picioare , vesela nevoie mare...
nu stiam de Acidofilus...
tu le-ai dat?

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Uite ca acum am vazut mesajul tau, Dana.
Intrebasem de tratament, pentru ca toata lumea mi-a zis ca am fost nebuna ca m-am luat dupa dr. sa-i trec pe ampicilina si gentamicina injectabil. Dar, ma felicit ca am facut asa cum mi-a zis pediatra, pentru ca si ai mei in 3 zile au fost pe picioare!!!
Da, le dau si acum ACIDOFILUS. Ei au avut enterocolita acum 2 saptamani. Si le dau Acidofilus timp de o luna. Chiar daca acum nu mai au nimic.
Bine, ca acum sunt bine copiii nostri!!!! Asta e cel mai important.
Va pupam si noi
Angi si gemenii

Mergi la inceput