Ce gatim azi - pentru pitici (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

buna dimineata, la pranz

azi avem asa:
8.00 - lapte cu 2 biscuiti
10.30 - un borcanel de la Hipp (piersici), cu o jumatate de banana si jumatate de mar
13.00 - supa de rosii, ficatel de pui cu piure de cartofi
16.00 - pastrama de pui, cascaval, rosie
18.00 - ???
21.30 - lapte cu cereale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Asa...Vlad a mancat urmatoarele:

9 - biberonul cu lapte si biscuiti de la 7, ca atunci nu a dorit sa-l serveasca... + un crenwusti de pui cu painica si un iaurtel mic cu capsuni
14- piure de cartofi, broccoli, morcov si telina cu ou fiert, suc de portocala
18- 2 mere rase cu biscuiti si o banana
20:30- cereale Milubrei

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

De care iaurtel mai dati la bebi? (stiu ca exista un subiect separat pe tema asta insa io caut idei nu pareri pro si contra).
Problema e ca lui Matei ii place cel facut de Campina, cel cu fructe pt copii, Yazoo se cheama, dar nu prea-l gasesc....In afara de Danone mai produce si altcineva iaurt pt copii?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Mina, eu ii dau iaurt natural Milli extra sau cu fructe exotice, de asemenea de la Ehrman, sunt deserturile Roby, 6 iaurturi pitici(2 de banane, 2 de capsuni si 2 de caise), cum le zic eu, cremoase cu fructe(gen danonino, dar mult mai bune, dupa mine). Tot de la Ehrman ii mai iau desert cu crema de branza dulce si fructe(gen exquisa). Astea le iau din Selgros, supermarket, Cristim.

Azi Vlad a mancat asa:

9 -lapticul cu biscuiti din bibe + un mar ras cu biscuiti si un iaurtel pitic roby
14- piure cu ficatel, o portocala
18- un crenvusti de pui cu painica, un desert Ehrman cu fructe exotice
20:30 -cereale Milubrei

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

buna,

Mina, eu ii dau iaurt Campina si Zuzu, ii mai scap si niste Frutisima Danone, ii place la nebunie cel cu visine.

meniul de azi:
8.30 - lapte cu 2 biscuiti
11.00 - o banana
13.30 - supa de pui cu taietei, peste cu legume
17.00 - borcanel de caise cu un mar
19.00 -cremvusti cu paine
21.30 - lapte cu cereale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Clyo,cum prepari pestele cu legume?Puiului meu ii place tare mult pestele dar nu mai stiu cum sa il prepar.Voi ce fel de peste dati la puiuti?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Azi:

7- laptic Milli cu biscuiti
10- banana cu branza de vaci si iaurt
14- putina musaca de cartofi cu carnita de pui, un castronel de ciorba de vacuta cu painica, putin iaurt
18- mere rase cu cereale
20:30- Milubrei

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Mina si noi tot Campina consumam cu predilectie, am inceput si cu iaurt de la Brenac, Olimpus sau Royal (e f bun, are o consistenta cremoasa...si exista si variante cu fructe Olimpus), bineinteles ca si Danone. Am luat de la Albalact ptr noi si mi-a placut, desi era dietetic, dar exista si variante ptr cei care nu-s la cura .

Miha, eu ii fac peste cu legume asa: fierb pestele separat, il aleg de pe oase. Intr-o craticioara pun dovlecel, morcov, ardei...sau orice alta combinatie "legumicola" imi vine pe moment, suc de rosii, putin ulei si pestele. Arunc si un praf de sare sau condiment natural ptr peste. Dau la MW sau pur si simplu il las pe aragaz.

Azi puiul meu a papat ardei umplut, carnita fiind vitel si piept de pui. I-a placut muuuult....

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Eu fac pentru pustiu peste la cuptor (pentru ca lu' mami ii place mult ) - file de peste congelat (ultima oara am luat cod, avea numai sira spinarii,chit ca un file, in capu meu cel comod , nu are nici un os, ca d'aia e file ) pus la vas termorezistent cu cartofi taiati cuburi potrivite (eh, "cuburi" e o descriere aproximativa pentru un cartof potrivit taiat in patru - sau sase), alte legume daca mai am (morcovi, de ex), niste mirodenii , foi de dafin, ulei, apa.. Toata jmecheria la cuptor nu pot sa spun cata vreme pentru ca nu masor niciodata nici cantitatile nici timpii.. dupa ochi.. si la sfarsit, adaug suc de lamaie si patrunjel tocat in zeama care a ramas (trebuie sa mai ramana zeama, musai).. mananca si pustiu si mama ;) si mi se pare mult mai gustos decat fiertura de peste (care mie-mi intoarce stomacu )...

si ca sa ma inscriu la ordinea de zi -
dimineata fimiu nu mananca (adica dupa biberonu de 6-7) doar ciuguleste diversi biscuiti cu conditia sa fie sarati.. sau fulgi de porumb. Nu am reusit cu nici un chip sa l fac sa ia mic dejun normal (ca majoritatea piticilor dupa un an)
la pranz are masa principala (13-14) , astazi a fost chiftele marinate cu pure de cartofi (multumita dragei prietene Anca :))
seara ca de obicei iaurt cu fructe (caci nu accepta nimic dulce si nimic altceva care nu seamana cu iarutu cu fructe).. eu ii dau si fructis cremoso .. In principiu fimiu nu fost fitzos la mancare si iartu l baloteaza fara sa l importe eticheta :)
ultima masa inainte de nani este , desigur, biberonu cu lapte si cereale ..

Voila

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Azi papam asa:

7- laptic Milli cu biscuiti
10- inca putin laptic Milli, almette cu painica, o juma de banana
15- pilaf cu ficatel, o portocala
18- un mar ras cu cereale, un iaurt pitic cu capsuni si o felie de painica cu sunca de curcan si branza topita feliata
20:30- Milubrei

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput