40 cu + sau - (p.5)
Raspunsuri - Pagina 4
gabibarta spune:
Mik, mersi!
pe Robert nu l-as numi dominator, nici nu stiu care ar fi expresia cea mai potrivita pentru el. Oricum e mai maleabil decat sora-sa, care e intr-adevar dominatoare
MG, pupici si tie
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
lu.more spune:
Si eu tot ca sa va salut…
Multumesc complimente (pentru copii si pentru tort).
Tortul nu a fost facut de mine, l-am cumparat, ca nu-s nebuna sa ma bag la asa ceva.
Nici copiii nu-s facuti de mine, in fine… nu toti. Sa fie ei sanatosi !
Si apropo de poze cu noi, imi place sa ma uit la pozele voastre, tare mi-e drag cand stiu (intr-un fel) cu cine stau de vorba. Pacat ca nu aveti toate macar un albumel mic, acolo… intelegeti ce vreau sa spun.
Incerc sa mai trec mai tarziu. Bineinteles, sunt la serviciu si cica lucrez (de fapt vad ca m-apropii de sfarsit si-am lasat-o mai usor, sa ma gaseasca seful cu 2-3 hartii pe birou cand s-o intoarce… altfel maine ma trezesc cu si mai mult !)
Pupici !
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
gabibarta spune:
Lulu, tu ai doua fetite, nu?????
lu.more spune:
Nu, Gabi, avem trei fete!
De fapt doar una-i a mea (Anca : aproape 12 ani), iar celelalte doua sunt ale sotului meu (Olivia : 11 ani si jumatate, si Carla : 8 ani).
Deci impreuna avem trei.
Trei capre.
Pe Anca o avem acasa tot timpul (mai putin in vacanta de vara cand pleaca la tatal ei in Romania), iar Olivia si Carla vin la noi 2 week-enduri pe luna si jumatate din vacantele scolare. In restul timpului stau la mama lor.
Va scutesc de descrierea atmosferei in casa cand se intalnesc toate trei...
Pupici la toata lumea!
Lulu
Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
adrienne12 spune:
Lu, lasa ca e mai bine sa ai 3 capritze mici decit un golan mare (ca al meu). Mi-a declarat fiu-meu ca azi se cearta cu prietena ca a prins-o flirtind cu altii on-line. Si-a facut omul profil pretinzind ca e altcineva si ea s-a prns in joc. Azi trebuie sa se intilneasca sa o confrunte. Intre timp a lasat-o moale cu scoala, am facut urit la el... am ajuns la captul puterilor, dupa ce ca si-a gaurit limba si s-a apucat de fumat din cauza ei (ea fuma) sa-i faca astfel de figuri? Si asat ca asta, ca n-as fi asa de socara, dar scoala... ce face cu scoala? Lu, uite niste poze... sint eu cu prietenul meu. El are un baiat de 18 si o fata de 11. In total 3 copii si 4 pisici!http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/detail?.dir=f779&.dnm=df84.jpg&.src=phsi http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/album?.dir=9596&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
gabibarta spune:
Adrienne, arati foarte bine!!!!
Lulu, mersi pt lamuriri! Cred ca e cool cu toate trei fete la un loc
Si totusi, fetelor, cum faceti ca sunteti asa slabute si frumoase?
Karina spune:
Multumesc mult pt. urari. Dupa cum spuneam mai devreme, am facut si eu de curind 21 de ani , asa ca Gabita te rog sa ma treci si pe mine pe listuta: 27 ianuarie, varsator.
Si ca sa nu fii singurica printre atitea slabute, iti tin de urit (cu 55.5 kg la 1.5 m). Eu mai tin cite o cura si revin la normal, dar se mai intimpla cite un "accident" si ma "dezvolt" repede. Acum sint inainte de cura, ca nu reusesc sa incep.
Eu una nu prea am pb cu virsta mea, fiindca in primul rind nu mi-o arat (cred ca si din cauza inaltimii), in al doilea rind fiindca ma simt fffffff tinara si in al treilea rind fiindca am copil mic. Concluzia: cind va apropiati de 40 sau ati facut 40, mai faceti un copil . Fara gluma, pe mine sarcina m-a intinerit...
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
Roxane spune:
Lulu..sa-ti traiasca fetele! apai..eu ma plang de una bucata capritza ca e tare nazdravana dar sa am asa ca tine trei..bucati si inca ceva...mamica si fetele tare frumusele
Adrianne12..m-am tot uitat poate, poate te cunosc dar nuuuuu si stii ceva? de ce ne pacalesti ca ai varsta asta cand de fapt tu ai cu muuult sub 30
pupici la tinerele actuale si viitoare mamici
Roxane
gabitzam spune:
M-a capiat copilutzul asta al meu. Ii ies dintii, nu mai doarme bine, nu mai maninca bine, cred ca trece si printr-o perioada cind le e teama de despartire, sau asa ceva, ca da drumul la tzignal de cite ori ies din cadru. Asta cind nu urla ca vrea in brate la mine exact cind ma asez la calculator. Si acum e la mine in brate, cu o mina ma trage de lantul de la git, cu cealalta ar vrea sa tasteze si el. Din cind in cind mai trage si ce nimereste de pe birou.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei