40 cu + sau - (p.5)
Raspunsuri - Pagina 15
dana d spune:
Buna ziua fetelor! Ma primiti si pe mine?
Eu sunt nascuta pe 15 iunie 1967, fetele mele: Alexa 8 septembrie '94, Ilinca 28 aprilie 2003.
Am 38 de ani dar ma simt muult mai tanara. Nu-mi vine sa cred ca ma apropii de 40. Cand imi amintesc cum priveam eu cand eram pustoaica, persoanele de varsta asta.... ma apuca groaza. Imi parea deja babe si mosi, si imi dau seama cu groaza, cu ce ochi ma privesc cei tineri. Imi vine sa le strig: nu sunt atat de batrana! am inima tanara si imi sta si mie mintea la joaca, distractie, iubire, imi fac inca multe planuri de viitor.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
Roxane spune:
Prietene dragi, sa aveti o primavara minunata, plina de fericire si impliniri.
Adrianne-sa-ti traiasca baiatul si sa-ti aduca numai bucurii.
pupici
Roxane
gabibarta spune:
Dana, bine ai venit!
Te-am trecut pe lista! Sa-ti traiasca fetele!!!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
adrienne12 spune:
Fetelor va multumesc de urari si va doresc si eu sanatae copiilor vostri. Dana bine ai venit printre noi. Nu te speria draga mea de virsta. Eu sint convinsa ca cu toatele stim persoane mult mai tinere ca noi care sint mai batrine “psihic” decit noi. Ca de aspectul fizic ne ocupam noi cum putem sa il mentinem. Nu am elucidat misterul pantofului, e in continuare acasa si fireste ca nu iese asa pe strada. I-am facut capul verde ca alti bani de pantofi nu-I mai dau. Sa faca bine sa-si recupereze. Mai are el chestii bizare (tricou roz bombon sau verde intens de ma dor ochii uitindu-ma la ele) si mai nou vad ca a ineput sa poarte baggy pants… dar in fine e o chestie de moda, trece. Va doresc weekend placut si ma duc sa ma ocup de pateuri si alte bucatareli.
nematics spune:
Gabi,
bine ai venit - si eu am poposit de curind; e un loc minunat, eu ma relaxez conversnd cu fetele de aici si-mi pare rau ca nice ele ni eu nu avem timp sa intram mai des pe topic.
Adrienne,
ce sunt aia buggy pants, please?
chestia cu tricouri in culori "de neon" inca n-a ajuns pe la noi la "tzara", prin Colorado, ma minunez si eu de ce povestesti.
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
editez:
oops, acuma vad ca ai scris baggy si nu buggy - sunt din aia cu buzunarele si turul in dreptul genunchilor si cu talie joasa, care lasa soldurile si buricul gol? Ca de astia am vazut pe aici si parca mi se-mpiedica mie picioarele numai uitindu-ma la ei cind merg de parca au un 'kaki' in ei, nemaivorbind de goliciune.
dana d spune:
Doamnelor, am rasfoit si eu putin in urma si am dat peste testul ala de la pag 7 cu varsta biologica. Din pacate nu stiu o iota franceza si am putut completa doar prima pagina. Mai departe ma depaseste. Ma poate ajuta cineva cu traducerea? Va roog! M-ati facut curioasa.
Pt prima pagina: am 38 de ani, studii superioare, inaltime 1,70 si greutate 80kg.
mai departe nici nu inteleg intrebarile
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
monagan spune:
buna seara
si bine ai venit dana , sa-ti traiasca fetele!!
adrienne, la multi ani fiului tau.
gabi, cum se mai simte lili? multa sanatate.
tuturor.
gabibarta spune:
mersi MG, e bine de tot:))) De cand nu mai are febra, mananca tot ce-i iese in cale:)
Io-s disperata, ca in 7 zile au trecut 13 litri de lapte fara sa fac budinca sau alta mancare cu lapte, fara sa beau un strop, si Lili 3 zile nici n-a baut lapte... Si inca nu am copii adolescenti... ce urmeaza?????
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
monagan spune:
ce urmeaza??? 15 litri de lapte.
lasa ca laptele e bun la calciu.
Ce faceti celelalte? v-ati trezit? Haideti la apel!!!
lu.more spune:
Prezent!
Ce n-as sa sa bea si a mea lapte! Anca bea un pahar dimineata + 1 iaurt pe zi (dupa rugaminti sau amenintari).
Ieri am mers la zapada. Ne-am dat cu sania. M-am bronzat la fata.Am facut oameni de zapada in miniatura, un ren si un igloo. Pun poze mai tarziu, sa vedeti ce talent!
Azi am muuuuulta treaba, dar mai vin mai tarziu (mi se face dor de voi).
Am vazut adineauri, nu mai stiu la cine pe forum, o semnatura care mi-a placut tare. Citez din memorie : "... va iubesc ca ca voi nu mai gasesc".
O duminica placuta!
Lulu
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo