Mamici casnice (7)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
impreuna spune:
Fetili si eu intru sa va urez noapte buna, sa va spun ca m-am simtit foarte bine in seara asta cu prietenii, singura si fara socrii.
Da acu is morcovita, de fapt suparata rau, ofticata si toate cele si nu vreau sa va stric dispozitia. Am zis ca totusi e frumos sa intru sa dau un semn de viata si sa va
de noapte buna, da mai ales pe puiuti sa doarma toata noaptea mancai-ar mama pe ei de scumpi.
Flavia (sotie si mamica fericita)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diadaniela spune:
Flavia noi suntem pe mess.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mihaela amalia spune:
Si eu am intrat sa va urez Noapte buna
PS: vreau si eu pe mess: ma numesc mihaela_amalya (cu liniuta jos intre _ )
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
ange spune:
mihaela,eu te-am adaugat la listutza mea de pe mess.Urmeaza sa ne intalnim on line.
pinguleaso,nu am rezolvat-o cu scrisul asta mare.Nu stiu cum a facut RobertO sa ma documentez maine...
alexa si mami,numai eu vad scrisul mare mai!nu voi!mi-a marit barbatzelul meu caracterele pe aici.Zici ca va citesc cu lupa asa senzatie am
vise placute!
mi-am bagat gasca la somn,ma destrabalez putin pe aici pe forum,apoi bag un film,o stire ceva si somn de infrumusetzare
mi-am reluat abdomeneleam facut pauza 5 zile din cauza "musafirilor" si tare naspa e!Dupa primele 3 imi venea sa renunt
Cum or fi facand frateee sportivii aia abdomene cu sutele?!Eu nu ajung nici macar la 30
pup la voi,vise placute
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Ange, pai la ce bine arati ce nevoie mai ai de abdomene!?! Multumesc pentru laude, are dreptate Cami, sint foarte vorbareata, da' numa' sa am timp. Si acum nu prea am! Nici nu stiu ce sa spun despre mine, ca nu am vazut cum arata lista. Doar ca am doua printese, una mai frumoasa si mai cuminte decit alta si le cresc singura (si cu sotu', dar mai la timp partial asa... ca munceste scumpul de el) Aveti poze mai jos daca vreti sa le vedeti. Sint casnica de aproape 5 ani, am mai lucrat eu pe acasa cite un pic, am mai facut si niste cursuri de limbi straine, dar nu se pun... ca tot casnica m-am simtit. Si voi mai fi inca un an. Acum sint singura in Montreal cu fetele, sotul a gasit un servici in Burlington, linga Toronto si e acolo, a gasit o casa si pe 1 sau 2 martie mergem si noi. Cam atit pentru astazi, promit ca mai intru pe aici.
Ah, Cami, ai gasit chestia cu textul mare? Mergi sus in meniu, in View ai Text Size si de acolo ii dau Medium. Sau s-ar putea sa mai fie din Display Properties. Te duci pe desktop si dai cu butonul doi al mouse-ului pina iti apare o lista de setari. Alegi de acolo Properties si cind deschizi fereastra te duci pe Settings. Si la Screen Area trebuie sa ai 1024 by 768 pixels. Desi s-ar putea sa-si fi revenit singur daca l-ai restartat. Daca nu ai rezolvat, spune-mi, ca s-ar putea sa mai fie si alte variante.
Am vazut si lista, eu sint Nelia (22.09.1968), mami de Agata (28.06.2001) si Tudora (30.04.2005).
Cornelia, de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
andora spune:
Meyyyy da' chiar asa? Nu intru o seara si ma zapaciti cu palavrele? Offfff ca nu mai stiu ce si cui sa zic
In mare.. sa va urez sanatate bolnaviorilor!!!!!!! Cum mai e Alexa ? Fata cuminte daca papa ea regim, ce mai
Nelia ma bucur ca esti vorbareata, sa-ti fie sanatoase frumoasele printzesele, mai eu sunt moarta dupa tunsoarea Agatei, sunt niste scumpici amandoua!!!!! Dar cum te descurci singura cu ele?
Cami te-a lamurit Nelia cu textul, exact asta-mi face si mie maimutica, dac-as sti pe ce apasa as apasa si eu inapoi.... eu il tin la "larger" mereu si ea-l face "largest" dintr-o miscare de mor de ciuda. Haha si bafta la abdomene si eu fac dar tot pauza de musafiri facui de cateva zile. Cand eram in liceu tin minte ca faceam 100 dimineata 100 seara plus 50 genoflexiuni dim si 50 seara si ma oprisem ca aveam muschi la picioare si nu-mi placeau.. iar burta n-am avut niciodata (desi am fost mereu plinuta in rest ) insa acum post-nastere sunt ceva de groaza parca-s batoza
D-le Ge'al, s'traiti, de ce sunteti suparat dom'le? Vreau sa stiu si euuuuu
Geani eu te bagai pe mess... dar nu le mai am decat pe Cami , pe Tina pe Alina si evident pe generaleasa sefa Multam mult de tot de laudele la adresa fiica-mii
Adinell asa e, aparentele insala de muuuulte ori... si dezamagirile sunt multe-n viata, tin pumnii sa accepte seful cererea sotului si sa se poarte cinstit pe viitor!
Nu stiu ce sa mai zic, vroiam eu multe.... Noi suntem ok, Uca inca cica doarme, pe mine ma doare capul dar m-a lasat maseaua ceeea ce e o victorie notabila, si mi-e foame de mor si sunt grasa... asta e cu noi
Hai ca va pupam si o zi superba va doresc!!!! Si somnic usor celor care fac nani peste ocean!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
impreuna spune:
Neatza dragelor, abia am reusit sa intru si eu, mai devreme am avut ceva de lucru, acum nu ma lasa Sara ...
Imi pare rau ca n-am puut sta aseara mai mult la povesti, imi cer scuze mai ales tie Alina ca te-am lasat in aer, dar am fost foarte suparata, inca mai sunt i caut o rezolvare rapida si eficienta.
Ca sa nu mai reiau aici tarasenia, poate va lamuriti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68257" target="_blank">aici . Faza care imi da batai de cap e ca sotul nu-i de acord sa fac nici un fel de demersuri, cica sa nu-mi pun familia in pericol sau sa patesc eu ceva. Am stat si am vb cu Lona aseara si cautam variante.
Revin
Flavia (sotie si mamica fericita)
Danelutza spune:
'mneatza, profit sa mai intru la povesti cu voi, am pus cupilu' in fatza acvariului si se uita hipnotizata la peshtishori, asta pina se plictiseshte si incepe sa bodogane. I-ar m-am chinuit cu olitza, dar in afara de pipi nu am reushit altceva, dar insist avind in vedere ca inca nu a facut nimic in pampers.
Gegea ai dreptate or fi dintzishorii, are doar doi iepurashi jos, vad ca gingiile de sus sint destul de umflate, asha ca ashtemptam. Ce de prostii are Isabella in capshor, se face ca tusheshte cind o las singura si se uita la usha sa vada vine careva s-o ia in bratze.
Apropo, am tras cu ochiul la pozele cu Daria si m-am indragostit de ea, ce par cretz are. Cind eram insarcinata ma uitat tot timpul la parul sotzului, doar-doar o ieshi Isabella cu parul cretz. Dar de mica era cu parul negru, adica acum e mare si are parul castaniu spre blond, aproape ca parul lui mami.
Gata s-a plictisit cupilu', a luat sfirshit pauza mea.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
diadaniela spune:
Hello!
fetele ,imi pare rau ca nu am putut sta aseara cu voi,da' fiica-mea e racita si aseara cand s-a trezit de fapt plangea ca o durea gatul.Eu am crezut ca a visat urat ,ca nu zicea nimic si s-a culcat la loc,dar dupa aia s-a trezit iar si iar si iar.Zicea ca are virus in gat.Saracuta!
I-am facut ceai cu miere,i-am dat nurofen si am masat-o cu Vaporub.Azi dimineata s-a trezit bine,mai are doar mucisori,si a zis ca a fugit virusul din gat.Sa o manance mama de draguta!
Flavia ,poti sa zici ca-s lasa ,dar nici eu nu m-as baga.Cine stie cine o fi in spatele afacerii si oricum pt ce vrei tu sa faci iti trebuie mult timp si energie.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
symaco spune:
sunteti muult prea rapide pt mine,io seara nu pot sa intru si atunci sunteti pline de energie la scris!.asa ca ma scuz de pe acu in caz ca nu raspund la ceva ce ma intrebati,citesc tot ce scrieti dar la raspuns e un talmes-balmes in capsorul meu
!
cat despre musafiri,ange te primesc cu tot cu prieteni...da acu nu chiar toata ziua!da stii cum e,e mai nasol cand nu itzi bate careva la usa!
danelutza,si eu speram sa avem parutul ca si tati...carliontat,avem ceva onduleuri dar de cate ori mergem la tuns tot mai putzine se fac!