Birocratia intoarcerii la serviciu

Birocratia intoarcerii la serviciu | Autor: Adnana1979

Link direct la acest mesaj

Poate ma lamureste si pe mine cineva.
Ce trebuie facut in momentul cand termini Concediul de Crestere a Copilului si vine vremea sa te intorci la munca.
Cu cat timp inainte trebuie sa faci cererea de intoarcere sau ce ar trebui facut?
Va multumsc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Trebuie facuta doar o adresa simpla prin care se informeaza institutia ca va reintoarceti la serviciu din data de, pt motivul precizat mai sus.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adnana1979 spune:

Multumesc Marius, dar spune-mi te rog care este data precisa a intoarcerii la servici.Ziua in care copilul face 2 ani sau urmatoarea, sau inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Eu chiar asta am intrebat zilele trecute la biroul de resurse umane si mi s-a raspuns ca fix ziua de nastere a copilului e prima zi de munca (la mine este intr-o marti). Si spuneau ca daca pica in week-end, prima zi devine lunea urmatoare.
Astept si eu raspunsul lui Marius.

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

OU 148 / 2005:
" Art. 11. - Plata drepturilor prevăzute de prezenta ordonanță de urgență încetează cu ziua următoare celei în care:
a) copilul a împlinit vârsta de 2 ani, respectiv de 3 ani, în cazul copilului cu handicap; "
Deci nu de ziua copilului mami trebuie sa mearga la serviciu, ci abia de-a doua zi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Aha, multumim ... acum tre' sa le arat doamnelor de la res. umane articolul din lege, sa stau si eu acasa de ziua copilului

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adnana1979 spune:

Mersic de raspunsuri.
Va doresc intoarcere placuta la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Si sunt obligatorii analize medicale noi la reintoarcerea la serviciu , in cazul in care ai lipsit mai mult de sase luni?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbucutza spune:

Si eu vreau sa incep lucrul cu o luna inainte de a implini copilasul 2 ani. Oare la Primarie nu trebuie sa mergem sa declaram nimic, sa completam vreo anexa prin care sa cerem suspendarea drepturilor?
Pentru o luna eu nu mai solicit stimulentul de 3 milioane lei, cred ca ma complic. Cine imi raspunde si mie?
Multumiri

Mergi la inceput