Birocratia intoarcerii la serviciu
Poate ma lamureste si pe mine cineva.
Ce trebuie facut in momentul cand termini Concediul de Crestere a Copilului si vine vremea sa te intorci la munca.
Cu cat timp inainte trebuie sa faci cererea de intoarcere sau ce ar trebui facut?
Va multumsc anticipat.
Raspunsuri
marius spune:
Trebuie facuta doar o adresa simpla prin care se informeaza institutia ca va reintoarceti la serviciu din data de, pt motivul precizat mai sus.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Adnana1979 spune:
Multumesc Marius, dar spune-mi te rog care este data precisa a intoarcerii la servici.Ziua in care copilul face 2 ani sau urmatoarea, sau inainte?
andora spune:
Eu chiar asta am intrebat zilele trecute la biroul de resurse umane si mi s-a raspuns ca fix ziua de nastere a copilului e prima zi de munca (la mine este intr-o marti). Si spuneau ca daca pica in week-end, prima zi devine lunea urmatoare.
Astept si eu raspunsul lui Marius. 
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

Rozi spune:
OU 148 / 2005:
" Art. 11. - Plata drepturilor prevăzute de prezenta ordonanță de urgență încetează cu ziua următoare celei în care:
a) copilul a împlinit vârsta de 2 ani, respectiv de 3 ani, în cazul copilului cu handicap; "
Deci nu de ziua copilului mami trebuie sa mearga la serviciu, ci abia de-a doua zi
.
andora spune:
Aha, multumim
... acum tre' sa le arat doamnelor de la res. umane articolul din lege, sa stau si eu acasa de ziua copilului 
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

mandyksch spune:
Si sunt obligatorii analize medicale noi la reintoarcerea la serviciu , in cazul in care ai lipsit mai mult de sase luni?
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
bumbucutza spune:
Si eu vreau sa incep lucrul cu o luna inainte de a implini copilasul 2 ani. Oare la Primarie nu trebuie sa mergem sa declaram nimic, sa completam vreo anexa prin care sa cerem suspendarea drepturilor?
Pentru o luna eu nu mai solicit stimulentul de 3 milioane lei, cred ca ma complic. Cine imi raspunde si mie?
Multumiri