Voi ce parere aveti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Buna,

Fetele au dreptate, trebuie sa vorbesti intai cu el si sa vezi ce parere are. Spunei cu frumosul ca te deranjeaza si sa se schimbe. Iar la urmatoarea abatere ignorare totala sau mai rau despartire.

Bafta

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ely_S, nu exista ceva anume care sa ma poate face sa vorbesc urat. Asta am spus si mai devreme. Ori vorbesc, ori nu. Daca mi s-ar permite si daca as fi mojic, as gasi din orice motiv.
Te rog sa crezi ca numai faptul ca i-ai permis l-a incurajat. Inca nu as zice ca sotul tau este un badaran. Da, suna aiurea, tu injurata si tot tu de vina...
Cred ca am mai scapat si eu boii in viata mea. Am trecut mai departe si mi-am revenit. Daca tii la omul tau, lamureste-l cum vine treaba si foloseste orice metoda pentru a-l potoli. Nu se intampla peste noapte, dar daca nu abdici, se rezolva.
Si nu te mai invinovati atata, ce naiba. Iar rusine...tie sa-ti fie rusine? Nu prea cred...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Ely_S, eu nu injur, dar cred ca din instinct l-as fi porcait, pe loc, ca daca tot mai considera nebuna...sa aiba un motiv sa o faca !!

Si dupa aceea si fi taiat-o.
Cel putin, o perioada.
Pina si-ar fi revizuit atitudinea.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

chestiile astea cu "nu raspund la telefon 2 saptamani" sunt chiar adevarate, sau e o figura de stil?
mie mi se pare o chestie foarte aiurea, ma scuzati ca va spun, nu vreau sa jignesc pe nimeni... dar tacerea e ca si cum ai injura persoana respectiva, poate mai rau. si daca o iubesti, de ce sa nu-i dai sansa sa iti explice?
si sa fim realisti, ce fel de cuplu nu vorbeste doua saptamani, din cauza unei vorbe aruncate la manie? mie mi se pare exagerat, adica trebuie sa ai un orgoliu cat china ptr un asemenea comportament.
si apoi, daca persoana respectiva pateste ceva, are nevoie de tine chiar atunci, cum poti sa refuzi sa-i raspunzi la telefon? eu consider asta o atitudine la fel de necivilizata.
nu zic sa accepti sa fii facuta troaca de porci, ii spui ca nu iti convine limbajul, si bineinteles iei diferite masuri daca nu intelege - unele s-au spus deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Eu zic ca de la o vorba urata la o palma si apoi un pumn e cale scurta! Deci mare grija!
Din ce spui tu, vorbele sunt cu adevarat vulgare. Incearca o discutie de la om la om, spune-i ca nu-i permiti sa-ti vorbesca in felul asta, dk a inteles o sa-ti dai seama curand, dk nu,pa si la revedere!
Mai e o treaba, de cand iti face porcariile astea? Daca e de ceva timp, asta e nasol ca s-a cam invatat, dk e de scurt timp, pune-l cu botu pe labe!Hai mai fetelor sa nu ne lasam calcate in picioare!
Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fata draga daca el vorbeste porcos cu toata lumea nu numai cu tine a altceva. Uite pe cind eram eu in tara exista la min. culturii(?!) o gagica care vorbea ceva de genul asta: ce p.m tii vrei sa faci cu asta? ah, aia? sa ma pupe in c-r. (si facind cunostinta cu prietenul cuiva) Ah, buna, ai venit sa ma f-ti? Sau auzind de cineva ca vrea sa-si invite si prietena: p==da aia?Daca al tau e genul asta atunci pt. el e normal iar tu trebuia sa te gindesti inainte de a-l lua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ely_S spune:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile date.
Imi vorbeste urat de ceva timp de un an jumate.Ii vorbeste urat si pe ai mei de fata cu mine,ca sunt asa si pe dincolo...Mie mi se pare ca totul a inceput la scurt timp dupa ce ne-am casatorit,sincera sa fiu chiar nu stiu de ce a inceput sa fie asa...totul a fost destul de ok inainte sa ne casatorim (au mai fost certuri dar nu m-a injurat).Si el se purta bine la inceput,vorbea urat doar in trafic.
Adevarul este ca atunci trebuia sa pun piciorul in prag ca alfel nu am fi ajuns aici.
Cand a inceput sa vb asa i-am atras atentia sa nu-mi mai vorbeasca asa ca nu este normal si ca trebuie sa ma respecte asa cum si eu il respect si nu ma apuc sa-l injur chiar daca sunt foarte nervoasa.
Cand ajungem sa ne certam mai intens atunci ma injura...(mai dute ..... ca gata ne despartim etc.)...eu tot timpul am lasat apele sa se linisteasca si i-am zis:
Mai,ce se intampla,de ce reactionezi asa,de ce te porti asa cu mine...Ca s-a saturat.
Nu stiu ce sa mai cred.Nu inteleg de ce s-a schimbat asa.
M-am mai gandit si cred ca o sa bag divort.Tot timpul am incercat sa fac totul sa fie ok si el imi tot reproseaza chestii care nu au nici o baza.
E urat ce se intampla si nu cred ca merit asa ceva.A vost vina mea ca i-am tolerat.Dar eu ma gandeam tot timpul ca ce mai inseamna aia casatorie daca renunt asa usor...

Va pup si va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Ely,

Si mie mi se pare ca o casatorie nu se desface din cauza unei injuraturi.
Dar poate sint persoane care considera altceva.

Sa exemplific:

Avem o familie prietena - amandoi sint doctori.
Au fost colegi de grupa.
Si pe mine, si pe toata lumea socheaza cu modul in care isi vorbesc unul altuia cind se enerveaza: vaca, bou, proasta, timpit, etc.
Pina si pe diagnostice se cearta la modul asta.
Prima data am incremenit, dupa care mi-am dat seama ca asta e un fel de intimitate intre ei - oameni respectabili, amindoi, si care nu se poarta cu restu' lumii asa.
Si i-am lasat sa se porcaie.
Daca asa se simt ei bine, amindoi.

Pe de alta parte - ai mei.
N-am auzit, cit am fost copil, nici macar sa ridice vocea unul la altul. Probabil se cearta ei cumva, ca e imposibil sa n-o faci intr-o viata de om impreuna, dar nu se stie cum, nu se stie cind si unde - oricum, in prezenta noastra, a copiilor, au relatii foarte politicoase.
Chiar suspect de politicoase.

Intre aceste 2 exemple e o gama larga de tipuri de comportamente ...
Probabil el a avut alt tip de educatie.
Nu neaparat ca a fost needucat.
Ci educat intr-un spirit (si un limbaj) mai libertin.
Iar pe tine asta te raneste.

Cre' ca omul poate sa inteleaga, daca il prinzi in niste toane bune, si stai cu el de vorba si ii spui ca asta e o problema mare pentru tine.
Banuiesc ca nu constientizeaza asta.
In locul tau, cind m-ar injura i-as intoarce-o la fel.
Sa vad daca s-ar supara.
Probabil, nu.
Probabil pentru el "du-te-n p.m" inseamna un fel de "ma enervezi" la tine.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Mai ELY mie imi pare foarte rau ca ai ajuns in situatia asta dar trebuia sa-i spui de la inceput ca asa nu merge si trebuia sa fii mai ferma.Sa-ti spun ceva:eu la nervi fac ff urat si cateodata l-am si jignit pe al meu prieten drag care de 4 ani ma suporta.Pot zice ca am continuat asa pana intr-o zi cand a fost foarte clar ca nu are de gand sa mai suporte si ca si el ar putea sa faca asa dar nu-i sta in fire.La nervi faci cam ce vezi in familie cred eu.Pana nu esti foarte clar care e pozitia ta si cum trebuie sa reactionezi oamenii profita,El a vezut ca tu nu prea reactionezi si a profitat.Dar eu cred ca orice obicei prost se rezolva daca exista iubire si daca vreti sa rezolvati problema(parerea mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alunita spune:

Draga Ely_S
parerea mea este ca ar trebui sa dicuti cu sotul tau despre aceata intr-un mod mai serios, dar asigurate ca este in toane bune cind vrei sa incepi discutia.Da-i un termen ptr a-si indrepta comportamentul.Adica spunei daca nu incetezi in n timp sa-mi mai vorbesti urit, atunci o sa plec de la tine pe un timp, dar daca nici asta nu te va ajuta voi divorta.
Riscul este ca de la o injuratura la alta in stare nervoasa poti sa obtii si o palma, apoi de la palma la ceva mai grav.
Dar am o interebare : Ce sentimente ai tu fata de el? Il iubesti?
Intr-o asa situatie ca ta se afla si prietena mea , numai ca ea nu este casatorita.Prietenul ei mai tot timpul ii vorbeste urit, o injura, o numeste cu niste vorbe foarte urite pe care eu nici nu le-am auzit.Si sint sigura ca a si ;lovit-o dar ea nu vrea sa recunoasca. El chiar a inselat-o de citeva ori, dar ea l-a iertat.Si cind am intrebato de ce suporta toate acestea mi-a raspuns ca il iubeste si s-a deprins cu el.Si el ii vorbeste asa doar cind este enervat.Pai daca stau eu si ma gindesc, dupa parerea mea este permanent enervat.
Totusi draga Ely inainte de a face ceva decizii tu ar trb sa discuti cu sotul tau si sa-i explici totul ce ai pe inima.
Si orice decizie ai lua sa fie prielinica ptr tine.
Noi aici ne dam doar cu parerile ,dar tu trb sa faci cum crezi tu ca o sa fie bine ptr tine .
Multa bafta si fericire

Mergi la inceput