tocmai am facut o boacana. am facut tocanita si am vrut sa condimentez un pic cu rozmarin si am scapat prea mult. acum a prins mancarea un gust persistent de rozmarin, amar parca, ce sa-i fac? am vreo sansa sa o dreg?
help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
incearca sa faci alt sos. scoate bucatile de carne si de legume, pune-le de o parte si fa un sos de rosii separat, cu ceapa, cu de toate (si fara rozmarin) apoi combina-le. succes!
Roxana
mersi mult de ajutoe Roxana.
repede nu mai intru in bucatarie
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
cu placere....ai reusit ceva? nu te demoraliza, se poate intampla oricui, mai ales ca rozmarinul este foarte parfumat, ajunge un varf de crenguta!
Roxana
mersi mult Roxana, timp sa fac alt sos nu mai aveam asa ca l-am inmultit pe ala, am mai adaugat bulion si ceva sos care il folosesc la tocanita, mai niste vegeta, etc... grozav nu a fost, dar a fost ceva mai <<mancabil>>
(zic eu care am luat cateva guri numai
)
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!