buna fetelor!
ma bucur ca ati raspuns la subiect, dar in acelasi timp sunt trista pentru ca va certati!
celor care ati reusit va multumesc ca ne-ati povestit reusitele voastre si va doresc sa fiti sanatoase alatrui de bebelusii vostri si sa va bucurati de ei. am deschis acest subiect pentru a da speranta si altor fete care vor bebe si au endometrioza.
DECI, SE POATE!! ASTEPT ALTE POVESTI!MIEKE, 9 INSEMINARI? OF, DAR AI REUSIT! TREBUIE SA REUSIM SI NOI.
VA PUP.
danotino
Tia
sa fie Alexandru sanatos si sa va bucurati de el.
Zisacami iti doresc din tot sufletul sa iti ti cat de curand copilul in brate.
Monica stai linistita ca nu m-am suparat cu nimic,dar sa stii ca nu arunc cu pietre in dr.D.P.Nici vorba.Din pacate povestesc doar aventura nefericita FIV pe care am avut cu dansa la Medsana.
La fel cum eu zic ,,de rau,, asa tu poti zice de bine.Eu zic ca e dreptul nostru al tuturor sa facem asta pe acest forum.Eu zic ca si tu si eu si toate avem loc aici si e f. bine ca ne putem exprima libere opiniile pro si contra.Eu cred de asemenea ca prin aceste pareri pro si contra suntem in egala de ajutor fetelor care urmeaza sa faca FIV.Ele astfel pot decide mai bine ce sa faca si ce dr. sa aleaga.Tu dupa cum ai vazut eu am zis clar ca doar Dumnezeu face totul posibil,deci indiferent cu ce doctor vom face FIV daca Dumnezeu nu pune duh sfant acolo-MINUNUEA nu se intampla. speciali pt. MINUNUEA TA!
cecilia