La bine si la greu impreuna (cap. 7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

dasha, iliuta, liana, veronici: Buna ! sunt cu ochii pe voi ! Nu uitati ca formam o mare familie, care se ajuta si la bine, dar si la greu, nu-i asa, Iliuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Asa e Tabitha, suntem o familie, si multumesc lui D-zeu ca existati si ca am cu cine vorbi si cine ma intelege. Astazi plec sper Spania, si promit ca in momentul in care voi ajunge va voi povesti ce mi s-a intamplat.....
Pupici.

Mihaela

Mergi la inceput

Iliuta: drum bun si abia asteptam sa ne povestesti ce s-a intamplat. Ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

iliuta io banuiesc da ma abtin..drum bun si te asteptamm..io multtttt de tot..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Liana ti-am trimis in PM.Te rog sa ma ajuti!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asi io raspunsai

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Eu sunt noua printre voi, dar azi se implineste un an de cand ne-am hotarat sa devenim parinti si inca asteptam minunea cu doua liniute roz.Am mers la inceput la un medic din Filantropia si care in in 9 luni de zile mi-a facut un control ginecologic obisnuit (tuseu), testul PAPS si BTS.Au iesit toate bine.L-am intrebat daca nu ar trebui sa fac si alte analize suplimentare, ce-as mai putea face, iar printre altele mi-a spus ca "e pierdere de timp".Atunci am simtit ca pica cerul pe mine.A fost ultima oara cand am mers la el.
O prietena mi-a recomandat-o pe Dna. Dr. Magda Petrache.I-am spus doar ca vrem sa avem si noi un bebe si imediat a trecut la fapte,investigatii suplimentare (eco, diferite teste).Unul dintre teste a iesit Mycoplasma pozitiv.Era unul dintre motivele pentru care nu ramaneam insarcinata (mycoplasma da sterilitate)sau daca as fi ramas puteam pierde sarcina in orice moment.Am urmat tratament si eu si sotul meu, am refacut testul, iar acum astept rezulatatul analizei.Acest doctor mi-a redat increderea.Nu pot decat sa-i multumesc.Ne dorim din tot sufletul sa iasa bine testul ca in viata noastra sa apara un pui de om atat de mult dorit.

Va pup si va urez tuturor mult noroc si ... doua liniute roz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

tuturor ,

Mcrissa bine ai venit printre noi si iti doresc din suflet sa se rezolve problema si sa mergi cat mai curand la .
Fetelor va urez o primavara frumoasa si plina de impliniri cu cati mai multi
O pentru fiecare si multi pupici.
Liana , Tabitha ,Kla ,Iliuta, Briantis ,Rainbow

Eu sunt racita si azi nu servesc servici.

Never say never!

Mergi la inceput

mcrissa: bine ai venit in mijlocul nostru si iti dorim sa stai cat mai putin posibil. Iti tinem pumnii sa se fi rezolvat problemele voastre si sa aveti cat mai curand un bebe (sau 2)

Dasha:

Fetelor, e 1 martie, a venit primavara in sufletele voastre? Ca la mine e super fain. Sunt f. optimista si peste 12 zile promit sa va dau o veste trasnet. tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Multumesc pentru urari.
Sper ca toate sa ajungem cat mai repede la .
Tabitha, s-ar putea ca tu sa ai o presimtire cu "un bebe(sau 2)".Eu de multe ori am visat ca aveam 2 copilasi gemeni.Parca ma si vad .Iti tin pumnii si astept sa ne dai o veste buna.

Mergi la inceput