La bine si la greu impreuna (cap. 7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Fetele sa va zic ce am patit azi. Vorbind cu cineva despre Clamydia, ii zic la un moment dat: Oare mai scap vreodata de Claudia asta???? Fara s a vreau am bagat-o si pe Claudia noastra in discutie.
Claudia, in nici un caz nu vreau sa scap de tine, si ma gandesc ca dupa ce vei termina cu botezul copilasilor tai, te vei pregati pt. alt botez, si de data asta vei fi nasa..
O sa vezi ca maine va fi bine, si iti vei vedea micutii la ecograf.Iti tin pumnii si stiu ca va fi bine.
Dasha,ma gandesc si eu c-o s-o dobor, ca n-o fi ea mai tare ca mine.
.
Pupici pt toate fetele.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, va pup pe toate! Citesc tot timpul ce mai faceti ...

Mihaela, bafta multa, sper sa scapi de Chlamidia cit mai repede.
Deci Claudia are astazi eco? Phiii, abia astept vestile bune! Sa le scrii si aici, la noi, sa ne bucuram alaturi de tine.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

hahahhahahahahahh....a fost tare faza cu scapatul MIHAELA......hahahhah.....fiind vb intre noi nu o sa te scapi de mine nici in lumea cealalta

IOANA75 ce mai faci gagico???BEBELINA sper ca e bine si sanatoasa si frumoasa si scoate par alb mamici ei!

ma duc imediat la eco....wawww am niste emotii de n-am dormit aproape toata noaptea

DASHA de PICCAFLOR concetateana ta nu mai stii nimic?nici tu MIHA?

NATASHA tu?pe unde umbli???

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Salutare fetelor,

Kla bafta multa astazi!De Piccaflor nu mai stiu nimic.
Iliuta si Liana

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

nici o veste buna ...nu sa vazut nimic la eco....m-a programat pe sapt. viitoare la o noua eco ....o zis ca s-ar putea sa nu se vada din cauza ca e sarcina prea mica...dar eu nu cred ...as avea 5 saptamani si eu cred ca macar sacul gestational trebuia sa se vada....si culmea am ajuns acasa si am inceput iar sa sangerez rosu......nu mai stiu de capul meu.....innebunesccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

v-am pupat ,ma duc in patut ca poate mi se opreste

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Claudia, imi pare rau ca nu s-a vazut bb al eco! Poate ar trebui sa mergi in alta parte la eco? sau sa-ti schimbi medicul, nu e normal sa te chinui atata! pentru tine!
Fetelor, picca e relativ bine, azi o sa-si refaca analiza de prolactina care nu a iesit tocmai bine cand a fost in Romania. Cand o sa aibe timp, o sa va povesteasca ea mai multe.

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Uffa , Kla imi pare tare rau
Sa speram ca va fi totul bine.
Eu ma la Doamne Doamne sa aiba grija de tine si te
ca sa iti treaca supararea.
Nu dispera...capul sus.

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Kla, nu mai am cuvinte.Te pupic dulce.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Daca vreti va recomand eu un ecograf bun:la clinica DIAGNOSIS Dr.POP ADRIAN.Va garantez ca este printre cei mai buni daca nu chiar cel mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna fetelor!

Kla iubita nu dispera...poate ca totusi sarcina e prea mica si nu s-a vazut...tin pumnii sa fie totul bine...si te rog mult fii cu capul sus ca de obicei...
Miha offf...pacatoasa mai e Chlamydia asta...dar o dai tu gata si pe urma sa te tii nene...
Bubulino fata scumpo ce m-as face eu fara tine?..
Natasha,Dasha,Mura,PMihaela,Ioana si Mirunica,Terrapin,Olteanca,Tabitha,Lachione si tot restul lumii...
Eu azi am refacut prolactina...mi-au luat singe de 2 ori la interval de jumatate de ora...mi-au spus ca pt a se afla valoarea corecta a prolactinei ar trebui sa fie facuta de 3-4 ori in aceeasi zi...s-o ia naiba!....cred ca marti voi avea rezultatul...

Pupicei

Mergi la inceput