Fetele, cred ca e cazul sa ies si eu putin azi din casa, ca daca nu......o sa innebunesc.Si nu vreauuuuu.
Pupici.
Mihaela
iliuta: iesi, fata draga, la plimbare, destreseaza-te, ca eu tare sunt stresata. Cu TB de 37,4 de acum cateva minute, pe care nu stiu s-o interpretez, si cu sotul care a avut accident de masina (nu el e vinovatul, dar asta e...) Bine macar ca nu e grav, doar masinile au fost botite.
Tabi, ti-am raspuns la aspirante, sa stai linistita. Imi pare rau pt accident, dar la cum se circula pe strazi, e inevitabil... bine ca nu a patit nimic sotul tau si celalalt sofer. Fierul se repara...
Iliuta, du-te la o plimbarica! Daca si la voi e asa de frumos afara ca la noi, e super de plimbare!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Tabitha imi pare rau, bine ca e sotul teafar, masini mai sunt si-or sa mai fie
Bianca
Uite, il am pregatit!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Bianca: multumesc pentru sustinere. Stiu ca mai sunt masini, da eu il asteptam acasa cu dor si drag. Bine ca va veni intreg si nevatamat.