Miresele anului 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

SunSmile, la noi, dincolo, nu mai vii??? Ca acolo, ascultam de toate, pe bune!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

SunSmile (nora - ca si asta esti ) sa treaca supararea.
Bafta la stomatologie astazi. Fetelor, pe Sun o opereaza azi, ca are probleme cu o maseluta care vrea sa isi fac de cap.

12+
Mai am 22 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

In alta ordine de idei:
Felicitari Andreea pt restaurant! E chiar frumoasa sala, mai ales aranjata!
Krelia...faina ideea Olgutzei! sau poate (ca sa ma auto-ironizez) ar trebui sa deschidem un topic special cu Valentine's Day...
Eu(aia salbatica si anti-sociala)...am dat avansul pt limuzina. Ne va lua de acasa, vom merge la restaurantul preferat si apoi ne vom plimba prin Bucuresti. Sper sa-i placa!
In speranta ca cineva ma va mai "auzi"...desi am zis PUNCT....ieri am explodat! Voi nu aveti zile cand simtiti ca s-a umplut paharul? Si unde altundeva sa te descarci..decat intre oamenii pe care-i iubesti?!?
Iertare si o zi frumoasa si calma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Tocmai m-a sunat un membru al formatiei. Vine in Miercurea Ciuc si la ora 5 trebuie sa ne intalnim. Eu ce ma fac? Sunt singura acasa acum, ca iubi e la munca, apoi merge la un chef, tot la munca, chef care incepe la ora 5. Trebuie sa ii spun tipului ce melodie am ales pt deschiderea dansului si noi inca nu am ales nimic. Are cineva ceva idei?

12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Sunsmile, ba daaaaaaaaa, ne sare tandara, ni se umplu toate seturile de pahare din casa, ne apuca dracii....face parte din viata. Uneori ciresica pe tort este un rahatel care in alte circumstante ar trece neobservat! Nu e nimeni suparat pe tine, discutia s-a inflamat....ca asa suntem noi. Si pentru ca ne place atat de mult una de alta nimeni nu ramane suparat sau nu paraseste forumul....dependenta DC isi spune cuvantul.
In alta ordine de idei, bafta la doctor, m-a luat cu frisoane cand am auzit ca te paste o operatie la maseluta. Asta e On- Topic ca e despre noi!
Andreea-trend, felicitari pentru restaurant, in sfarsit te-ai linistit. Stiu sala, am fost la conferinte pe acolo...super! Si asta e on-topic, ca-i tot despre noi!
pisoi-turbat, apreciem pontul, dam o fuga sa vedem ce achizitionam!- tot on-topic si asta!
Va pup si plec sa ma vopsesc! Clar on-topic ca-i despre mine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Multumesc! Ieri chiar am dat dovada ca sunt soACRA, nu? Sper sa va mai scriu...dureaza 3 ore operatia. Incep la 2..dar hai ca va plicti! Pup si multumesc tuturor!
Ralu..sigur ca vin..ca doar imi sunteti dragi!

quote:
Originally posted by a.cicel

SunSmile (nora - ca si asta esti ) sa treaca supararea.
Bafta la stomatologie astazi. Fetelor, pe Sun o opereaza azi, ca are probleme cu o maseluta care vrea sa isi fac de cap.

12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Chiar e foarte misto ideea cu hotelul, cu limuzina, numai ca la mine e o problema. El lucreaza in ture si afla doar cu o zi inainte cand lucreaza a doua zi. Asa ca s-ar putea sa am marea si neplacuta surpriza sa aflu ca in ziua cu pricina, adicatelea de Valentine's, el e la munca. Cred ca am sa ma limitez doar la cumparaturi la I.D Sarrieri (adica vreau sa zic ca ma duc la shopping in mall.... mama, ce penibila mi se pare expresia asta) si daca o fii sa fie chiar in ziua aia, e bine, daca nu...recuperam noi.... Si inafara de asta, mai vad eu ce idei imi mai vin in capsoru' meu blond si batran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by SunSmile
Krelia...faina ideea Olgutzei!

Io dau ideea asta tuturor, da e visu meu de 3 ani . Mereu sunt fara bani cand s-apropie o zi d-asta . Da las ca ma fac io mare! Si cand o sa ma fac, o s-o iau pe Raluca d-o aripa sa-mi faca ce vreau io!
quote:

Eu(aia salbatica si anti-sociala)...am dat avansul pt limuzina. Ne va lua de acasa, vom merge la restaurantul preferat si apoi ne vom plimba prin Bucuresti. Sper sa-i placa!

Noi inchiriaram masina de epoca la nunta, deci faza asta pica la noi! De fapt, asta fu cadou' lui pentru miresica de mine

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Cumatra, tu i-ai dat cumva din durerea ta de maselussa..lu' iubi meu?? Ca saracu, de azi noapte se perpeleste de durere.....si io nu pot sa-l ajut...si e asa curajos cand vine vorba de stomatologi...odata mi s-a albit..la propriu..pe scaunul uneia...de se albise si aia, odata cu el..de frica sa nu se intample alte alea....
si acum...ii da zvacuri si pare-se ca vra sa se sparga in figuri..ca ea e shmekera si se umfla...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

apropos de masinile de epoca...decapotabila asta rosie este singurul model pe care il ofera??? Sau mai au si alte masini in "parcul auto"...si..ce model era asta, mai stii, olgutza?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput