Aspirante peste 30 de ani - cap. 2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

SALUTARE, SALUTARE!
ce mai fac fetele? eu mmm, cam naspa, iar burta iar scurgeri, ma io nu stiu, cred ca nu-s normala nici la cap nici la....
ca , cit dracu sa mai stai pe dreapta, pe stinga cu fata in sus, ca io dormeam pe burta, nasol...
si m-am dus si la serv, da explicatii, ca aia deja isi luasera adio ca nu ma mai vad 2 ani juma, am facut cu unu care vroia sa imi fure o anexa la birou, cata acte pierdute, acum trebe s-o iau de la capat si acolo....of zisei ca-mi iau conced prelunjit.
liana, iubi, nu te dispera, io stiu ca testele(indiferent cit dai pe ele, se pozitiveaza dupa 10 zile, asa ca, tu nu stii....cind se poate ivi vreo noutate.
altfel, parca aia naspa erau regulati, nu? si , de unde mai?
ai mai avut manifestari de astea vreodata?
eu zic sa mai asteptam pt vesti rele(doamne ce mai sper, parca ar fi al meu, liana tine-te tare)
vad fete noi, SALUTARE, gasca este cam mare deja, trebuie sa ne luam de treaba cu toatele pt ca nu mai merge asa, prea multe, prea multe...
era mai bine parca sa fi fost toate la alt subiect(aspirante mari la al 2bb, sau al 3 bb) si treaba nasoala sa fie deja subiect de trista amintire, ca vremea lui ceausescu.
as merge la o revolutie cu arma daca ar fi nevoie pt asta, si ar fi bine pt toate indiferent unde s-ar afla ele, aspirantele.
mai stati? eu mai dau o tura si pe la alte subiecte, pe aici mai nimic nou, si mai jos ma ia , ca acum intram in 6 luni.
lasa, ma fac si tot nu....analize, strins din dinti, nu conteaza durerea, mergem.
apropo, stie cineva un tratament pt noduli? ca la eventul neplacut, tantile asistante de la pistalul numit maternetate mi-au facut fix 10 buc noduli, ca ma plecat de acolo la chirurg. da n-au trecut definitiv(au 3 sapt vechime, se mai poate face ceva, please?)
pt.PIS - tinem pumnii, nu doare nimic, totul va fi bine, capu sus, viata este frumoasa, in doi, in trei, in citi vrei sau poti.
poate le spui sa faca bine sa se prinda, si sa se prinda vreo 2.
am citit subiectul ala cu 3, doamne ce noroc, da si ce teama pt ele saracutele. romania este in urma pt asa ceva, dincolo ar fi eventul acelui doctor si al acelui spital unde s-ar intimpla minunea dupa tratamente nasoale.
mai revin, va pup pe toate, multam pt ascultare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by cristiama

Buna dimineata,

Cami, felicitari ca ai reusit sa slabesti asa de mult.

Se mai apuca cineva cu mine, ca acum vine 14 februarie, ziua in care s-a apucat Cami de slabit anul trecut!!!!

cristiama

Pai ma apuc chiar eu ... ca mai am de dat vreo 7 kg jos ( cele 4 kg pe care le-am luat dupa FIV + inca vreo 3 restante - asta pt. ca nu am vrut sa pun in pericol FIV-ul din noiembrie )
Vino la "Un nou stil de viata" de la "Femina intim": acolo este un grup de fete sufletiste, care te vor ajuta cu siguranta sa-ti atingi scopul. Si aplica si pedepse daca nu te tii de treaba . Ca sa nu mai spun ca, in ultimul timp, ploua cu -te ... am putea spune ca este "noul stil de viata"! .

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Cami, pupici, ai avut multa vointa cu slabitul, dar la mine aia cu " nimic dupa ora 18" e jale..k eu ajung seara acasa dupa 18, si atunci mananc cate ceva..
Sa-ti traiasca motanul - si eu am tot un birman, cred ca mai e poza la profilul meu - si..2 pisicute, si...2 caini...famelie mare.

Eu m-am apucat iar de un fel de cura, mi-am cumparat si banda, si ma stradui.

V

veni, vidi, Victorie!

Sa-ti traiasca ... nu mai e poza la profilul tau!
Mult succes cu slabitul!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Irlandezo,nu t lasa!suntem cu tine!
Cristiama,Moisica e dr Moisa-vezi cap Superpaciente...E la Giulesti.Citeste la linkuri despre HSG si curaj,va fi bine.Sa t imbraci si incalti calduros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Doamnelor va rog poftiti la un nou capitol:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68503

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput