Clubul nurorilor (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Corect, Cami zi doamne fereste:)

Andora in 14 e si ziua ta, tre sa dai de baut, ai grija :)

Haideti sa va fiu si eu de folos, cu o umila idee, scrisesem mai demult pe DC o varianta pt o cina romantica. O gasiti www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=61762" target="_blank">aici

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Mai,Flavia...mica,mica si nebunica...imi place ideea ta dar ce facem daca nu avem atatea incaperi?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Corect, Cami zi doamne fereste:)

Andora in 14 e si ziua ta, tre sa dai de baut, ai grija :)

Haideti sa va fiu si eu de folos, cu o umila idee, scrisesem mai demult pe DC o varianta pt o cina romantica. O gasiti www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=61762" target="_blank">aici

foarte incitant...si nu e nevoie sa cheltuiesti mare lucru...e o idee, dar in ce sa ma imbrac sa fiu provocatoare??? pai la kg mele....nu v-am spus cat sunt de mare!!! dar si asa sunt o dragutza..

Mergi la inceput

Pai exact problema spatiului e si la noi, ca doar n-om invada camera socrilor atata timp cat sunt si ei acasa:)

Dar o solutie ar fi ... adaptarea ideii la circumstante :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ia uitati aicea versuri, ca am plans cu mama ascultand melodia:
"tata socrule fi gata
doar o data-ti mariti fata
fata cea-i crecut-o-n casa
azi se duce si te lasa
lasa mama si surori
si se duce-n departari

soacra mica, nu mai plange
mainile nu ti le frange
iesi afara si priveste
lumea care te cinsteste
invita-i pe toti la masa
ca ai nunta mare-n casa

mireasa vin azi la tine
nasii ca sa te cunune
nu-ti mai pleca ochii-n jos
c-ai ales ce-a fost frumos
canta tare lautare
marsul fetei de plecare

strange-ma maicuta bine
ca plec astazi de la tine
ma duc in casa straina
cu alesul meu de mana
mi-am pus in par busuio
sa am in casa noroc"
Nu va apuca nostalgia....pe cele care aveti vechime in rolul de sotie?

12+
Mai am 22 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinar

Buna fetelor

hai ca ma bag si eu la voi, ce sa-i faci daca ma incadrez de aproape 2 ani.

Nu prea stiu pe ce lista sa o bag pe soacra-mea. Hai sa va spun: ea nu lucreaza asa ca gateste toata ziua......suna bine nu? sa faca mancare, sa nu mai gatesc eu. Ei bine, nu e chiar asa. Intr-o saptamana (faceam eu niste cursuri si ajungeam acasa mai tarziu, dar nu dupa sot) ne-a adus in doua zile consecutive mancare pt 2 sapt. Si nicimacar nu prea ne placea ce a gatit. Nu stam impreuna dar ff aproape, si pt ca noi stam in casa lor si ei in a noastra au cheie de la casa asa ca intra cand vrea. De fapt intra pt ca i-am spus sotului sa vb cu ea si sa termine cu vizitele cand nu suntem noi acasa. Mie nu-mi place sa-mi incalce cineva intimitatea. si marele noroc este ca sotul, desi este singur la parinti, nu e un tip mamos si-i da peste nas.

Acum spuneti-mi voi pe ce lista sa o pun. Sau mai vreti amanunte....

SunSmile- sunt alaturi de tine. Mie luni mi-a fost scoasa o masea de minte si inca mai iau analgezice

Hai ca va si astept sugestii

marinar

quote:
Originally posted by marinar

Hmmmm vad ca nu ma bagati si pe mine in seama si nu-mi sugerati pe ce lista sa-mi pun soacra. E adevarat ca voi va cunoasteti de mult timp dar ce sa-i faci daca au abia v-am descoperit......

marinar

Mii de scuze!
Sa sti ca nu e vorba ca n-am vrut sa iti raspundem, ci doar ca tu fiind la inceput, mesajele tale sunt moderate si apar mult mai tarziu, dupa ce noi am trecut deja cu cateva pagini inainte.
Deci crede-ma ca nu-i rea intentie.

Iti uram bun venit intre noi, si vreau sa te trec pe lista, dar numai tu ne poti spune unde te incadrezi, ca iti cunosti cel mai bine soacra, daca e buna sau ... rea:)
Si mai povesteste-ne despre voi, ce intamplari mai ai cu soacra. E bine ca stati aproape sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Haha, Camelia tinem destele incrucisate sa stea soacra la locul ei
Flavia daaaaa foart edragut.. hai mai fetelor ce daca stam la 2 camere, bautura in bucatarie, aperitivele in sufragerie, masa-n dormitor, desertu-n baie... cu ornare cu spuma, ce , nu merge? Lasa' ca intentia conteaza. Flavia super! Si mie mi-au placut mereu biletelele! La tine ce sa zic, faceti cadou socreilor 2 bilete la un spectacol luuuung si ocupati spatiul liber
OOps vine tata si ma prinde ca fac planuri.
Fannaaaaa pai ce dom'le eu nu am kile-n plus? Daca stim sa fim femei suplinim lipsa de "modelistica" Mama ce cuvinte scot
Pup, paaaaaaaaaaaa!

PS: Andreea hai ma deja au inceput hormonii de sarcina sa scoata lacramioarele din tine? Nu dati cu rosii ca nu fac misto, sincer si eu avusei muulte momente din acestea si oarescare emotii la nunta cu atatea cantece moldovinesti in urechi de jale si despartire... dar m-au luat pe sus pregatirile si actiunea si n-am avut timp de gandit, m-am trezit abia "dupa", maritata si undeva pe Moldoveanu (haha ce ironie, am fost in luna de miere pe Moldoveanu ) abia acolo am realizat ce facuram Asa ca savureaza momentele dinainte, pupa burtica si ai grija sa nu-ti pese de nimic in ziua nuntii decat de tine si de sotior, sa va bucurati de clipele acelea fiindca sunt u-ni-ce! Musafirii, invitatii si ceilalti se descurca ei, tu sa fii cea mai frumnoasa si mai fericita!!!!!! Pup!

Beyyy da' ce logoree am. Sunt in pauza de durere. Iertaciune si nu mai fac!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Marinar asa e cum zice Flavia, sineu am picat aici doar acum 2 zilisoare. hehe, eu zic s-o faci cu rosu pe socrelluta ta, daca va aduce papica buna si nu vine doar la masa e super. Iar daca sotiorul nu e mamos si poate fi si obiectiv - e super superrrrr! Daca ne mai povestesti de ea o sa ne dam si cu parerea Aoleu cat despre vizite in lipsa voastra - eu as muri, mi-e groaza sa-mi umble soacra prin lucruri. Sau sa-sid ea cu parerea cum ca aia nu tb pusa acolo sau ca ailalta nu e bine facuta. Sau sa aranjeze lucrurile dupa capul ei. Brrrr... ma mai gandesc si-ti facem socrella mov deocamdata, ce zici?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Marinar,nu te supara mai,da' nu -ti vazuram mesajele.Vino aici sa-ti dam cate un pupic.Soacra daca te enerveazate trece Flavia la albastre,daca o iubesti,te trece la rosii.
Ti-a trecut supararea?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Nu m-am suparat fetelor, sta-ti fara grija. DAr reactia mea a avut efect.

Andora super tare ideea. Nu pot spune ca nu e fata de treaba cand vrea ea, dar............ mie nu prea imi place sa ma bata la cap ca de ce am facut nu stiu ce lucru intr-un fel cand el se face altfel- nu conteaza ca rezultatul e acelasi.

Hai ca vb mai tarziu. Acum trebuie sa plec la dr. gineco cu analizele la purtator- ce sa-i faci, vrem si noi un

Pupici

marinar

Mergi la inceput