Clubul nurorilor (11)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
nu te panica...hai sa mai cautam sa vedem ce mai aflam...
m-ai ai alte simptome?
In afara de faptul ca de dimineata aveam nsite ochii....erau rosi tare de tot. Nu am altceva. Nu am facut nici temperatura. Am vorbit si cu ginecologul si mi-a spus ca ideal ar fi sa nu fa si sa iau legatura cu un medic de la contagioase. Bubitele alea care mi-au aparut la munca s-au retras acum, asa ca as merge degeaba si la contagioase. Astept sa vedem ce va fi zilele astea.
![](gravida.gif)
Mai am 22 de zile pana la nunta
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
impreuna spune:
Andreea hai stai linistita, ca poate iti faci griji degeaba, mai ales ca bubitele au disparut si n-au fost decat 2. Profita de timpul cat stai in casa sa te odihnesti
Eu mai am 2 zile si raman o saptamana singura cu socrii nu stiu cum oi rezista ca e prima data.
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Andreea hai stai linistita, ca poate iti faci griji degeaba, mai ales ca bubitele au disparut si n-au fost decat 2. Profita de timpul cat stai in casa sa te odihnesti
Eu mai am 2 zile si raman o saptamana singura cu socriinu stiu cum oi rezista ca e prima data.
Pai daca te ajuta si nu se baga prea mult in viata ta, cand nu ai nevoie de ei, atunci eu spun ca va fi OK. Totul e sa te comporti normal, ca si cand ar fi si sotul tau acasa. Parerea mea. Si apoi mai e si fetita care iti va umple timpul, si suntem si noi aici.
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
POZE
camelia72 spune:
Flavia,daca te plictisesti cu socrii,stai cu noi pe forum...atunci cand se va intoarce sotul tau probabil va fi ziua indragostitilor,asa ca...ai la ce te gandi,o cina romantica sau o iesire la munte...o mica surpriza!Poate va ganditi la bb2?Eeeei...ce zici?
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by camelia72Poate va ganditi la bb2?Eeeei...ce zici?
Asa, asa...ca daca e vorba de delegatii... sunt un exemplu viu....
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
POZE
impreuna spune:
Ce noroc am eu cu voi
Pe voi ma bazez sa-mi tineti de urat :)
Cu socrii incerc sa ma comport ca si cum ar fi el acasa, dar nu va fi acelasi lucru, nu-i mai nimeni "intermedieze" daca apar neintelegeri, sper doar sa nu apar, ca si asa voi fi mai tensionata.
Bebe 2?:) Ma gandesc la varianta asta dar nu acu, azi noapte exact asta am visat, ca eram
Ziua indragostitilor ne-am planificat-o deja, mergem la Bucuresti asa ca nu va mai fi o surpriza:) Dar ma gandesc ce cadou sa-i cumpar.
Voi ce idei aveti?
marinar spune:
Hmmmm vad ca nu ma bagati si pe mine in seama si nu-mi sugerati pe ce lista sa-mi pun soacra. E adevarat ca voi va cunoasteti de mult timp dar ce sa-i faci daca au abia v-am descoperit......
marinar
diadaniela spune:
Hai ma Flavia,ca tu esti la soacrele cu rosu ,n-are ce sa fie rau.Eu inca sunt cea mai tare,soacra-mea n-a venit.,dar aseara m-am bazait putin ca mi-e dor de sotior
. Si sa vezxi ce chestie ,cand plangeam eu mai cu spor m-a sunat el.Telepatia!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
fannna2003 spune:
quote:cred ca o sa iesim undeva
Originally posted by impreuna
Ce noroc am eu cu voi
Pe voi ma bazez sa-mi tineti de urat :)
Cu socrii incerc sa ma comport ca si cum ar fi el acasa, dar nu va fi acelasi lucru, nu-i mai nimeni "intermedieze" daca apar neintelegeri, sper doar sa nu apar, ca si asa voi fi mai tensionata.
Bebe 2?:) Ma gandesc la varianta asta dar nu acu, azi noapte exact asta am visat, ca eram
Ziua indragostitilor ne-am planificat-o deja, mergem la Bucuresti asa ca nu va mai fi o surpriza:) Dar ma gandesc ce cadou sa-i cumpar.
Voi ce idei aveti?
![](cinain2.gif)
![](icon_smile_big.gif)
diadaniela spune:
Cam ce ?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana