Clubul nurorilor (11)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Siminaf spune:
Flavia, Sun Smile, multumesc mult de tot pentru complimente!!!
Poate ca asa ma arata pozele, ceea ce inseamna ca mai bine-mi lipesc o poza pe fatza!
Sa nu vorbim de virsta, ca oricum nu ma pot compara cu voi!!!
Asta este, trece timpul...
Multumesc si pentru urari, ceea ce va doresc si dumneavoastra!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Siminaf spune:
Andora, am tinut si noi neaparat sa ne pozam linga semnul ala, ca deh, nu mergem chiar in fiecare zi pe acolo...
Fanna, Amway merita, macar sa-ti iei tie produsele! Eu am fost si in Ro inscrisa, sint si aici. Nu prea am timp de facut reclama, ca sa am si vinzare, dar macar pt. noi neluam ce ne trebuie. Iar aici sint jale ce multe sint. Si ce de firme partenere... de astea mari, cunoscute.
Vezi ca s-a mai discutat pro/contra si pe la "Discutii generale", daca nu ma insel, cindva prin toamna.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Neata
Andora..ups...io sunt aia rea care te-a molipsit! Da' zau ca n-am vrut! Succes cu soacra!
Simina...nu pe bune, chiar arati tinerica! Asa..abia intrata pe bancile facultatii
Va pup pe toate!
p.s. azi incerc marea cu sarea...ma'c sa vad daca pot rezista macar 5 ore la job!
a.cicel spune:
Neatza
Eu azi sunt foarte vesela. BB are 12 saptamani (dupa eco, ca dupa UM are 13), am mai taiat o zi din cele ramase pana la nunta, e VINERI si pot sa DORM mai mult in urmatoarele 2 zile. Asa ca daca nu ma vedeti sambata si duminica pe aici sa stiti ca dorm. Trebuie sa recuperez ce am pierdut saptamana asta cu stomatologia. Auzi la doctor, sa ma programeze la 7 seara Da' saptamana viitoare merg la ora 4, asa ca dupa aia pos sa dorm linistita.
12+
Mai am 22 de zile pana la nunta
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Mie imi place testul,da' chestia aia cu bilele rosii .....coma
.
Se uita mama la mine ca rad de nebuna.Pana la urma se intampla ceva? Ca eu n-am avut rabdare sa vad daca are vreun final.
cred ca nu se intampla nimic in afara de faptul ca o iei de la capat iar si iar... Ca eu dupa vreo 5 minute nu am mai avut rabdare....
![](gravida.gif)
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by andora
Andreea, tizuca mea, tin pumnii sa scapi de dinti (adik de durere) si sa va iubiti tot asa mereu... hahaha ce ziceai? Ca ai timp de nani si dupa ce vine bb? Hihi, sa fii atenta cand o sa miste ca a mea programul din burtica il are si-acuma
Se prea poate insa sa semene cu parintii, a mea seamana, nici noi n-avem nici stare acasa nici somn
Mai dar ce aproape sunt nuntile... Andreea si la rochita ta m-am uitat..... superba.... e cu spatele gol, nu?
Nu ma descuraja si tu...
![](plang.gif)
Asa e, asa e....se apropie nuntile....
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Rochita nu e cu spatele gol. E deasupra sutienului la spate.
![](gravida.gif)
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Neata
Andora..ups...io sunt aia rea care te-a molipsit! Da' zau ca n-am vrut! Succes cu soacra!
Simina...nu pe bune, chiar arati tinerica! Asa..abia intrata pe bancile facultatii
Va pup pe toate!
p.s. azi incerc marea cu sarea...ma'c sa vad daca pot rezista macar 5 ore la job!
Ce face maseluta? Te mai doare? Ce a zis nenea doctoru?
![](gravida.gif)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Neata pui! Maseluta e la fel. Diseara ma opereaza, pt ca am chist si e 'groasa". Succes la ideea de dormit cu BB..desi...sa nu ma omori, dar...Pup
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Neata
Va pup pe toate!
Ce face maseluta? Te mai doare? Ce a zis nenea doctoru?12+
POZE
a.cicel spune:
quote:
Neata pui! Maseluta e la fel. Diseara ma opereaza, pt ca am chist si e 'groasa". Succes la ideea de dormit cu BB..desi...sa nu ma omori, dar...Pup
Nasol. Iti tin pumnii pentru diseara.
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
POZE
a.cicel spune:
Mi-au iesit acuma pe fata 2 bubite albicioase si in jurul lor e rosie pielea. Oare e rujeola? Sunt disperata
12+
POZE