Clubul nurorilor (11)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
cherry22 spune:
Andreea, sa dea Domnul sa ai o fetita, cum iti doresti.
Si eu tot fetita vreau, de luna viitoare ne punem pe treaba, sper sa nu asteptam prea mult.
va pupez
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Cherry da chiar, daca i dor soacrei de voi, de ce nu va viziteaza ea?
Chiar asa, ca bine zici Flavia.
Cherry ia uita-te tu aici sa vezi daca e buna luna pentru fetita. Ca la mama s-a potrivit, si unele fete de la mamici care stiu sexul au spus ca asa e cum scrie in calendarul asta.
![](gravida.gif)
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Raza ii superba rochita, cred ca ti-am mai zis da iar mi-am adus aminte:) Ceva de genul asta era si a mea, doar ca putin mai simpla. Smi-am facut-o pe Lipscani, unde tot ce nu mi-a venit bine sau placut, au modificat pe loc.
Saru'mana ! Eu sunt innebunita dupa ea ! Culmea, puiu si ma-sa de gandeau ca gata, daca o am acasa, o imbrac de 10 ori pe zi. Si pe mine ma surprinde ca nici n-am scos-o din punga... astept pana duminica, sa am timp sa ma uit la ea...
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
Raza de soare
Foto
cherry22 spune:
Ei, cum sa-si miste ea curul cel de 90 kg, vrei sa slabeasca? Si, socrul meu cel drag si scump nu sta in vizita mai mult de 15 minute, ca se plictiseste. Imagineaza-ti cum se simt ai mei(caci stam cu ei) cand ei se ridica si pleaca dupa 15 minute? Au impresia ca au ceva cu ei(au ei, ai mei sunt mai invatati si mai civilizati). Urat din partea lor, chiar le-am spus-o si, ultima data, au stat mai mult, dar se vedea de la o posta ca abia asteapta sa plece. Stiti ceva, din partea mea, sa nu vina niciodata, dar daca vin, sa nu-i faca pe ai mei sa se simta prost, ca ma atac rau de tot si fac urat
a.cicel spune:
fetelor, ne vedem mai incolo, ca plec sa ma intalnesc cu iubi si sa ne facem plimbarea zilnica prin oras. Ca deja devine obisnuinta. Nu mai mergem cu autobuzul acasa. Intram in fiecare zi in magazine, ne uita, admiram, daca ne place....cumparam....11+
POZE
cherry22 spune:
Ei, cum sa-si miste ea curul cel de 90 kg, vrei sa slabeasca? Si, socrul meu cel drag si scump nu sta in vizita mai mult de 15 minute, ca se plictiseste. Imagineaza-ti cum se simt ai mei(caci stam cu ei) cand ei se ridica si pleaca dupa 15 minute? Au impresia ca au ceva cu ei(au ei, ai mei sunt mai invatati si mai civilizati). Urat din partea lor, chiar le-am spus-o si, ultima data, au stat mai mult, dar se vedea de la o posta ca abia asteapta sa plece. Stiti ceva, din partea mea, sa nu vina niciodata, dar daca vin, sa nu-i faca pe ai mei sa se simta prost, ca ma atac rau de tot si fac urat
impreuna spune:
Andreea distractie placuta la cumparaturi, aveti grija la frig:)
Cherry asa-i, daca stati cu ai tai e mai complicat, ca nu sunteti doar voi la mjiloc. Asa e de greu sa impaci pe toata lumea...
Succes cu bebe, sa ne spui cum merge treaba
Eu am bagat o tura de somn mai devreme, asa ma simt de bine!
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
Am ajuns acasik. S-a lasat frigul afara. De diminneata nu era asa rece. Si la 7 avem programare la stomatologie. Nu vreau sa ies din casa 11+
POZE
diadaniela spune:
Am fost la maica-mea si ne-am facut amandoua calculele din tabelul Andreei.Mai,sa stiti ca la noi s-a potrivit perfect.Nu stiu care-i smecheria sau poate a fost doar o intamplare.Fetele care aveti bbei incercati-l si voi sa vedem daca iese.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Buna
Da, Dana si la mine si mama a iesit. Adica in luna conceptiei, varsta aferenta..ii iesea fetita. Si iote-ma!
Andreutzo ai grija la stomato! La tine lucreaza "cjestii finutze" banuiesc. Fara injectii, pastile si alte cele, nu?
Bafta Cherry! La facut BB!
Flavia ce bine ca ai putut dormi. Eu n-am dormit, n-am mancat, am picat din picioare...si durerea e tot acolo, la locul ei!
Pup u