Clubul nurorilor (11)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
diadaniela spune:
Aiurea!N-avem noi asa ace groase pt. cojocul lor.Doar ne vaicarim si noi pe aici.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Siminaf spune:
Andora, ma scuzi daca ai mai intrebat si nu ti-am raspuns, sint asa de obositaaaaa..... de nici nu-mi amintesc ce am zis/facut acum 5-10 minute!
Raluca noastra implineste 3 luni chiar pe 5 februarie!
As mai sta si io la povesti, dar chiar nu ma pot concentra asupra scrisului, fac greseli dupa greseli si mai suna si telefonul asta incontinuu si trebuie sa raspund, si mai e si zi de chirii... ofofof!!!...
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
impreuna spune:
Welcome pinguleasa, te trec pe lista albastra ca vad ca esti foarte hotarata :)
Hai povesteste-ne de soacra ta ca eu sunt tare curioasa. Daca sotul tau e neamt, banui ca si ea e nemtoaica. Cum te-au "adoptat"?
Simina sa-ti traiasca piticii, sa creasca mari si frumosi si cuminti, si sanatosi si cum mai vreti voi.
Ma apuca si pe mine dorul de inca un bebe mic, dar cred ca mai asteptam putin, macar un an.
Andora unde esti cu logoreea la ora asta cand am si eu chef de povesti?:)
SunSmile super ideea cu limuzina, abia astept sa ne spui cum reactioneaza. Cine stie ce iti pregateste si el in paralel
Andreea sa-ti traiasca sotu si sa-si pastreze naravul:)
Din cate povestesti tu, cam asa suntem si noi, ma tot mir cat ma mai suporta:)) Il mai necajesc eu asa din cand in cand, da din dragoste
Flavia (sotie si mamica fericita)
joker spune:
Sa fie oare o saptamana soacra-free???Nu a dat deloc pe aici...
Ca veni vorba, uneori am senzatia ca ii e frica de mine...parca se vede pe fata ei ceva de genul:"Cu nebuna nu te pui..."Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
monagan spune:
buna nurorilor,
intru mai rar, ca sint cam ocupata si oricum n-am vesti, dar ma bucur ca sintem mai multe aici. Bine ati venit...fetele cele noi o floricica, de la mine.
a.cicel, am citit poezia si m-a prins nostalgia. Eh, ce sa-i faci. la toate nurorile si sa aveti un wek cat mai placut si departe de soacre.(cine poate)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Neata,
Bine ai venit printre noi Pinquleasa! Povesteste-ne despre uracioasa ta soACRA!
Fetelor...pai ii voi spune ca mergem la un restaurant! Dar nu stie ce o sa-l astepte in fata casei si nici acolo. Oricum cu imbracatul nu-i problema. Caci iesim des la restaurant si se imbraca bine(a NU se citi costum) de fiecare data! Si o sa-i iau si o memorie extra pt laptop. Ca sa fie si un cadou "palpabil"....in afara de mine Si nu, nu am mai experimentat faza cu limuzina, decat pe alte meleaguri, dar atunci era "in interes de serviciu".
Ma da vad ca pe aici e boierie mare fara soacre! Ce bineeee
Andreutzo...chiar asa cum au zis fetele...tu ai mai probat rochita??? Ma gandesc ca daca necesita modificari, sa stii din timp! Pup
Weekend placut tuturor! Noi plecam intr-o ora spre Tulcea...la ai mei si la nashi!La un gratar si o barfa!
Va pup pe toate!
diadaniela spune:
Hello!
Sunsmile,drum bun si distractie placuta!
Monogan ,nu conteaza ca n-ai vesti de la soacra ,tu vino aici.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
marinar spune:
Neata fetelor
Merci pt urari. Totul e in regula cu analizele asa ca avem liber la bb. De luna viitoare o sa prestam la greu (nu ca nu am face-o oricum).
Am vazut si eu pozicile cu viitoarele miresici- sunteti superbe.
Eu mio-am luat rochia cu 3 saptamani inainte de nunta si ma tot intreba socrela cum este dar nu i-am spus nimic. Am vrut s-o fierb pt ca e fff curioasa si cam barfitoare- daca-i spuneam cum e rochia ar fi stiut toti invitatii inainte de marele eveniment. Stotul nu a fost curios- a vrut sa fie surpriza. Iar eu.........hmmmmmmmm- m-as fi imbracat cu ea in fiecare zi, asa de draga imi era.
De soacra ce sa mai zic- hai sa o trecem momentan pe lista rosie- in ultima vreme nu m-a enervat. Daca calca stramb va anunt si o mutam. Asta e avantajul, ca sotul nu-i tine partea- eu sunt familia lui si gata.
Va pe toate si va doresc week-end fara soacre la usa.
marinar
impreuna spune:
Gata fetelor, marinar si pinguleasa v-am trecut pe lista. Oare am uitat pe cineva pana acum? Sa ziceti:)
Mona ma bucur ca nu ne-ai uitat, noi te asteptam cu sau fara vesti despre soacra, mai ales ca ai ceva experienta in spate
Va doresc la toate distractie placuta, sper sa avem si noi, mai sunt 2 zile pana imi pleaca jumatatea
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
Neatza fetele
Va multumesc pentru ganduriel frumoase. Mi-au dat lacrimile citind ce ati scris. D-aia va iubesc eu pe toate .
Pochita nu am mai probat-o, recunosc. Doar corsetul, cand i-am facut o modificare in partea de sus, saptamana trecuta. Fusta sper sa fie OK. Orium, mi-ati dat de gandit, si azi cred ca o sa iau si fusta sa vad daca nu ma strange la burtica.
Sa va mai dau o veste: sora mea, cea mijlocie, se marita si ea anul asta. In martie sau aprielie face cununia civila. E insarcinata in 8 saptamani. Nu imi vine sa cred. Si zice ca are o soacra de nota 20.12+
Mai am 21 de zile pana la nunta
POZE