bronzatul

bronzatul | Autor: marioara78

Link direct la acest mesaj

As putea sa stau la soare in timpul sarcinii? Ar fi si contraindicatii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mt spune:

mie mi s-a interzis in timpul sarcinii. recomandarea medicilor: bronzeaza-te sub umbrela. eu asa m-am bronzat anul trecut: sub umbrela si pot afirma ca am avut un bronz frumos.

ai grija de tine,
teodora si micuta ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mie, chiar doctorita mi-a recomandat sa merg la plaja, dar nu in orele amiezei. Si nu am avut probleme !

Nina & Nina-Cristina (1an si 2luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

si noi am fost la plaja, insa stateam doar dimineata la plaja dupa care ma retrageam sub umbrela, iar la amiaza fugeam la masa dupa care reveneam sub aceiasi umbrela, pana seara cadn ma mai vedea soarele, am innotat atat cat am putut ma tragea burta in jos si m-am plimbat foarte mult prin apa marii. Doctora mea mi-a recomandat sa merg la mare face bine la vergituri si la umflaturi mersul prin apa marii

madalina si ana cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

DACA TE EXPUI LA SOARE SI STAI IN JACUZZY MAI MULT DE 10 MIN AI SA PIERZI SARCINA MI-A SPUS DOCTORUL MEU IN PRIMELE LUNI POTI PIERDE SARCINA F.USOR EXPUNANDU-TE LA SOARE SAU CALDURA PREA MARE SI L-AM ASCULTAT SI AM STAT SI EU TOATA VARA SUB UMBRELA DAR IN SCHIMB AM INOTAT SI MI-A PRINS BINE LA NASTERE . DELIA SI SEBASTIAN DE 1,1/2 LUNA VA PUPACESTE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Primele 3 luni se pare ca nu e recomandat sa stai la soare dar dupa aceea, se poate. Altfel la ce ar mai fi scos astia costumele de baie pt burtici maaaaari?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi spune:

Dar mamicile care alapteaza au voie sa stea la soare??? Daca da, au voie cu "rezervoarele de lapte" goale sau trebuie neaparat sa-si puna sutien???

ici pe burtici la mamici si ici
Lumi - mamica Denisei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Eram gravida in 5 luni cand am fost la mare.Am stat 10 zile si eram zi de zi la plaja si nu am patit absolut nimic.Ce sa-ti mai spun de apa, il disperasem pe sotul meu, mai avea putin si ma lua batuta din mare.Numai in apa am stat.Dr meu mi-a zis ca in timpul sarcinii singura apa in care am voie sa intru e marea pt ca e sarata si bacteriile nu traiesc.Mi-a interzis total sa intru in vreo piscina sau mai stiu eu ce baltoaca.Eu cred ca nu este nici o probleme in a face plaja in timpul sarcinii.Intreba si tu ginecologul tau si atunci vei sti concret ce sa faci.
Sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Nuuuu Lumi nu te-as sfatui sa stai cu sanii goi la soare decat unsa cu o crema cu protectie maxima daca tii neaparat!!
La plaja am fost si eu cand eram insarcinata in 9 luni dar un doctor mi-a spus ca aceea nu e o perioada indicata...Dar mai devreme nu este nici o problema,si mai e si o relaxare totodata;cu putina crema ptr protectie se rezolva problema...Multi pupici pentru nazdravanii vostrii!! Bebe Jill si mami!!

Mergi la inceput