Aspirante optimiste - 179
Raspunsuri - Pagina 4

aissa spune:
Multumesc ca m-ati primit si sper ca toate sa avem o sedere cat mai scurta pe lista asta.
Bafta tuturor care au examene. Eu nu am avut nici o restanta in 6 ani de facultate asa ca nu doresc nimanui sa aiba vreuna! E mai bine sa stai fara griji.
Cristina si Ale (30.09.2004)

Kariris spune:
corect aissa! nici eu in 4 ani de facultate si 3 semestre de masterat; dar... nu se stie niciodata... mai am un examen martea viitoare!
Mai eu am tot vrut sa-ti spun si la adoptii si aici la noi, ca fetita voastra seamana izbitor cu taticul ei, fapt pentru caer mie- mi-a luat foarte mult timp sa pricep... sa va traiasca! Sunt convinsa ca vi-au mai spus-o si altii..

asi spune:
quote:
Originally posted by lachione
ce te-a apucat asi???
faptul ca sunt pe acea lista nu le obliga cu nimic sa intre si sa scrie nici macar un "buna ziua". si da, intr-adevar multe dintre ele sunt foarte ocupate sau au probleme de diverse tipuri...sau pur si simplu nu au starea sufleteasca necesara sa mai comunice.
nu stiu de ce ai facut remarca asta! te-ar incalzi cu ceva daca ar intra toate de pe lista si ar umple 10 pagini pe zi doar cu "buna ziua"?? poate ca da...
Nu m-a apucat nimic draga Lachi.Si, da ai dreptate poate ca si eu ar trebui sa-mi vad de treaba mea nu sa imi pierd vremea pe aici.

Cand ziceam de buna ziua nu ma refeream neparat la aceste 2 cuvinte.
Ti-a cam pierit simtul umorului.Si nu iti face griji ca nu o sa te mai deranjez.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Kariris spune:
draga mea, in postarea ta cu pricina, nu am vazut nici o umbra de umor ci mai mult de critica... daca avea vreo legatura cu umorul, intr-adevar mi-am pierdut simtul umorului. si daca consideri ca aici iti pierzi vremea e cam nasol... eu credeam ca iti petreci timpul cu noi, nu ca ti-l pierzi...postarea mea a fost una manata de uimire ...reactia ta insa, ...ma abtin! Si sa stii ca pe mine nu m-ai deranjat cu nimic asa ca chiar nu am de ce sa imi fac griji.

Kariris spune:
quote:
Originally posted by asi
Majoritatea fetelor de pe lista asta sunt foarte ocupate si au cam uitat sa treca sa zica macar "buna ziua"!
Mai fetelor, spuneti-mi si mie cam prin care parte a acestei fraze zariti vreo umbra de umor??? Ca io mi l-am cam pierdut ... si nu ma prind! A se tine cont si de semnul de intonatie de la sfarsitul frazei de mai sus... si de faptul ca inainte de aceasta postare, intrebam pur si simplu interesata si nu intrigata, ce-o mai fi cu arditutza noastra si de ce ne-o fi parasit?

Liana30 spune:
draku stie...draku stie...
mey..mey..iar vreti sa faceti spermograme la ospatari?
moamaaaaa ce ma oftic ca nu pot sa vin si io
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Kariris spune:
zapacita pan' la Dumnezeu esti olteanco!
da' nu te mai oftica, ca uite, iti promit io solemn ca iti trimitem pe fax rezultatul de la spermograme!

Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by lachione
zapacita pan' la Dumnezeu esti olteanco!
da' nu te mai oftica, ca uite, iti promit io solemn ca iti trimitem pe fax rezultatul de la spermograme!
Si filmul "actiunii" daca-l vrei.

anca...SIGUR intr-o zi

Anca Wish spune:
Apropos de discutia asta cu "buna ziua". Stiti care e ideea???
Ca sunt persoane care nu au scris de 2 ani de cand mi-s membra. Poate acum isi duc copii la gradi si noi le pastram pe lista care o ducem la biserica si raman fetele insarcinate mereu si nu stiu de ce.
Si cand colo, e din pricina listutei noastre.
E o gluma, mey. Incerc ca fiu spirituala. Mi-a iesit?
anca...SIGUR intr-o zi