Aspirante optimiste - 179
Raspunsuri - Pagina 2

Kariris spune:
ce figura esti tumpi!!! la noi in Ardeal "bolanda" inseamna tampita, nu bolnava!
Beteaga mai mergea....

tumpi spune:
quote:
Originally posted by lachione
ce figura esti tumpi!!!la noi in Ardeal "bolanda" inseamna tampita, nu bolnava!
Beteaga mai mergea....
pai mai lachi, asa e cum zici tu, numai ca in cazul lui vale ma refeream la boala, ca daca-i ziceam ca s-a "bolanzit la cap" atunci era tare grav

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by lachione
ce figura esti tumpi!!!la noi in Ardeal "bolanda" inseamna tampita, nu bolnava!
Beteaga mai mergea....

anca...SIGUR intr-o zi

asi spune:
Aissa bine ai venit la noi!Sedere cat mai scurta!
Anca si eu sper ca asta se va intamla intr-o zi cu lista asta.As vrea tare ca fetele de pe lista sa stea maxim 6 luni.
Lachi imi dai voie sa te completez si sa spun ca bolanda sau bolunda inseamna nebuna,aiurita cel putin pe la noi.
Vale super pozele!Sunt impresionante.Nu imi vine sa cred ca asa arata.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

tumpi spune:
ancut frumos si modest sa-ti faci planul de bataie pt sapt viitoare si sa zici cand ne vedem, ca apoi nu stiu cand mai apuc si chiar nu vreau sa "te ratez"
In we deja mai am o intalneala si tot asa pana sapt viitoare tb sa vad cum ma impart pt toata lumea

lili77 spune:
vreau si eu pe listuta de sigur viitoare (sper sa nu te supi pe mine anca; platesc drepturi de autor!!!
se poate ??? va rog....

Anca Wish spune:
Ioana, nu ma ratezi????Mi-a placut asta.
Bai, eu sunt ocupata rau. Ajung acasa dupa 8 seara. Sambata am 2 sedinte de condus la scoala de soferi (nu iesiti pe strada ca sunt pericol public), iar duminica am 3 examene. Misto, nu????
Visez la un week-end in care sa stau cu cracii pe pereti si sa scuip seminte in tavan.
Vise, taica...vise. Dar la intalneala vin. Mi-e dor de voi!
Vale, te bagi? Lachi?
anca...SIGUR intr-o zi

Kariris spune:
Eu ma bag Ancuto, doar sa nu fie pe la capatul Bucurestiului, ca n-am chef sa merg o ora cu masina.... si vreau si io sa beau o bere, deci undeva aproape de fosta locatie ar fi perfect

tumpi spune:
bey ancule bine ca mi-ai zis ca tocmai voiam sa vin in cartier in we.bine ca mi-ai adusa aminte de
, ca tb sa-l schimb.
Daca we urmator esti libera si fara examene punem de o intalneala, avem si loc de beuta si pt lachi.Cine mai doreste, cine mai pofteste, ca de data asta iau si
Fetele uneori nu ma luati in seama, s-ar putea sa scot niste perle, dar asta fiinca sunt toate fetele