Bebelusi de mai-iunie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cum arata cerealele alea de porumb de la Bebelac? Ca un malai? Mai au si alte chestii prin ele? Cum iese maglavaisul ala, ca o mamaliga sau ca un terci?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Babygirl, La multi Ani! sotului. Sa va iubiti mult si sa petreceti ca doi porumbei...

Noi ne-am intors de la cumparaturi iar Alex dupa doua-trei ocheade aruncat in stanga si in dreapta a adormit. Acum incerc sa-mi conving sotul sa se duca sa inchirieze niste DVD-uri ca sa avem la ce ne uita, ca in seara asta sunt filme la TV care le-am mai vazut si nu prea avem ce face, decat netul... off!

Duminica vom merge la un party, abia asteptam!

o seara super!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Helau
Babygirl, La multi ani pentru Mihai, sa fiti fericiti, sa va iubiti mult si sa petreceti frumos!
Beatrice mai jos palaria! In primul rand sa-ti traiasca sotul ca te scoate in lume si bravo voua ca aveti asa o viata sociala activa! Cred ca o sa-i dau si lu' barbate-miu sa citeasca cand scrii tu ca mergeti la party, ca faceti party, ca mergeti in colo ca mergeti incoace! Bravo voua!
Eu nici nu mai tin minte cand am fost ultima data la cinema ce spun eu??? Nu mai tin minte cand am inchiriat un devedeu

Va pupam, intram la baita ca mielu gras e obosit...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Cloreta-nu, am facut fizica si apoi un master in geologie. Anul asta o sa fac 10 ani vechime in munca, nu-mi vine sa ma apuc de altceva. Si nici nu vreau, ca-mi place ce fac, da' o sa ma omoare drumurile pana la Ploiesti...
Gabitza- porumbul de la bebelac arata ca malaiul si iese un fel de terci.Nu are altceva prin el...da' se face mai repede decat mamaliguta...
LOREEN LOREEN LOREEN ?????????

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Babygirl, La multi ani pentru sotul tau!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabitza,chestia de porumb arata in cutie ca niste cereale/fulgi iar ce iese in functie de cat pui ca o mamaliga moale. intr-adevar se face mai repede decat cealalta si la bb a avut trecere. clar ca fata lu' tata. pt ca eu nu sufar mancarea asta.
acum bb a facut febra 38 si nu imi pot da seama de o chestie. in mod normal cand are febra o simt imediat ca ii arde rau de tot capul. acum nimic! am simtit ca e putin calduta am crezut ca are 37.7 si cand colo 38.1. o fi altfel febra asta? pt ca e de la dinti? nu a mai facut kk moale dar molfaie de zor lantisorul pt suzeta.

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Monu, sa nu fie vorba de viroza asta nenorocita ca cica asa ii ia. Seara febra mare apoi ziua scade. Si cam 3 zile ii tine... Si cica peste cateva luni sa ne mai asteptam din nou la o reactie din asta, asa zice asistenta mea... Lichide multe, spirt pe ciorapei, si Panadol Baby. Cu asta i-am scazut febra...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

beatrice, sper sa nu fie cazul. ea este de 3 zile pe nurofen si sirop de gat ca tusea si stranuta. ce-i drept astazi nu a mai tusit/stranutat. hmmmm!!!!! sper sa nu fie febra urmatoarea pe lista! sa dea naiba da' anticorpii unde sunt!? ca doar in ianuarie a racit si a luat si antibiotice! sper sa fie dintii!
pupicioi la voinicel si bravo ca e bine.

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Babygirl, sa-ti traiasca sotul si sa va bucurati impreuna de minunea micuta Ema! Multa sanatate si numai bucurii!
Ioana, am fost in Carrefour Militari - imi e aproape si nu e asa aglomerat ca Orhideea. Nu mai erau asa multe hainute pentru bebelaci, intr-adevar.
Eli, Loreen, va simt lipsa! Come back, pliiiiizzz!

La noi si-a facut aparitia zilele astea (nu stiu cand ) perechea dintosului. Acum avem 2 dintisori ... si maine dam o raita pe la TCM-uri sa vedem ce-i luam fetii
Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Seara buna, mai! Uite acum terminaram de vazut un film pe calculator, slabut de tot, dar a fost alegerea mea.
Vad ca am si o mica raceala, imi curge nasul si stranut, dar la cum ma stiu pana maine imi trece. In alta ordine de idei sunt fericita ca a inceput week-end-ul.
Babygirl - La Multin Ani pentru sotul tau. Chiar ca suntem o gasca de varsatori.
Corni - multumesc pentru masina. Cu ocazia asta mi-am amintit ca maine o pun pe Ana pe olita. Sper sa nu se apuce de urlat.
Monu - multa sanatate la bb, sa speram ca e doar de la dinti.
Andreetan - bine ca s-a rezolvat cu socrul. Tare-i rau ca odata cu inaintarea in varsta devenim bolnavi inchipuiti.
Gabitzam - i-am dat si eu cereale cu porum Anei si cam de atunci a inceput declinul lor in masa zilnica. Nu zic ca chiar tura aia de cereale a fost de vina, dar cam pe atunci a inceput sa se scarbeasca. Intre timp am gasit metoda ideala sa nu mai indop copilul si sa ii dau si cereale; ii da femeia la ora 18 iaurt cu cereale si mai suge o tura pe la ora 20, dupa baita. Dupa aceea somn cu mici intreruperi pana pe la 6 mai nou. Sunt multumita de solutia asta, sper sa tina o vreme, macar pana se plictiseste de iaurt, pe care nu reusesc sa inteleg cum il mananca, dat fiind ca ei nu-i plac acriturile.
Gata, va las acum, ma duc sa ma bag la patut cu o cana de ceai, daca gasesc asa ceva prin casa. Pe maine!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput