Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -105
Raspunsuri - Pagina 8

asi spune:
Aventura imi pare rau dar nu a fost sa fie!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

alexia28 spune:
Aventura, uite multe multesi multi pupici sa-ti treaca supararea. Stiu ca esti tristuta dar trebuie sa-ti revii repejor; incepe o noua luna si trebuie sa fii optimista ca va iesi
pana la urma.

rami 73 spune:
Aventura, imi pare tare rau !
Daca ai sti prin cate dezamagiri de genul asta am trecut si eu in ultimii 4 ani si jumatate ! Si eu am avut intarzieri de 4-5 zile, de puteam sa jur ca sunt ! De fapt e posibil sa fi si fost, ca nu mi-am facut niciodata vreun test de sarcina. Eu stiu ca peste 35 zile de CM e cazul sa te intrebi daca e sau nu e... Intervalul 25-35 zile de CM e considerat de medici in limitele normale ale variatiei, mai ales daca intervin mai rar intarzieri de genul asta.
Deci macar nu considera ca "te-ai dereglat", ca nu e cazul !
Te
rami

M Oana spune:
Suma reusitelor si a esecurilor vad ca ramane constanta.......
Ieri au fost reusite la 'endometru'/'superpaciente' (Mami Flori si cu aceasta ocazie sa fie intr-un ceas bun!!!), la 'FIV' si la 'oligospermie', azi se numara restantierii...., dar asta e viata.
Aventura si la mine azi s-a confirmat testul negativ de acum 2 zile, dar eu deja mi-am pregatit bagajelul pentru inseminarea din februarie (am fixat deja toate datele: prestat, eco, medicamentatie....). Barbatelul meu a terminat facultatea in vreo 9 ani in loc de 5, ca i-a placut mult prin zonele acelea, dar asta nu inseamna ca n-are omu' carte si minte ca cei normali, cu 5 ani de facultate. Exista in viata cate un domeniu la care tragem mai mult, dar asta pentru ca excelam prea tare in alte domenii......
Si eu ma gandeam sa fac azi si un test de sange, dar nu a mai fost cazul.....
Marina rezerva ovariana e inca buna, dar ar cam fi cazul sa profiti la maxim de ea. Estradiolul este si la mine la fel si se punea problema ca stau prost cu endometrul, dar fix la ovulatie endometrul meu creste ca disperatul, deci nu e nici o problema. Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, valorile sunt bune.

aventura spune:
Un BIG pt. toate fetele!!! Multumesc mult pt. incurajari..
Am vorbit cu Dr. Tutunaru si nu-si explica nici el..
A spus ca mai incercam o luna fara stimulare (doar monitorizare), apoi inca una cu stimulare si daca nu raman, laparoscopie direct!!
Am depasit un pic momentul de dimineata, incerc sa ma gandesc ca e o noua luna, o noua sansa......
M Oana: imi pare rau ca si tie ti-au venit uratii...macar n-am mai dat banii pe testele de sange :)Te
rami 73: multumesc mult pentru incurajari . Intr-adevar, ma plang eu care incerc de juma de an dar....nu e cazul.
O sa rasara si pe strada noastra soarele intr-o zi din 2006 si sa te tii tata!
I love Mission Impossible!

florentin156 spune:
fetelor sint la pamint . rau de tot. stiu ca sint in afara subiectului dar tot va povestesc . noi aveam un service auto (inca neconcesionat)astazi ne-au anuntat de la primarie ca ne demoleaza in 72 de ore . sint terminata ca sa nu mai spun de soutul meu . am ramas fara locuri de munca . copii nu , serviciu nu ......imi vine sa mor .nici nu stiu incotro s-o mai apuc , parca se naruie totul in jurul meu , fuge pamintul de sub picioare . scuze ca v-am stresat dar trebuia sa spun cuiva si voi imi sinteti foarte aproape desi nu va cunosc personal.

asi spune:
Florentin imi pare tare rau pentru voi.O sa o scoateti voi la capat pana la urma si va fii bine.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

bubulina1 spune:
aventura, Ma bucur ca ti-a mai trecut supararea, nu am avut timp pana acum sa intru sa iti spun ca sunt alaturi de tine. Nu iti pierde speranta dupa numai 6 luni, o sa fie bine!
florentin156, imi pare tare rau de necazul tau. Si eu am avut numai probleme cu sotul anul trecut dpdv al serviciului, mereu se intampla cate ceva. Sper sa se rezolve cumva si la voi.
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

Cristinna spune:
Aventura un pt fata optimista.
Florentinnici nu stiu ce sa zic.La fel a fost si pentru mine atat anul 2004 cat si 2005, necazuri peste necazuri, ghinioane uriase, stres cat china la amandoi
, singurul lucru bun si frumos a fost anul trecut cand am devenit nasa unui baietel superb
.Vei trece peste toate , ai sa vezi
. Ai nevoie doar de putin mai multa putere si vointa si toate se vor rezolva incetul cu incetul
Cristinna

Madana spune:
Florentin imi pare rau pt. experienta prin care treci. Parca asa eram si eu anul trecut cand am schimbat 3 locuri de munca pt. ca dadeam numai peste "destepti". O sa va reveniti si voi sunt sigura, si o sa treceti si peste impasul asta.
Aventura iubita, imi pare rau ca nu i-ai pacalit nici luna asta pe rushi ashtia nesuferitzi dar o sa le venim noi de hac una cate una o sa vezi. Sunt sigura ca in curand o sa ne dai vestea cea mai buna din lume.
Olteanco cum a fost la examen?
Andicu ma bucur ca-ti plac. O sa-ti mai trimit ca am tolba plina de sta sa plesneasca.
Stuart un special pt. tine ca m-ai facut sa rad, si ca ma simt muuult mai bine azi, daca am urmat sfatul tau.
Adriana mica si viitoare mamica mi-ar place sa ma intalnesc cu tine ca sa te vad ca-mi esti f draga, si in locul testului o sa te rog sa-mi dai voie sa mangai burtica, ca poate asha se ia . Testul poti sa-l oferi altei fete doritoare ca daca il am in casa e vai de sufletelul meu.
Eu lucrez langa Ministerul Muncii, langa Galeriile Orizont. Daca tin eu minte tu ziceai ceva de Cismigiu (sper sa nu ma insele memoria)? Problema e ca eu nu pot sub nici o forma saptamana viitoare, ca am un control la servici si vineri plec si la Caciulata la un training si trebuie sa ma pregatesc. Dar cealalta saptamana sigur stabilim o intalnire, ok?
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"