Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -105
Raspunsuri - Pagina 10

adela achim spune:
Buna fetele!Imi cer scuze ca nu am intrart,dar v-am urmarit...Eu sint putin cam agitata,sint la ovulatie,trebuie sa prestam,am si multa treaba...dar recuperez...
Liana,multumesc mult
Florentin,sint alaturi de tine,sa nu disperi trebuie sa ai rabdare si cand nu te astepti DUmnezeu va ajuta...
Aventura o noua luna o noua sansa...
Va pup pe toate
ADELA

Liana30 spune:
adela spor la si nu uita lista cu instructiuni ca daca nu e vai de
tau...
lachi reusisi sa ma prinzi da stii de ce ?pt ca ma dadui jos de pe bitzoancla...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

stuart spune:
Aventura si MOana, cuvintele sunt de prisos dar sper ca de la mine sa va bucure.
MOana, unii zic ca in felul acesta se aprofundeaza materia!
Florentin, imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin momente din astea dar o sa vezi ca o sa fie bine! Multi pt tine si
pt. cei de la primarie.
Madana, ma bucur ca te simti mai bine. si
Liano...no comment! Esti de milioane!!!!!!!! O sa vezi ca o sa promovezi si examenul de peste cateva zile...si nu oricum ci cu nota maxima! si
Va urez un weekend cat mai placut si trimit si
la toate fetele fara deosebire,
Stu

KITTA spune:
Fetelor pe unde sunteti? Ori nu va simtiti bine ori aveti treaba in week-end.
pai, e frumos? Pe pagina 2? Trebuie sa vin eu care scriu din 5 in 14!...........
Aviz amatoarelor, sa stiti ca astazi am vorbit cu Adriana Mica la telefon. Se simtea din vocea ei cat este de fericita.....Si sper sa reusim sa ne intalnim maine, sa ne si cunoastem si sa imi dea unul din teste...Asa ca mai este unul liber!

Liana30 spune:
sunt aci
"Pentru ca traiesc, platesc cu viata. Pentru ca iubesc, platesc cu linistea. Pentru ca scriu, platesc facturi. Toate îmi aduc o satisfactie imensa. "
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

stuart spune:
KITTA, as veni eu dar... pana ajung se da!
De aceea propusesem licitatia dar...n-a fost sa fie!
Da-i te rog Adrianei un de la mine!
Te si intalnire placuta maine,
Stu

melutzica spune:
Buna dimineata,fetelor.
Aventura,sincer imi pare tare rau pt tine.Ieri nu am intrat pe forum iar azi dimneata ardeam de nerabdare sa vad vestea cea mare de la tine.M-am intrsitat insa de n-am cuvinte.Eu insa te pup dulce si sper sa treaca
.
Florentin,nu pot intelege cum se poate intamlpa asa ceva.Of,of.lasa,nu te intrista,ca va fi bine pana la urma.
.
Liana , felicitari pt examen,cum spuneam esti tare de tot.
Si,pt toate fetele ,un weekend super si multi pupici

melutzica spune:
Ei, nu a iesit pasienta pana la urma nici pt mine luna asta.Azi dimineata mi-a venit CM
.
Tin pumnii insa la voi sa fie cu ochisori.