Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -105

Gravidutele ,foste colege:
lunii august 2005 este:
Catrinel 17-cap.49lunii septembrie 2005 sunt:
CamiM-cap.58
Virgi-cap.61
Shoricutza-cap.62lunii noiembrie 2006 sunt:
Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83lunii decembrie 2005 este:
Martha78 - cap. 97lunii ianuarie 2006 sunt:
floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99
Princess-cap.103
Adriana mica -cap.103
mexxa-cap.103 lunii februarie 2006:
MamiFlori -cap 104
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
Raspunsuri

asi spune:
MamiFlori felicitari!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe salatos si la termen!
Ce frumos am inceput acest nou capitol cu o noua .Sper sa nu fie singura.
Familia mea
Razvan

bubulina1 spune:
Felicitari mamiFlori! Haideti fetelor, s-a deschis listuta de februarie!!!
Madana, Mishulina si Mirona, nu mai fiti suparici, si eu numar cu voi, eu sunt deja z3...
Va pup pe toate si hai sa incercam sa fim optimiste!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

Madana spune:
Asi imi place ca ai pus "gravidutze" in titlu
. Deschisesem si eu capitol nou, dar l-am sters repejor ca am vazut ca ai fost mai rapida
Sunt fericita ca sunt prima care scriu la capitolul tau
Sper sa fie macar tot atatea gravidutze pe februarie cat au fost pe ianuarie. Oricum anul 2006 se arata destul de promitator.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Madana spune:
Credeam eu ca sunt prima. Trebuie sa mai lucrez la viteza de reactie ca vad ca e cam lenta.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Cristinna spune:
Asi Doamne da sa ai o mana buna si sa avem multe gravidutza la capitolul asta
Cristinna

asi spune:
Madana draga mea imi pare bine ca ai sesizat modifcarea in titlu dar nu e capitolul meu ci AL NOSTRU!
Cristina sper sa fii si tu una dintre ele!
Familia mea
Razvan

florentin156 spune:
buna dimineata tuturor si o zi frumoasa.MAMIFLORI felicitari ,sa fiti sanatosi si tu si bb.CRISTINNA iti ti pumnii la fel si tie LIANA . TUTUROR.EU inca sint cu uritii pe cap

libelula spune:
Fetele, va rog mult, se poate o mana de ajutor?
Am facut analize ziua a 14-a, si valorile au iesit mici, mai ales la estradiol (sub valorile de peak ovulator). Apoi, in ziua 20, progesteron de aproape 13. Doctorita ginecolog spune ca la valoarea asta, sigur am avut ovulatie. Nu am urmat nici un fel de tratament / stimulare.
Voi ce imi spuneti, din exeprienta voastra? S-a mai intamplat sa va iasa analizele prost in ziua 14 si totusi sa iasa un progesteron destul de maricel? Ma simt ca o ciudatenie
Mentionez ca am ciclu la 26-27 zile, regulat, fara nici un fel de medicatie.
Am obosit... cand aflu ca ovulez, cand aflu ca nu ovulez...

simonette spune:
MamiFlori felicitari!!! Asta chiar e un miracol!!! Sa dea Dumnezeu sa duci sarcina fara pb pana la capat si sa aveti un bb sanatos
Liana, treci pe mess, ca am ceva imp. sa-ti spun!
Simonettu, care va iubeste mult!!!

alexia28 spune:
Buna fetelor,
Vreau sa va rog sa ma primiti si pe mine aici in clubul vostru, eu scriu de ceva vreme la Aspirante si la Naturiste, aici doar v-am citit si imi sunteti foarte dragi si uite ca m-am decis sa scriu.
Ieri am fost la prima mea monitorizare la Dna Cezara Bucur si nu prea stiu ce concluzii sa trag. Am fost in ziua 13 eu am CM cam de 29-30 zile. Endometru trilaminar 6.5, ovar stang micropolichistic, ovar drept nu se vizualizeaza datorita interpozitiei anselor interstinale. Mi-a zis ca sunt balonata si de aia nu se vede dar probabil ca pe dreptul am ovulatie pt ca pe stangul clar nu.
I-am aratat dozarile hormonale si intr-adevar cum spunea Kitta se bazeaza doar pe cele din ziua 3 si 21 si mi-a spus ca sunt perfecte.
Mi-a dat o listuta cu o gramada de analize serologice si din secretie plus spermograma.
Ce nu inteleg eu este ca acum cateva luni am facut o echo transvaginala la cabinetul dnei Cristina Vasiliu si nu aparea decat un foarte mic chistulet, ovarul drept era ok, este posibil sa se inmulteasca chisturile asa repede mai ales ca fac si tratament naturist?
Si inca ceva, mi-a recomandat testele de ovulatie, pana ma duc cu toate rezultatele analizelor. Am facut unul astazi dimineata si a iesit pozitiv,amandoua liniutele cam la fel de puternice, ce inseamna? Ca astazi o sa am ovulatie? Eu am mai facut monitorizare cf TB si parea ca ovulez in ziua 15. La mine astazi este ziua 14.Mucusul cervical aseara era ca albusul. Luminati-ma si pe mine va rog frumos pentru ca de la voi am invatat atat de multe.
Haideti ca m-am intins aici......
Va pup.