Gordon Bleu
![](images/user_woman.png)
Va rugam mult!
Stie cineva cum se face Gordon Bleu cu carne de pui?
Va multumim anticipat!
Raspunsuri
Stinu spune:
Eu il cumpar semipreparat de la Cora sau Carrefour si habar nu am .Si sunt multumita de cel cumparat !
Iustina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nanadana spune:
Eu am l_am facut asa:piept de pui (ca pt snitel) am pus in mijloc o bucatica de cascaval dupa accea dat prin ou si pesmet si pus la prajit
poze
DanaAntoine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Eu fac asa: pieptul de pui batut cu ciocanul de snitele se umple cu feliute de kaizer, ciuperci, cascaval ras, se ruleaza, se da prin ou cu faina apoi prin pesmet si se prajeste.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
michelle7 spune:
e important sa inveliti bine cascavalul in sunca ca sa nu curga. restul e joaca de copii. eu il fac cu cascaval, sunca piept de pui
Stinu spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Eu fac asa: pieptul de pui batut cu ciocanul de snitele se umple cu feliute de kaizer, ciuperci, cascaval ras, se ruleaza, se da prin ou cu faina apoi prin pesmet si se prajeste.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
![](pofticios.gif)
Iustina
Camelia spune:
Peste feliile de carne de pui, eu pun sunca si Mozzarella.La nevoie, prind carnea cu scobitori ca rulourile sa nu se desfaca. Le dau prin ou cu faina si prin pesmet, le prajesc si scot scobitorile.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
adrienne12 spune:
Draga mea se numeste cordon bleu si se face in felul urmator: piept de pui batut bine, aplatizat ca pt. snitele. Deasupra pui o felie de brinza (americanii pun mozzarella dar se topeste, va iesi prea lichida, (eu pun swiss cheese sau baby swiss)) si o felie de jambon/ham. Se ruleaza si se stringe cu ata. Simpla scobitoare nu tine, ti se vor desface la copt si vor arata urit. Dupa asta le dai prin ou si pesmet ca pe snitel si le prajesti sau coci in tava. Cind le servesti scoti ata.