Nevoia de companie...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna Joker.Asa sunt si eu.Ii arat omului unde greseste.Uneori stau si ma gandesc ca-i un defect profesional.Si sa stii ca am cam inceput sa-i las pe toti in pace in idiotenia lor.
In legatura cu starile tale, probabil ca astea vin din cauza ca ti-ai schimbat putin stilul de viata de cand cu bebele.Cel putin asa a fost la mine.Noi eram foarte activi(iesiri in oras, plimbari, vizite, musafiri).Ei bine, de cand cu bebelina, s-a cam schimbat treaba.Dar totusi ne facem timp sa iesim o data pe saptamana in oras, sa ne vedem cu prietenii etc.
Si nu mai trec asa de des pe la prietenele mele dar totusi o fac.Si ele ma viziteaza pe mine.
Iar cand simt neaparat nevoia de o pauza, mi-o iau.Plec de acasa macar o ora(la piata, sa ma tund sau pur si simplu prin magazine).Si asta ajuta enorm.Vin acasa cu bateriile incarcata si parca ma joc cu mai mare placere cu bebitza.Recunosc ca am norocul ca am cu cine sa o las daca ma apuca o criza din asta.
Concluzia:incearca sa schimbi putin cotidianul, alunga rutina di viata ta si o sa vezi ca o sa-ti fie mai bine.

Pe la noi cand mai treci?

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput